Haberler
Güncelleme:

Net rakamı herkes merak ediyordu! Seçime katılım oranı yüzde 78.11 oldu

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi hakkında açıklamalarda bulundu. Kesin olmayan sonuçlara göre; CHP'nin 35, AK Parti'nin 24 belediye kazandığını belirten Yener, seçime katılım oranının yüzde 78.11 olduğunu ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (33)

Domates Salçası:

Türkiye haritasına baktığınız da paranın bol olduğu herkesin paragöz olduğu şehirleri CHPe almış.

98
220
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Aynen, yoksa akp 4-4'lük işler yapıyordu. Her şey günlük gülistanlıktı dimi.

yanıt100
yanıt25
CROWKİNG KİNG:

600 dairesi olan yeri kim kazanmis

yanıt101
yanıt12
abdullah HAMARAT:

Akp bile akıllandı sen cehalete devam

yanıt35
yanıt7
Hakan Celik:

Haksız mıyım : Havlama sesi mi duydum ?

yanıt5
yanıt1
JY:

ALLAH IN DEDİĞİ OLACAK

yanıt4
yanıt2
Sezgin Sezgin:

Düne kadar muhalif seçmen küstü sandığa gitmeyecek diyen cem küçük sandığa gitmeyenler küskün akp li seçmen demeye başladı..burdan bile nemalanıyolar..Bunların daha büyük ders almaları lazım..Bu yetmemiş..

yanıt9
yanıt3
haksız mıyım:

bir kardeşimiz bir yerde demiş ki; iktidarın bir derse ihtiyacı vardı, halk dersini verdi. şimdi de halkın bir derse ihtiyacı var onu da cehp verecek. seçimin tüm özeti ve en güzel yorumu...

161
129
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

haksız, senin derse ihtiyacın var,git dersine çalış,burada boşa zaman harcama,

yanıt75
yanıt67
mehmet dogru:

CHP yi kurtarici olarak gorenler ders alacak dogru cunku ozgur ozel eko dan hicbir sey olmaz

yanıt90
yanıt54
Mustafa Ali Budak:

Bize ders göstermek herkesin haddi değil hee olurda CHP yide beğenmezsek bir sonraki seçimde daha iyi olacağını düşündüğümüz adama veririz.Futbol takımı tutmuyoruz hemşerim.Ben şahsen kim iyi hizmet edecek halkı hor görmeyecek başkan varsa oyunu ona veririm benim gibi düşünenler bu işten karlı çıkacak rekabet olacak sen ve senin gibi düşünenler padişahın kulu gibi yaşamaya devam edeceksiniz. Saygılar.

yanıt66
yanıt19
Sezgin Sezgin:

Halk ders mers vermedi..Kendinizi böyle avutmayın.. Halk, " sizi istemiyoruz, bıktık artık bu AKP'den, gidin artık düşün yakamızdan" mesajını net verdi..Salağın bile anlayacağı şekilde net verdi hem de

yanıt45
yanıt50
İlhan Fırat:

Hala konuşabiliyorsun boş teneke

yanıt14
yanıt6
Sezgin Sezgin:

Bu arada hakkını yemeyelim Mustafa Ali Budak çok güzel anlatmış olayı.. Tebrik etmeden geçmeyelim dedim..

yanıt12
yanıt9
Hsn:

Mustafa ali budak,sana katılmıyorum sağ seçmen doğru veya yanlış olumsuz birşey gördüğünde oy unu değiştirebiliyor ama bir chpli asla partisini değiştirmez terliğe oy verir yine partisini değiştirmez sadece şimdi değil bu hep böyledir

yanıt35
yanıt10
Serkan Kaplan:

AKP seçmeninin bir kısmı da seçime gitmeyerek, ekonomi, enflasyon, emekli maaşları vb. sorunları boykot etmiştir. CHP seçmeni de bunu görüp tam kapasite yüklenerek fişi çekmiştir.

