Haberler
Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'nin en düşük oy aldığı 10 il

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. CHP'nin yıllar sonra birinci parti olarak çıktığı seçimde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin en düşük oy aldığı 10 il de listelendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

Beyaz:

Faşizmin kalesinde DEM e oy çıkmaması normal neyine şaşalım bunun..

213
359
yanıtYanıtla
DOĞAN COŞKUN:

Emparyelist ve küresel güçlerin tasmalı köpeği olacağıma kendi ülkemin faşisti olmak bizler için bir şereftir

yanıt1
yanıt0
sade vatandaş:

etnik siyaset yapan dem Cumhuriyet ilke ve inkilaplarına düşman bir partidir Cumhuriyetin kendilerine sağlamış olduğu demokratik ortamı suistimal ederek bölücülük yapmaktadılar geçmişte bu ülkeyi bölmek parçalayıp yıkmak isteyenlere ne oldu merak eden varsa tarih kitabını alsın okusun

yanıt0
yanıt0
Blackened:

Diyarbakır da Kürt fasizminin kalesi o zaman, biz birşey diyor muyuz?

yanıt0
yanıt0
Hasan:

karadenizliler askerimize kurşun sıkanlara sırtını yaslayanlara oy vermez.Gerekirse faşist oluruz ama kanı bozuk olmayız.

yanıt6
yanıt3
sadi toprak:

Bölücü partiye oy vermeyen şehirleri tebrik ederim. Canım Sivasım 1.sırada

296
216
yanıtYanıtla
suskun çocuk null:

oralardan oy çıktığına dua etsinler :)

164
107
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Parti mi ?

141
94
yanıtYanıtla
Ahmet Gültekin:

Dem dema meye

188
23
yanıtYanıtla
Cengaver Baran:

Akp chp mhp iyi parti yeniden refah deva gelecek saadet vb. hepsi ortak yönü ırkçılık kürtlerin ve diğer halkların kendilerini bu ırkçılık saçmalığından koruması ve özgürce kendi ihtiyaçlarını karşılıyabilmesi ve zenginleşmesi için tek çare dem parti, bir sorunu anlayabilmek için önçe çözümü istemek gerekir. Propagandalar sizin gerçek isteğinizi durdurup istemediğiniz şeyleri yapmak için sürekli sizi telkinle güdüleyen bir aldatma reklamıdır.

yanıt34
yanıt94
OkuYorum:

He cengaver hee. Bir güdülmeyen sizsiniz, günde 10kez kendine bunu tekrar et iyice inan bu yazdıklarına aman ihmal etme. Valla bizim ülkede bir çok ırktan oluşan bir halk var ve herkes ırkı farketmeksizin polis, doktor, milletvekili hatta bakan bile oluyor. Kimse de bu kürt bakan olamaz demiyor. İnsanlar kürtçe, lazca, ingilizce, arapça istediği dili konuşuyor. Hatta pkk saldıramayınca doğu şehirleri turizm cenneti bile oldu. Senin yaşadığın ülkenin Türkiye olduğuna emin misin?

yanıt7
yanıt1
Mustafa Dursun:

YOZGAT ta 0,1 bile çok

120
50
yanıtYanıtla
Süleyman Kanuni:

3. Büyük Parti Bunlar

100
57
yanıtYanıtla
Veysel null:

Dem in asıl oy oranı yüzde 20 dir en az biliyor musunuz? neden yüzde 5 te çünkü Kürtlerin çoğu farklı partilere oy veriyor, ve yine önemli bir kısmı seçimde oy kullanmaya gitmiyor. ben mesela parti tutmuyorum ben de bir ara HDP ye bir ara da akp ye oy veriyordum ama artık hiçbir partiyi sevmiyorum.

32
72
yanıtYanıtla
Veysel null:

bunu neden söylüyorum biliyor musunuz dem partiye destek olmak için değil Kürt toplumunun bu ülkede 25 milyon nüfusa sahip olduğunu belirtmek için. ben kürdüm ve Kürtler in yok sayılması hoşuma gitmiyor. siyasi partilerden de nefret ediyorum bu sebeple son iki seçimde oy kullanmadım.

yanıt33
yanıt70
OkuYorum:

Ona dem in oy oranı diyemezsin o zaman. O, kürt vatandaşın oy oranıdır. Eşimin ailesi kürt, koca sülale, pkk bağlantısı yüzünden dem e asla oy vermez, hatta yanımda çatır çatır kürtçe konuşarak dem e saydırırlar :) Herkes ailenin kürt olduklarını bilir, çok da severler onları. Ha onlar da zamanında çok acılar yaşamışlar, ama artık bir kürtün bir türkten farklı olmadığını farkındalar. Velhasıl kelam dem demek kürt demek değildir, kürt demek de pkk demek değildir.

yanıt3
yanıt0
DOĞAN COŞKUN:

Dünyanın hangi ülkesinde görülmüş, terör örgütüne açık açık destek verenler, örgütün sözde liderine metiyeler dizenler o ülkenin meclisine milletvekili olarak seçilipde girsinler, ABD İngiltere Fransaya gidin deaşı destekleyen parti kurun ve seçimlere gire biliyorsanız girin bakalım, nefes almanıza dahi müsade etmezler, mesele Kürt meselesi değildir bölücülük yapan ırkı ne olursa olsun karşısında devleti bulur

yanıt3
yanıt0
Yusuf D.:

Dem parti seçmenleri çok kişide CHP'ye verdi onun için dem parti üçüncü parti

42
14
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Sığınmacılar daha fazla çoğalmış demek ki

15
15
yanıtYanıtla
Semih Arslan:

Köpeklere tasma takıyoruz Karadeniz'de

9
12
yanıtYanıtla
MÜCAHİT KELEŞ:

helal be Gümüşhanem memleketim.

11
10
yanıtYanıtla
VEFA:

DEM parti seçmeni aklını iyi kullanır. Öngörüsü yüksektir. Gerektiğinde taktiksel olarak oylarını başka partiye de çok rahat verebilir. İstanbul bunun en somut örneğidir.

8
12
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Sana katılıyorum kandilden gelen emirlere harfiyen uyuyorlar CHP de ortaklaeı olduğu için kandil nereyi işaret ediyorsa oraya oy veriyorlar bu tespit için seni alkışlıyorum

yanıt0
yanıt0
Hasan YILDIZ:

Sinop lu olarak gurur duydum , bizler vatanına silah doğrultanları sevmeyiz

11
6
yanıtYanıtla
White Turk:

O illerde yaşanır.

6
2
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

bayburt neden listede yk 1 oy bile çıkmamıştır

0
2
yanıtYanıtla
ali gökşen:

Dem ağzını açsa kürt ermeni diye söze başlar vatan sevdalısına faşist der. Aynaya bakıyor mu hiç.

1
0
yanıtYanıtla
Maşallah Özün:

Milletvekilinden baya oy almış bu ilerde

1
0
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Sacmalık kent uzlasısı adı altında CHP yi desteklediler çünkü kandilden öyle emir geldi milletin aklıyla alay etmeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title