Haberler
Güncelleme:

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili 8 kişi tutuklandı

Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangınla ilgili gözaltına alınanlarda 8'si tutuklandı, 1 kişi ise serbest kaldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Demir Acer:

Belediyedeki buroklarlar????? onlar arastirildimi?; onlar yol vermezse bunlar kacak tadilat yapamazlar, onlar yol vermezlerse kalabalik bir yasam alanina ustu apartman olan bir binada gece klubu acamazlar, yani balik bastan kokmus,

75
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

DEMIR ACAR kardesim ben 71 yasindayim ve 53 yildir yurtdisinda yasiyorum malesef ülkemizde bu rüsvet torpil ihtimas adam ve parili kayirmaya son verilmedigi sürece en önemlisi tepeden asagiya bu gibi ihmalleri olan yöneticiler sorumlular görevliler hesap vermedigi yargilanmadigi ceza almadigi sürece bu cinayetler son bulmaz hep avrupa diyoruz ama ortada bir gercek var böyle bir olayda hükümet düser en azinda sorumlular bakanlar özür dileyerek istifa eder siyasetten cekilir.

yanıt31
yanıt11
Alev Simli:

bekir dede yurtdışında yaşadığının bilgisini vermesen için rahat etmez değil mi ? Bu gurbetçilerin hepsi böyle yorumları hep bi ben yurtdışında yaşıyorumla başlar !!!

yanıt18
yanıt20
Salih Kandıralı:

70 yaşında adamın internette ne işi var.

yanıt14
yanıt18
Salih Kandıralı:

53 yıldır yurtdışında yaşayan adam "ülkemiz" diyor. Askerlik te yapmamış bu ülkede. Benim ülkemin sorunlarını konuşuyor. Sen artık öz be öz Alman olmuşsun.

yanıt11
yanıt20
bekir yapici:

ALEV SIMLI beynini biraz zorlasan niye avrupada yasiyorum ibaresini anlardin yani ben yasayarak görerek ögrendim uyandim sizlerde uyanin hakkinizin vatandas olarak bilincine varin sorgulayin baska ülkeler bunlara care bulmus demek istiyorum anliyana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demisler.

yanıt26
yanıt2
Ata_Mete:

Demir Acer yerden göğe kadar haklısında işletme sahiplerini analiz ettinmi,bu karanlık kişiler takarmı BB'ne,İBB'ye?(Kaldı ki belediyenin ihmali gerçeği yanında,kişiler izin almaya dahi gerek görmemişler)Göreceğiz yargı kararlarınıda,kimin günah keçisi ilan edildiğinide!

yanıt0
yanıt0
sinan çayırcı:

Şunu çok iyi biliyorum ki belediye izin vermezse asla ve asla orası açık kalamaz . Bir ihmal varsa belediye de muhakkak bir karşılığı olmalı . Yazık ki ne yazık. Olay biraz soğuyunca hepsi tek tek çıkar ve bunu anlamak için bu ülkede yaşıyor olmak yeterli .

22
1
yanıtYanıtla
Ömer Demirci:

Ya Beşiktaş belediyesi ve. Itfaiyesi

22
0
yanıtYanıtla
Reis reis:

Allah'a şükür ülkeye adalet geri geldi gibi

3
18
yanıtYanıtla
mahmut süt:

ağlayan gene anneler oldu

3
0
yanıtYanıtla
Selahn unak:

Açılmasına İzin veren belediye, itfaiye, zabıta , sağlık , vs birimleri , imza atanlarında tutuklanması gerek. Onlar gezdiği sürece bunlar tekrar yaşanacak. Rüşvet araştırmalı!!

0
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

asil suclu polis ve zabitadir

0
0
yanıtYanıtla
Aysan Soycicek:

Bu işletmeyi sürdürenin bakanı dayısı vardır ülkemizde parayla her şey çözülür arkadaşın dediği gibi olan annelere oluyor hükümet birsey yapmıyor yeterki paranın ağzı açılsın o yüzden ülkemiz ne Avrupa’ya girebilir ne Afrika’ya öyle uğraşırlar birbiriyle

0
0
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Kundaklama ve sabotaj ihtimali muhakkak tahkik edilmeli. Çünkü bu ülkede 15 milyon Arap, Afgan, Pakistanlı, İranlı ve Orta Asya kökenli göçmen var. Bunların kahir ekseriyeti erkek ve radikal görüşlere mensup. Bu yüzden bu bir terör saldırısı olabilir. Bunun yanında rakip bir gece kulübünün işi olabilir, mafya eylemi olabilir. Araştırın abi.

0
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Haramdan kazanılan para yel, sel, ateş ile yok olur, gece kulübünden tatlı tatlı yedikleri fersah fersah burunlarından gelecek şimdi, olan ölenlere oldu ..

0
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Hangi Belediye Chp'mi.?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title