251
22
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Akp seçmeni de bıktı akpden boykot filan hikaye

yanıt163
yanıt39
Sezgin Sezgin:

Akp li seçmen boykot etti de yine akp ye dönecek diye düşünme..akp liydiler akp den ayrılıp artık başka partili oldular..Gözleri açıldı gercekleri gördüler uyandılar.. akp ile işleri bitti onların..

yanıt12
yanıt5
ercan gurbhetchi:

tespit doğru. Sağ seçmen ve çoban diye küçük gördükleri seçmen tepki verdi. Gerektiğinde başka partiye de oy verilmesi gerektiğini gösterdi. Elit yüksek eğitimli Chp seçmeni önüne kim konarsa ona oy verir. Takım tutar gibi. Mesela Kköy de sıfır hizmet herkes şikayetçi yine tavan oy:)) (bu sefer mükemmel aday çalışkan solcu Mehmet Maçoğlu varken) aslında bu çobanla benim oyum bir mi tezini çürütür. Bilinçli Seçmen olmak başka eğitimli olmak başka!

yanıt11
yanıt2
Hakan Celik:

BU GURUR VE SEVİNÇ HEPİMİZİN.TEŞEKKÜRLER RTE

54
80
yanıtYanıtla
Halil Bagır:

Emekli dayıları fena kızdırmışlar.

97
7
yanıtYanıtla
Nazan Fidan:

düşük bayağı katılım oranı o yüzden chp at koşturmuş.

12
17
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Yahu eni boyu 2.5 milyon kişi eksik gitmiş sandığa...büyük olay değil

yanıt9
yanıt7
Ali Yiğit:

Sezgin sezgin, yaklaşık 7,5 milyon gitmeyen var. 2.5. milyonu nerenden uydurdun? 2024 yerel seçimlerinde toplam seçmen sayısı 64,5 milyonmuş. Katılım oranı 78,11 yani katılmayan % 11,89. yaklaşık 7 milyon 305 bin kişi. Bir de gidip boş atanlar ya da sadece muhtarlık seçimleri için oy kullananlar var.

yanıt3
yanıt0
mert barlik:

Ben bu haberi,ekranda Bi türlü gitmeyen reklamlar yüzünden okuyamadım. Okumaktan vazgeçtim. Şu ekranda duran ve kapanmayan üst pencere reklamlarını lütfen bırakın.

25
0
yanıtYanıtla
Baba Can:

Emekliye para yok emekli de oy yok dedi bu kadar basit

20
4
yanıtYanıtla
CROWKİNG KİNG:

Millet sadece kisa omurde sadece insanca yasamak istiyor gecim kaygisina dusup bunalima girmeden. Bu topraklarda bunu saglayamiyorsa yonetim kendiliginden utanip biraklamali.sandiga gerek yok hangi parti oldugu millet icin onemli degil.insanlarin oy verme sebebi basa gecen hukumetin refah duzeyini saglamasidir. Fanatiklik milletin zararina.

9
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Anayasa ile teminat altına alınmış demokratik hakkı kullanmak , ülke yönetiminde irade beyanında bulunmak ne güzel bir hak.

8
2
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Havlama sesi mi duydum ?

4
4
yanıtYanıtla
İsmail Koban:

Mesele parti meselesi değil artık ben hiçbir partiyi tutmuyorum oyda kullanmadım. Burada adelet yok hep otekilesme var bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak toplum olarak birbirimiz ile barismamiz gerek Allah yolundan saparsak işte bu durumlar ortaya çıkar ve toplum olarak ceremesini öderiz.

2
5
yanıtYanıtla
Carsambali:

Buraya defalarca yazdim..Eko farkli kazanir diye..Izmir Ankara yi yine chp alacak dedim..Dem'in oyu istanbul'da % 1 anca olur demistim ve hakli ciktim..Gelelim bizim memleket Carsamba ya..Ne dedim..Bagimsiz aday kesin kazanir diye..Adam 3 donem Akp den aday olup kazandi ve iyi hizmetleri oldu.Carsamba nin en buyuk sorunu,kaldirimlar ve park alanlarin az olmasi.Esnafi kaldirimlardan dukkanina iteklesin ve kaldirimlar komple yenilenip insanlara sunulsun...Sehir merkezindeki parki 2 katli yapsin.

2
3
yanıtYanıtla
Halil Yılmaz:

Taşıma oylar kullanılamamış milletin gerçek iradesi bu.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Sezgi mezgin,19 seçimin 18 neredeyse her seçimde çift katinizi oy aldık,o zaman halk size ne mesaj vermişti acaba,hangi yüzle o zaman millet içine cikabildiniz onu merak ediyorum,topu topu Türkiye geneli bir oy farkla ondesiniz,yirmi beş puan fark attigimiz zamnlar oldu bu kadar dilimiz uzamadi bizim ya.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title