Haberler
Güncelleme:

Yeni aldığı otomobilin hava yastıklarının yerinden köpük çıktı

İstanbul Sultangazi'de sağlık personeli Emine Tunçel, 6 ay önce satın aldığı ikinci el otomobili tamirciye götürdüğünde, aracın torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı ve köpükle kapatıldığı ortaya çıktı. Tunçel, aracı satın aldığı kişi ve ilk ekspertizden şikayetçi oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

Spectrum:

Geçmiş olsun, sıkıntılı durumlar. Sağlam bir expere gitmek lazım herkes işten anlamıyor

78
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

TC Ciftligi

yanıt34
yanıt20
Snn Aksu:

Sonuçta experte gitmiş sağlam mi degilmi alninda yazmıyor sahtekar olan ben sahtekarim demiyor vatandasin dikkatli olması değil devletin kanunları bunun önüne geçer

yanıt47
yanıt4
Spectrum:

Snn Aksu, Zaten etrafta sahtekar kaynadığı için sağlam birine gitmesi lazım demiştim, yani 700bin TL veriyorsun. Araç almadan önce bi araştırılır, kim işinin ehli düzgün referansı olan kişidir diye. Kimsenin alnında sahtekar yazmıyor da sendede akıl fikir var ee bi zahmet kullan onu saksı niyetine taşıma. Kanunda cezası varda umursayan kim? Eşek eti at eti satılan yerleri mühürleyip yapan kişilere para cezası verdiler, son mu buldu?

yanıt6
yanıt0
tahsin bueyuekkol:

Devlet boyle sahtekarliga el koymali. Tüm suclulari cinayet veya cinayete tesebbus sorusturma acmali. tamirciye kadar.

53
1
yanıtYanıtla
Fakır:

çok haklısın ama biliyorsun suçlular adli kontrol şartıyla serbet bırakılıyor

yanıt24
yanıt3
Bükücü:

Sanayi işi olmuş :))

32
5
yanıtYanıtla
Berke Dagdeviren:

insan yenisini koyar bari. Araçlara tam expertiz zorunlu olmalı motor.airbagler vs. Expertiz firması kusurlu olduğu zaman ruhsati iptal edilip ciddi para cezasına mahkum olmalı hatta expertix firması ölümlü kaza sonrası açılmayan airbağe onay verdiyse hapis cezasıyla karşılaşmalı.

19
0
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Expertiz parası da almış başını gitmiş. 2021 de 750 TL verdimdi. Şimdi kaç para kim bilir

yanıt2
yanıt0
Nuri Aga:

Arkadaş memleket üç kağıtçıdan,hileden hurdadan geçilmiyor.

15
0
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Geçmiş olsun. Ancak hiç bir şey çıkmaz. Exper üzerinde genelinde 24 saat geçerli, kanaat edilmiştir yazar. Yani kanaat belirtiyor, kesin konuşmamış oluyor.

2
1
yanıtYanıtla
Orhan Kara:

Bu ülkede sahtekarlar olduğu sürece yaşamak hep zor olacaktır,müslüman olmasak kimbilir neler yapardık neler,o nedenle iki yakamız bir araya gelmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

boşuna dava edersin sonuç alamazsın.önceki sahibi ben aldığımda da böyleydi.bilmiyordum der çıkar.topu ekspere atar. eksper bildiği gördüğü kadarını söyler. parça sökmezler.sözleşmede sorumluluk almazlar.

0
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Üç kağıtçılık Hırsızlık Arkadan iş çevirme hepsi bizim ülkemizde var, millet baştakinden ne görüyorsa o yolda ilerliyor.

0
0
yanıtYanıtla
isa yatar:

Kesinlikle tarcanlar götürün Sami abi ve ekibi baksın kafanız rahat olsun

0
0
yanıtYanıtla
kaan yazıcı:

maddi manevi bütün zarari exper karşilayip ruhsatin iptal edilmesi lazim adalet budur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title