Haberler
Güncelleme:

Beyoğlu'nda İsrail'le ticareti protesto edenlere ters kelepçe gözaltı

İstiklal Caddesi'nde İsrail ile ticareti protesto etmek üzere toplanan gruba polis müdahale etti. Onlarca kişi sert müdahale ile gözaltına alırken, bazı kişilere ise ters kelepçe uygulandığı görüldü. CHP lideri Özel, görüntülere ilişkin "İstanbul'daki bu görüntüleri büyük üzüntüyle takip ettim. İstiklal Caddesi'ne çıkan gençlere yönelik bu muamele; ifade özgürlüğüne, toplanma özgürlüğüne ve anayasaya açıkça aykırıdır. Gözaltındaki gençler derhal serbest bırakılmalıdır" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (143)

Haksız mıyım:

Tayyipeus Erdoğan müslüman mı?

1356
97
yanıtYanıtla
suayb kncc:

AllahunTeala ayette Allah'ın indirdigi ile hükmetmeyen kimselerin Kafir olduğunu belirtmistir o sebebten demokratik ve laikligi benimsemis kimselerin kur'an'a gore islamla hic bir bağı yoktur LAİKLİK=DİNSİZLİKTİR.

yanıt159
yanıt264
Reçel Tahin Etsoğan:

Müslüman görünümlü bir JEWİSH'tir. Her Müslümanım diyeni Müslüman zannetmeye devam ederseniz sonunuz iyi olmayacak TÜRK milleti.

yanıt154
yanıt67
Reçel Tahin Etsoğan:

Her Müslümanım diyeni Müslüman, her sakallıyı dedeniz zannetmeyin, ajanların en iyi yaptığı şey kılık değiştirmek, sizden biri gibi gözükmektir. Lawrence'yi hatırlayın, Müslüman görünümlü İngiliz ajanı olan Lawrence ne ise bahsettiğin kişi de odur.

yanıt202
yanıt45
Hakan:

1 ocakta göstermelik miting, sonra alttan alttan israili destekleyen bir akp. Allah hepsini ve bunu destekleyenleri görüyor. Hepsine lanet olsun.

yanıt160
yanıt34
Fatih Apaydın:

Suayb laiklik dinsizliktir demis ya laiklik tartismali bir kavramdir

yanıt4
yanıt33
Tırpan:

haberi okumadan yorum yapan zırcahillerden biri daha...

yanıt14
yanıt20
Güvenilir Adam:

Yine saçmalamışsın, sen peygamber misin, Allahu taala seni yazıcı melek olarak mı atadı. Bir başkasının dini imanı başkasını ilgilendirmez. Memleket bitmiş sen tayibin dinine mi taktın.

yanıt16
yanıt19
Toroman Kutlug:

Dinime imanıma küfreden bari müslüman olsa! Gereksiz insanlar gereksiz yorum yaparmış.

yanıt10
yanıt15
bekir yapici:

HAKSIZ MIYIM ne oldu sana akp trollugunden istifami ettin yoksa fazla yaglama yaptin akp olarak senin yüzünden cok tepki aldik oy kaybina sebep oldun diye gerine tekmemi attilar.

yanıt0
yanıt0
Kurt bey:

Sorun çıkaranlar dhkpc liler .ne alaka müslüman.

yanıt4
yanıt2
Alev Simli:

bu kişiler neden protesto etmek yerine neden filistine yardıma gitmiyor yollar açık değil mi ?

