Haberler
Güncelleme:

Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz eden şüpheli tutuklandı

İzmir'de evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası gözaltına alınan 49 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesajda, tacizcinin kendisini dudağından öptüğünü anlattığı görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Vedat Arman:

Dizi filmleri toplumun dengesini bozdu. Vuran vurana çakan çakana. Belki de kasıtlı yapıyorlar, herşeyi normalleştirmeye çalışıyorlar

97
6
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

12 yasındakı kız bu kadar guzel anlatım heyecan yok sakın bır sekılde anlatım.ınandırıcı gelmedı ama adamın tavırlarıda yaptım der gıbı.

23
60
yanıtYanıtla
Deniz Salman:

Neden kendini anlatamayanlarmı şimdi ki çocuklar kendini cok iyi anlatıyor bazı ünsanlar sakin ama tedirgindir bazılarıda heyecanların ve korkar ve neden cocuk böyle birşey söylesin durduk yere ateş opmayan yerden duman cıkmaz sonucta o bir cocuk ve okadar kötü niyetli olamazlar

yanıt14
yanıt3
Goethegitme:

Eko senin çocukluğunla bu zamanın çocukluğu bir değil!Sen 'sus' diye sindirildin,şimdikiler 'susms' diye yetiştiriliyor..

yanıt7
yanıt0
Orhan Eren:

bildigin insanlara bile kapiyi acmayacaksin ki kotuluk evine girmesin.

65
1
yanıtYanıtla
Cemal Zenginyurt:

Seriata karsi olan tatli su müslümanlarinin basina su olay gelse acaba ne dusunurler? Bu ana babanin yanan yuregine hicbir mahkeme hicbir hukuk derman olamaz.

18
4
yanıtYanıtla
zırzop:

Kimseye güven kalmadı, çocuğunuza çoluğunuza sahip çıkın aman ha bu bizden bişey olmaz demeyin

14
0
yanıtYanıtla
Karakutu:

Bu ulkeye ne pislik geliyirsa hep güneye doğru kıyı şeridi şehirlerden geliyor!! Ne hikmetse oralarda chp kazandi. Dusundunuzmu hic?!

0
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title