Haberler
Güncelleme:

Bakan Yerlikaya: İliç'te kayan kütlenin hacmi 10 milyon metreküp

Erzincan İliç'te toprak kayması meydana gelen bölgede incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kayan kütlenin toplam hacminin 10 milyon metreküp olduğu, bu kütlenin de yaklaşık 800 metre kadar hareket ettiği, hızının da ortalama saniyede 10 metre olduğu öngörülüyor" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

Mark Kolçak:

Biri birimize suç atmak yerine ÇÖZÜM YOLLARI aramalı.. bulmalı.. ve devire geçirmeliyiz. Biri birimize suç atarsak.. Hiçliğin içinde Kainat kendi kendisine zarar veriyor gibi oluyor ve bu .. Hiçliğe Huzurlu Dönüş için işimize yaramaz. Şu suçludur bu suçludur dersek.. ÇÖZÜM YOLLARI aramış sayılmıyoruz ve çözüm yolları aramış sayılmadığımızdan dolayı çözüm yolları bulamayız olur ve bulamadığımızdan dolayı devire geçiremeyiz ve gelecekdeki facialar önlenemeyebilir.

165
230
yanıtYanıtla
Hasan Turan:

Bu hangi din

yanıt59
yanıt9
Mark Kolçak:

Sayın "Hasan Turan". Hiçlik Seviyesine en yakın olan MANA ve MANTIK türünde bir DİN yani İNANÇ.

yanıt70
yanıt58
haksız mıyım:

VE DEVİRE GEÇİRMELİYİZ ne demek abi yaa? ya da çözüm yolları bulamayız olur, ne demek? bu nasıl cümle kurmak? ilkokul kaçtan terksin MARK? bir insan ancak bu kadar kendini ifade etme yeteneğinden uzak olur. içerik de şekil de berbat yorumların. hiçlik, hiçlik... içine ne kaçmışsa artık:))

yanıt73
yanıt4
Ozzy Bjk:

Senin bu dediklerin; bu ve benzeri olaylar yaşanmadan önce yapılmalı. Sen boş yere çırpınıyorsun ve bu çırpınışların sonu batmaktır. Çözüm yolumu bulmak istiyorsun? Sana tavsiye; 1-) Bu kafayı değiştir. 2-) Git oraya arama kurtarma çalışmalarına yardım et. 3-) Oy vermeden önce beyin egzersizleri yap..

yanıt6
yanıt0
Mark Kolçak:

Sayın "haksız mıyım".. DEVİRE GEÇİRMEK demek.. Harekete geçirmek demekdir. Yani "işlem gerçekleştirmek" gibi. Yani sadece düşünmek değilde.. "yapmak" ilede alakalı ayrıca. "Çözüm yolları bulamayız olur" demek.. yani "biri birimize suç atmak ile OYALANIRSAK.. oyalanmış oluruz ve bu sebepden dolayıda İŞLEM gerçekleştirMEMİŞİZ olur. " Yani "Herhangi bir fikiri harekete geçirememişiz olur".

yanıt0
yanıt2
masteng aston:

Facia senin gibiler ....ulke yikilsa sesin cikmaz.

yanıt5
yanıt0
Ozzy Bjk:

Niye suç atmamalıyız? Buna göz yumanların, sebep olanların yanına kar mı kalsın??

yanıt8
yanıt0
Paul muaddib:

Bu yazılanlara daha önce şahit olanlar, bence yazan şahsın durumunu pek anlamamış gibi görünüyor. Demek istediğim bu gönderileri fazla ciddiye alıp sözkonusu şahsın üstüne gitmeyiniz.

yanıt1
yanıt0
Ahmet Yoğurt:

Her yorumda da var. Bu ne saçmalıyor

yanıt0
yanıt0
Ahmet Yoğurt:

Bu ne saçmalıyor... Her yorumda da var maşallah... Hiçlik miçlik ne diyor bu

yanıt0
yanıt0
Vatan Daş:

Her zamanki gibi ihmalkarlıkların sonuçlarını işçiler canlarıyla ödedi. Önlem almaları için daha kaç madencinin ölmesi lazım. Kaç çocuğun yetim kadınların dul kalması lazım. Denetleme yok düzen yok önlem yok. yok yok yok....

147
2
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

RABBİM yardımcıları olsun inşallah bulunurlar sağ salim

108
3
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Hiçlik seviyesine en yakın olan MANA ve MANTIK yer altında kalmış olan tüm herkesi sağlamca kurtarsın. Kurtaramaz isede.. ruhalarını gezegenimize tekrar göndersin. Ruhları annesiz ve babasızca bulutların oralarda oluşsun ve yere güvenlice insin. İndikden sonra hepsine tekrar yeni kimlik verilsin. ONAY yani "amin".

yanıt4
yanıt68
Can Dersimli:

Siyanür havuzları kayma ile birlikte zehir nehirlere karıştı bölge halkı için kanser tehlikesi

85
1
yanıtYanıtla
commer neres:

Bizim yetkililerimizden daha iyi rakam veren bulamazsınız. Allah onları korusun

50
15
yanıtYanıtla
GAGS:

Allah onları doyursun..

yanıt139
yanıt7
Doğan Kemer:

Ders almak yok

17
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Hadi bakalım , görelim. Ne yapacaksınız. Madeni kapatıp doğrusunu mu yapacaksınız yoksa unutulur nasılsa deyip beklemeye mi geçeceksiniz. Hoş madene olur verenin oy peşinde koşmasına ses çıkartmayanlardan beklentim , sıfır

12
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

BU FELAKETE SEBEP OLANLAR MİLLETE HESAP VERMELİ BU YARATILAN ZARARIN BEDELİ BU FELAKETE NEDEN OLAN MADEN ŞİRKETLERİNDEN ULUSLARARASI ALANDA ZARARI TAZMİN EDİLMELİ

8
0
yanıtYanıtla
Revolver:

olay erzincanda olduğuna göre erzincanda seçimde en çok oyu akp alacak demektir... olay genelde bu şekilde vuku buluyor..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title