283
940
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Boş yorum, çok saçma. Niye gitsinler. Adamlar seslerini duyuracaklar.

yanıt511
yanıt99
ahyed yıldız:

Neden terör örgütüne lanet okursun ki? Kandile gidip savaşsana. Yollar açık değil mi?

yanıt443
yanıt82
Alev Simli:

ahyed sende ki beyni kuşa taksak ters uçar !! Beni araplardan önce kendi insanımız ilgilendiriyor kaç şehit verdik onlar için ağlıyorum ben Bir Türk olarak ben elimden geleni yapıyorum.Gerekirse cephede bulunan ninelerimiz gibi Vatanımı korurum !!

yanıt73
yanıt320
Vatandaş :

Alev simli ölen çocuk arapsa senin için sıkıntı yok yani öyle mi? Allah ıslah etsin

yanıt16
yanıt9
Gökhan Eker:

Herkes gücü yettiği ölçüde zulmün karşısında durmasını emrediyor dinimiz. zulme engel olun diyor dinimiz. elinle olamıyorsan dilinle. dilinle de olamıyorsan kalbinizden buğuz edin diyor peygamberimiz. Bunların hayat şartları itibarı ile bu kadarına güçleri yetiyor. Kalkıp gitseler belki okul okuyorlar belki çalışıp anasına kardeşine bakıyorlar. İmkanları bu kadar. Sana da bana da bunları eleştirmek düşüyor buradan.

yanıt264
yanıt11
ahyed yıldız:

Gökhan eker, ağzına sağlık ne güzel yazmışsın. Vatandaşın vazifesi tepki göstermek ve sesini duyurmaktır. Yapabileceği budur. Gidilmesi gerekiyorsa bu vazife devlete düşer vatandaşa değil. Ama insanları Arap Kürt Türk diye ayıranlara bunu anlatmak çok zor. Hz peygamber bir araptı ve Arap peygambere canımız fedadır.

yanıt17
yanıt1
Kara Murat:

İnsanlık dışı olaylara insani tepki vermek insani bir durumdur. Bilmem sana bunu öğreten olmadı mı. Sen ise bu duruma tepki veren insanların ölmesini istiyorsun. Gaze de zaten her gün ölen 2 milyondan fazla insan var. Art niyetli düşüncen ve söylemin için seni kınıyorum.

yanıt153
yanıt8
Alev Simli:

kara murat ben ne yazıyorum sen ne anlıyorsun ? İnsanda biraz okuma anlama kabiliyeti olur ve sonuç olarak sana şunu söylüyorum boş yapma !!

yanıt15
yanıt130
sivri:

fırıldak alev

yanıt58
yanıt14
Alev Simli:

muharrem sana bi tazminat davası açsam 1 yıllık emekli maaşını alırım muhtemelen o sebeple birdaha böyle şeyler yazma benim hakkımda olur mu !!

yanıt3
yanıt15
Enver:

Alev Hanım. İşte tam nokta atışı yaptınız... Acaba o ninelerimiz ozmn hangi memleketten bu zamana göre hangi devletten idi???

yanıt33
yanıt2
Salih Çakmak:

İşinize gelince milliyetçi işinize gelince Atatürkçü olursunuz. Sorsak en büyük Atatürkçüsünüz ya. Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyen de Çanakkale'de bizimle savaşan Anzak askerlerinin ailelerine 'onlar bizim evlatlarımız olmuştur' diye mektup yazan da babamdı zaten. Çoluğun çocuğun katledildiği yerde onlar Arap bana ne diyen zihniyetiniz insanları gaz odalarında, türlü türlü işkencelerle yok eden zihniyetle birebir aynı. Bu zihniyetten ne milliyetçilik ne Atatürçülük ne de insanlık beklenir.

yanıt36
yanıt7
Haksız mıyım:

Uvvv Alev hanım gözlerim doldu samimiyetsizliğinizden ama kanamaktan...

yanıt2
yanıt4
Erdal Doğan:

Peki sen neden dağa çıkıp pkk ile savaşmiyorsun zeki şey

yanıt9
yanıt5
Alev Simli:

yorumlar yardımsever kişilerle dolmuş !! Ama birisi de elindeki telefonu bırakıp yardıma gitmez şey gibi bu 11 ay her haltı yiyip 1 ay oruç tutup her iftar zamanı tıka basa yiyip ben açın halinden anlıyorum ama !! Çok yardımseverseniz gidin yardıma muhtaç filistinli aileleri evlerinizde misafir edin !! Yapar mısınız yapmasazsınız tabiki !! Ben Türküm ve bizim şehidimize ağlamayan üzülmeyen insanlar benim önceliğim olamaz benim önceliğim Burası Türk yurdurur.

yanıt11
yanıt13
Alkurt:

Alev, cok haklisin, ama cehalete laf anlatamazsin

yanıt3
yanıt13
Alkurt:

Alev, sana nasil ulasabilirim

yanıt0
yanıt11
Özkan Bulut:

Senin beyinde bu kadar işte

yanıt7
yanıt0
Mahmut DEĞERLİ:

Mal mısın ülke olarak müdahale gereken yere bireysel mi gidersin ? Sen arkadan mı işiyorsun ? Herşey yerli yerine

yanıt10
yanıt1
Mahmut DEĞERLİ:

Ninesi gibi vatanı korur Muş sahtekar birde

yanıt10
yanıt2
Alev Simli:

MAHMUT haddini aşma kelimelerine dikkat et !! hakaret edersen mahkemede özür dilersin haberin olsun !! Bu arada Türkler zaten vatanını korur sen hiç tasalanma !!

yanıt3
yanıt9
Toroman Kutlug:

CHP nin tiyatro ekibi de o yüzden ))

yanıt5
yanıt1
Gökhan Eker:

Bunların elinden gelen bu. geçindirmek zorunda oldukları bir aileleri var. veya aynı zamanda okuyorlar. senin elinden gelen de bunlara laf vurmak. Aynı bir israilli yahudi gibi.

yanıt6
yanıt2
Ömerfaruk Oğus:

Bana bak alev adlı şahıs 1.hayır yolar açık değil yardım bile oraya havadan gidiyo 2.bilmediğin şeyler hakında gelip burda ahkam kesme 3.bu bir insanlık meselesidir sen anlamazsın 4.git bu ırkçı zihniyentini değiştir.

yanıt8
yanıt5
Alev Simli:

omer boş yapma

yanıt3
yanıt9
Mehmet Yarba:

Keşke Filistinli kardeşlerimize karşı üzerimize düşeni yapsaydık;durum çok farklı olurdu!

590
51
yanıtYanıtla
Alev Simli:

evet üzerine düşeni yapmak yerine burda yorum yazıyorsun !!

yanıt112
yanıt277
Narter Nart:

Bu Vatanın evladıyım diyenler artık bir karar vermelidir. Kırmızı ve mavi hap...hoş olmayan bir gerçekliği ortaya çıkaran kırmızı hapı mı veya keyif veren bir bilgisizlikte kalmak mavi hapı mı tercih edecekler... Artık gerçekten bir karar vermeliler. Bu kararı gelecekleri için vermeliler...Dünyanın geleceği için vermeliler...

yanıt28
yanıt6
sade vatandaş:

sağolsun reis iskenderundan israile gemi göndererek filistinli kardeşlerimize çok güzel destekte bulunuyor

yanıt152
yanıt30
Mehmet Vatandaş:

70 yıllarda bugünkü PeKaKanın abileri Filistin kurtuluş örgütü kamplarında eğitim görüyordu biz kardeş dedikçe onlar arkadan vurdu zararını kendileri gördü yinede İsrail'in yaptığı zulümdür protestoculara ters kelepçe yanlıştır

yanıt30
yanıt30
Ömer:

İnanınki Filistin 23 yıllık AKP hükümetinde en büyük darbeyi almış, katil israil bütün Filistin topraklarına işgal ederek vahşice soykırım yapmıştır. Sözde AKP' de Filistini savunmuştur ve camilerde kuru kuru Filistine dua edilmiştir.

yanıt4
yanıt2
ŞAŞKIN:

Erkan, Filistin'de insanlık öldürüldü. Bu sorun din kardeşliği sorunu değil, insanlık sorunudur. Sen de insan mısın!

yanıt146
yanıt8
Alparslan Aydoğan:

İsrail ile şavaşmadıktan sonra yardım edemessin gerçek bu bide İsrail itaat ve işbirliği yaparsın bu durumda İsrail bildiğini yapar pörotsto dua lanet okuman ikirciklilikden başka bir şey değil savaşmaya hazırsak yardım edebiliriz

yanıt1
yanıt0
JY:

BU KONUDA OZGUR BEYE KATILMIYORUM POLIS AZ BILE YAPMIS. GOZALTINA ALINANLARI VATANDASLIKDAN ATIP FILISTINE GONDERIN GERISINI ISRAIL HAL EDER.

47
551
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Seni de ben halletsem olmazmi

yanıt235
yanıt20
şahin ahmet:

İSRAİL'Lİ BU AZ MUHTEREM SANİRİM..

yanıt5
yanıt0
Serhat Andic:

Bu JY adlı şahıs müslüman değil haberiniz olsun

yanıt54
yanıt14
Tolga Tplg:

Merak etme sen sizede sıra geleçek.

yanıt32
yanıt6
Sessiz ciglik:

JY lan teneke klaver uzerinden isin gucun fitnecilik.

yanıt9
yanıt2
ismail bey :

Müslüman olsalar özgür özel sahip çıkmaz.. Onların militanları bunlar....

yanıt2
yanıt10
Hrn BSK:

Çok enteresan zamanlardan geçiyoruz. Hz Ömer i ağzından düşürmeyenlerin lüks içerisinde yaşayıp devleri idare ettiklerini, müslümanım deyip dini argümanları her fırsatta kullanıp dini siyasete alet edenleri gören bu gözler şimdi de siyonizme karşı durup eylem yapanların gözaltına alınmasını izliyor...!

410
31
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Benim de yerim belli olsun. Her cümlenize katılıyorum. Altına imzamı atıyorum. En kötüsü de bize dini argumanlarla manipule etmek isteyenler.. ne rabia kaldı ne de one minute... ne de insanlık...

yanıt103
yanıt1
Haksız mıyım:

Ağzına sağlık çok güzel bir özetleme, 15 yıldır tehlike büyük diyorum yakınlarıma inanmıyorlar vardır bildiği diye diye... :(

yanıt26
yanıt1
Evvab:

sence bu siyonizme karşı bir eylem miydi. sloganlara iyi bak

yanıt6
yanıt15
Nuri Aga:

Madem öyle İsrail mallarını boykot etmenin ne manası var?

162
22
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Protestonun da bir adabı olur. Devlet büyüklerimize hakaret etmenin ne gereği var. Yap protestonu adam gibi, Git evine otur.Hadi gidelim Hazzeye desen birisi gelmez ha....

23
97
yanıtYanıtla
Deniz Tutar:

ya bu nasıl bir şey arkadaş? müslüman ülkesinde şu yapılanlara inanamıyorum. ya o karga tulumba insanları götürmek, ters kelepçe takmak ne demek... bunlar bizim insanlarımız, kardeşlerimiz, bacılarımız... hiç yakışık almamış, çok yazık...

89
11
yanıtYanıtla
Alev Simli:

ülkelerin dini olmaz !! İnsanların olur !! Ülkelerin milliyeti olur !! Bunları öğrenmek size fayda sağlayacaktır !!

yanıt6
yanıt6
ismail bey :

oradakiler ne müslümandır, ne de oruçlu. Chp dhkpc dem yrp militanları...

yanıt4
yanıt6
ahyed yıldız:

Alev simli, islam inancına göre ülkelerin yönetimi islam hukuku ile olabilir, yani dini olabilir hatta olmalı. Sen neye göre ülkelerin dini olmaz diyorsun. Nerenizden uyduruyorsunuz bu gibi s.çmalkları

yanıt0
yanıt0
Ferhat Uras:

İsrail ile bir dönem köprüler atılmış, ilişkiler asgari seviyeye indirgenmişti. Sonra siyasi hesaplar değişti, yumuşama başladı. Müslümanlığı kullananlar neden gerçek manada Gazze'nin, Filistin'in yanında olamadı. Bugün İsrail'in uluslararası adalet divanında yargılanmasını sağlayan ülke müslüman olmayan bir ülke olan Güney Afrika Cumhuriyeti'dir. İsrail ile ticari ilişkilerin kesilmesini istemek bu ülkedeki insanların en doğal hakkıdır. Kendi insanının taleplerine tahammülü olmayanlar halkını kucaklayamaz.

91
7
yanıtYanıtla
İsmail Döner:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beyoğlu'nda düzenlenen İsrail protestosuyla ilgili, "Protesto gösterisi bittikten sonra göstericiler dağılmış ancak bir grup tüm uyarılara rağmen dağılmamış; devlet büyüklerine hakaret ederek güvenlik güçlerine mukavemet etmiştir. Olayla ilgili iki emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." dedi.

14
53
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Bu insanlar terörist değilller.. Bu şekilde muameleyi hak etmiyorlar... Zülme karşı duruyorlar. Zülme uğruyorlar...

yanıt78
yanıt15
Osman İLÇİ:

Var bi fırıldak but işte ! Gösteri izinle olur . Bittikten sonra dağılır eğer taşkınlık olursa tabiki polis Müdahale eder. Beşki onlar beşli polisler işin dozunu biraz kaçırmışlardır hepsi bu . Bu işle be bakanın ne de baştakilerin bi ilgisi olduğunu sanmıyorum.

yanıt3
yanıt7
ismail bey :

planlı işler. chp dhkpc dem yrp militanı bunlar...

yanıt4
yanıt3
Seydo:

Polisimizin ellerine sağlık. Bunların amacı ülkeyi karıştırmak

16
50
yanıtYanıtla
Murat Genc:

sonra bizim oylarımız neden düştü diyorlar. Hala gerçekten anlamadınızmı yoksa anlamak mı istemiyorsunuz. Filistinliler kardeşerimizdir

57
7
yanıtYanıtla
Can:

Herşey para için . Para oldumu ne din kalır ne beka . Öptüm

50
10
yanıtYanıtla
Narter Nart:

İnanmak istemiyorum.. İnanmak gücüme gidiyor... Ama haklısın. Mesele maddiyat olduğunda ne din kalıyor ne de iman...

yanıt41
yanıt2
Fatih Apaydın:

Herkeste ayni degil

yanıt0
yanıt0
beden beden:

Tekme tokat kadın bunlar nedir bu öfke kin polis kardesler pkklilara böyle yapılmıyor teslim ol ikna ediliyor

55
5
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Allah'a havale ediyorum...

55
4
yanıtYanıtla
Qwerty:

Bu sözde göstericiler sokağın nabzını yokluyorlar ortalığı karıştırmak için. Itrail bahane. Amaçları devlete karşı kışkırtmak, gezi parkı olayların provası.... yemezler

8
42
yanıtYanıtla
MÜCAHİT KELEŞ:

bütün dünya gözünü kapatmisken birtek bizim ülke ses çıkarıyor.Fazlasina kacarsak olmaz para adamlarda ekonomik sıkıntılar var

7
41
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

Yaziklar olsun

yanıt4
yanıt1
Tolga Tplg:

Ülkenin polisine bak teröristlere sesleri cikmaz müslümanlara ters kelepçe. Sistem bu yapaçak bir şey yok

32
10
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Polis az bile yapmış protesto da bir dozu vardır. Bittikten sonra taskinlik yapmislar

9
31
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Hey bizlere yüzde 63 e sayıp söven zihniyet. israil sizsiniz. siz olmadan israil bir hiç. Polisi de israilin askeri yapmışsınız zulme karşı duranların üstüne sürüyorsunuz. hey bu zulme ortak olan israil askeri olarak çarpışan polis kardeşim. Komşum mahallelim yurttaşım polis kardeşim. Elini hafif tut ağır tut bu zulme ortak olma.

27
6
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Gösteri ve toplanma hakkı anayasal olarak güvence altına alınmakla birlikte gerçekten amacından sapan ve hakaretlere, aşağılamalara küfürlere varan bir hâl alıyorsa, devlet yetkililerinin ve birimlerinin gösteriye müdahele hâkkı doğmaktadır. Bu hakaret, küfür ve aşağılamaların da devlet büyükleri de devlet küçükleri de olsa kime olursa olsun yapılması yeterlidir. Bu arada HALK'tan başka devlet büyüğü de olmaz demokratik bir toplumda.

4
24
yanıtYanıtla
GÖKHAN ÖZMEN:

Uyutulduk uyutulduk beynimiz ruhumuz haramdan faizden dondu kaldı dünya zevki sevgisi vehm hastalığı iliklerimize işledi sen bizii uyandır yarabbbbb uyandır yarabbbbb yeniden ümmete önder peygamber efendimize layik ümmet sana layık kul eyle Amin amin amin ecmain

24
3
yanıtYanıtla
Huseyin Cobanoglu:

Önemli olan bu yolda karınca olabilmek

24
2
yanıtYanıtla
MELTEM ÇAĞLAYAN:

Ne kadar kolay açığa alınıyor emniyet görevlisi tabi arkasında ne sendika var doğru düzgün ne de bakanlik alternatifi olmadığı için çekiyor bu çileyi biraz da Avrupa' yi örnek alın ama nerdeee

9
14
yanıtYanıtla
Git Bi Bak:

Gazzeye cigerimizin yandigi kadar hic bir şeye yanmadı bu güne kadar

15
5
yanıtYanıtla
orhan aydın:

Paradan başka şeyler de var bence o madalyayı boşuna vermediler

14
1
yanıtYanıtla
Ozgur Free:

Filistin bizim davamız Filistin bizim kardeşimiz, bizim elimizden gelen dua etmek ve protesto etmektir. Devletin işi icraat yapmaktır.

9
5
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Hükümetin son YEREL seçimlerde oy oranının düşmesi bazı kesimlere cesaret verip amacından sapmış gösteriler, protestolar, yürüyüş ve toplantılar yapmalarına zemin hazırlayabilir. Gösteri, toplantı, yürüyüş ve protesto hakkı gerek Evrensel Beyanneme Sözleşmesi ile gerekse bizim anayasamız ile güvence altına alınmıştır. Ama amacından sapmamak şartıyla ve kaydıyla tabiki. Yoksa kamu düzenini bozacak her türlü eylem ve gösteri müdahele ile karşı karşıya kalmak zorunda kalabilir doğal olarak.

3
8
yanıtYanıtla
Kaan Yüksel:

Burada mevzu İsrail protestosu değil burada mevzu öyle bir izlenim verip taksimde Gezi Parkı 2 filmini çevirmek..Protesto bittikten sonra polis güzel bir şekilde uyardı ama içeride taşkınlık yapanlar oldu.Ordaydım ona göre yorum yapıyorum siz bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz..CHP ye dikkat edin ilk atlayan onlar olmuş maksat diğer kesimide arkalarına Filistini kullanıp almak ve hükümeti düşürmek..Çok kirli oyunlar dönüyor çookkk yemeyin.

4
7
yanıtYanıtla
Everlasting Echo:

Adalet herkes için aynı olmalı. Dağılmıyorlarsa polisin müdahale etmesi gayet normal.

3
8
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

yazıklar olsun hemde ters keleçce üstelik bayanlara...

6
4
yanıtYanıtla
Bahadır:

Alev, sen de başka ülkelerdeki sevdiklerin zulüm görürse yardıma gidersin, yollar nasıl olsa açıktır! tamam mı?

2
8
yanıtYanıtla
Faruk Durmaz:

Bayan Mossad hanfendisiymiş şaşırdık mı? Hayır

2
6
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Zengin Arap ülkeleri hem Amerika'dan hem de Avrupa'dan en gelişmiş savaş uçakları almakla meşguller bu bizdeki protesto edenler etsinler etmesine de yanlış ülkeyi protesto ediyorlar esasında kendi kanlarından olan bir ülkenin katliamına yok edilişlerine sessiz ve de seyirci kalan zengin Arap ülkelerini protesto etseler çok daha akıllıca olurdu !

5
3
yanıtYanıtla
Vatansever:

provokasyon devleti zora sokmak için yapılıyor bu protesto israilin işine yarıyor devletin ticareti yok özelin var

2
6
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

neden bunlar hepsi dış sorunlarla uğraşıyor. emekli için, geleceği göremeyen işsiz gençler için, fiyatlar için protesto yaptılar mı hiç?

4
4
yanıtYanıtla
mehmet ekici:

yahudi memleketinde yahudileri kınamak

3
4
yanıtYanıtla
Bahadır:

Bence polis burada vatandaşlarla karşılıklı kavga ediyor, eylemcileri dağıt mıyor ki?

7
0
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Konu anlamadan saptiranlar var. Konu bu gurubun amacı başka.

3
4
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Filistin icin degil sırf ak patrtiyi itibarsızlaştırma adına yapılan bir eylem olup gencler kullanılmıştır. Refah chp ikiyüzlü alcak siyaseti sonucu algı yanıltma rant elde etme hareketidir. Türkiye hasta gıda ile bircok yardim etmiş israil bile Erdoğan seçimi kaybetti fiye sevinini belirtmiş tir . Chp tebrik göndermiş

2
5
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

dağılmayan gurubun amacı başkaimış demek

1
5
yanıtYanıtla
Ahmet Dolarbulut:

Van'da neden bu muameleyi yapamadınız? İsrail'inden ne farkınız kaldı söyleyin bilelim ne oldu baş örtülü bacılarımıza yine el kalktı CHP dende bir farkınız kalmadı şimdi emniyet de sorun var sayın iç işleri

3
2
yanıtYanıtla
ozkan:

acaba yıllardır gördüğümüz ve tanıdığımız ama bilmediğimiz Mosad ajanları var mıdır ?

3
2
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Bu ne aymazlık böyle.

3
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

burasi israil mi türkiyemi bizi israilmi yönetiyor israilin ALLAH belasini versin

4
1
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

ne yapalım gidip orada savaşalım mı,tüm dunya seyrederken,tamam gidin orada eylem yapın.

2
2
yanıtYanıtla
Polat:

Yahu siz ne diyorsunuz ben gitmek istedim devletim gündermiyor .hemde cimere başvurdum bu konuda.siz kalkıp protesto yerine oraya gidin diyorsunuz.ayıp emmiyet nasıl protesto edenleri tutulayıp ters kelepçe yapar .iyi bari onları İsrail'e teslim edin.safınız bumu .orda dünyanın gözü önünde .katliyam yapılıyor bizimkilerin yaptığı müslüman lığa sığar mı.

0
4
yanıtYanıtla
mahmut süt:

malesef bizim insanımız ancak birbirini yesin dursun biraz tebessüm edin birbirinize

2
2
yanıtYanıtla
Ahmet Duran Akbulut:

Hiç birşey yapmasan bari engel olma zulme ortak olma ki zalim olmayasin insan düşünen bir varlık düşün biraz sonra yaz troll musun beyinsiz mi ? Insan olmak yeter aslında zulme karşı durmak için

3
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

israilin güvenligi icin abd de yemin edippapaz elbisesi giyenler yatacak yerimniz yok ALLAH in yakinda size bir plani vardir elbet

3
1
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title