Haberler
Güncelleme:

İmamoğlu mu Kurum mu? İşte AK Parti'nin elindeki son İstanbul anketi

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken İstanbul'daki kıyasıya yarış devam ediyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ellerindeki son anketi paylaşarak "Şu an yarışı 1-1.5 puan önde götürdüğümüzü görüyoruz. 31 Mart günü her şeyin şekilleneceğini, vatandaşlarımızın mührü vurduğu gün gerçek anketi göreceğimizi biliyoruz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (74)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Geçen sefer İmamoğlu Kürtlerin yani HDP'lilerin oylarıyla kazanmıştı, İmamoğlu'nun tek başına seçim kazanma ihtimali yok. Kürtler kendi adaylarına oy verecek o yüzden İmamoğlu ortalama %40 oy alır Murat Kurumda %50'nin üzerinde bir oyla kazanır. Bu CHP ile bir cacık olmaz.

1548
1312
yanıtYanıtla
Perwer:

Önceki seçim döneminde bol keseden verdiği vaat Ve sözleri pişkince hatırlamadığını söyleyen algıcı ekremi bir korku sarmış ki bugünlerde yine yerine getirmeyeceğini bildiğimiz bolca sözler vermeye başladı.

yanıt180
yanıt273
bekir yapici:

bak kardesim ben 7 göbekten 71 yasinda kibris gazisi bir istanbulluyum ve Türk oglu Türküm insanlar arasinda ayirim yapmam bunda yanyana omuz omuza carpismanin kader birligi yapmanin yasanmisligin önemli payi var komsum tanidigim kürt asilli kardeslerimizin yüzde doksani kendi adaylarinin oyunun yetmeyecegi bilincinde o yüzden imamogluna oy vereceklerini söylüyorlar zaten sokak reportajlarinda bu acik net görülüyor Trollukle bir yere varilmayacagini bir önceki secimde gördünüz.

yanıt454
yanıt201
Güvenilir Adam:

İnsanların gözü açıldı,o dediğin zor

yanıt230
yanıt57
Serkan Kuvanci:

Sen hangi gezegende yaşıyorsun bilader adamlar bile 1 -1,5 puan diyor senin dediğin fark milyonda bir ihtimal bile değil.

yanıt214
yanıt224
BUĞRA EMRECİKSİN:

Sevgili Bekir, anketler ve sokak röportajları bugüne kadar hiç doğru sonuç vermedi ayrıca ben gerçekleri yazdım. Bu halkın hiç bir kesimi hiç bir şeyin bilincinde falan değil, insanlar partizan ve takım tutar gibi parti tutmaktalar. Senin bahsettiğin Kürt arkadaş bir istisnadır, istisnalar kaideyi bozmaz. 1 Nisan sabahı İstanbul'un AKP'ye geçtiğini hepimiz göreceğiz.

yanıt247
yanıt115
BUĞRA EMRECİKSİN:

Bekir, benim diğer yazdığım yorumlardan haberin yok o yüzden beni trol olmakla itham ediyorsun... :))) Troller beni hiç sevmezler. Gerçekleri yazıyorum eğer gerçekler işinize gelmiyorsa hayal satanların yorumlarını okuyabilirsin. Sokak röportajlarıyla seçim sonucu belirlenseydi CHP Cumhurbaşkanlığını kazanmalıydı. :)

yanıt234
yanıt35
Abdullah :

Doğudaki haksız kayımlara karşı gene istanbula kayım atmayi tercih ederiz

yanıt6
yanıt2
BUĞRA EMRECİKSİN:

Serkan, 1 Nisan sabahı hangi gezegende yaşadığımı tekrar sorarsın.

yanıt128
yanıt45
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ben gerçekleri yazdım zorunuza gittiyse aşağıda İmamoğlu'nun rahat rahat kazanacağını yazan, hayal satan yorumlar var onları okuyun, 1 Nisan sabahı sonuçları görürsünüz. Ne trolüm, ne Ak Partiliyim beni bilen bilir.

yanıt67
yanıt5
Perwer:

Bura Emreciksin, %50 ile olmasa da size katılıyorum. Bekir birader Kürt kökenli seçmeni iyi analiz edememiş.

yanıt4
yanıt4
Merdan:

İnandırıcı değil, İmamoğlu 1 buçuk puan önde.

yanıt9
yanıt3
Hek Tor:

Benim masamın üzerinde de şu anda anket kağıtları duruyor: TKP yüzde 56,2 ile ipi göğüslüyor... Bana ne bana ne, inanmazsanız inanmayın be.

yanıt2
yanıt1
Sezgin Sezgin:

Buğra Emreciksin bak on saniye de yazdıklarını çöp edeyim mi...izle...Son seçimleri hangi anket şirketleri doğru bildi akp li yandaş 3 şirket bildi... Aynı bu üç şirketin hepsi de şu an İmamoğlu kazanıyor diyor ..Bak CHP nin anket şirketlerini örnek vermiyorum haaa..Bizzat akp ye yakın olanların dediğini yazıyorum...Ben en iyi olan üçünü...O yüzden trolluk yapma... Senin yazdıkların son seçim öncesi, reis yüzde 70 ile kazanacak diyen trollara benziyo..

yanıt0
yanıt0
Can Kutlu:

Yahu arkadaş, Başbakanlık yapmış. TBMM Başkanlığı Yapmış Binali Yıldırım'ın alamadığı İstanbul'u Murat KURUM'un alabileceğini düşünmüyorum.

438
143
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ak parti seçmeni rehavete kapılmasın diye 1 ya da 1.5 puan öndeyiz diyor ak partililer. turist ekrem en az yüzde beş fark yedi bile(inşallah) gözü genel başkanlıkta, cb lığında olup ayağı da tatil yörelerinde olan birine 5 yıl bld başkanlığı çok bile. bay bay ekrem...

133
224
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Normal de 5 puan geride murat ama gerçeği derseler akp seçmeni nasıl olsa kaynettij deyip sandığa gitmez diye korktukları için diyemiyorlar gerçeği...Çünkü "zaten kaybediyoruz" psikolojisi yayılırsa iyice fark seçim gününe kadar daha da açılır

yanıt1
yanıt0
Quantum:

Önde olan panikleyip başkalarına bu kadar kolay çamur atmaz. Yeniden refahın bile seçim aracı kurşunlanıyosa sıkıntı büyük

275
47
yanıtYanıtla
Hek Tor:

18 Mart günü dolayısıyla Ankar adayı Altınok'un televizyonlara verdiği reklamı zaplarken gördüm ve amma güldüm haaaa.... Çanakkale Savaşı'nda şehit olanlar ile birlikte Atatürk'ün de ruhu şad olsun diyor. İşe bakın ki, beğenmedikleri laiklerin, Kemalistlerin oylarına muhtaç kalıp yağ çekiyorlar artık.

yanıt10
yanıt2
sade vatandaş:

ne ka güzel ne ka güzel ....hayırlı.olsun isterseniz geçen seçimlerdeki gibi dereyi görmeden paçayı sıvayırcasına daha kazanmadan geçitlere astığınız gibi kazandığınıza dair afişte asın tam olsun

181
48
yanıtYanıtla
Can null:

:) :) :)

yanıt23
yanıt4
Sezgin Sezgin:

O bu seçimde yemez..gecen seçimdeki anketler de doğruydu...hepsi doğruydu ... son 10 günde montaj kasetleriyle tersine çevrildiler..

yanıt1
yanıt0
Sktgdn:

Ufak at civcivler yesin

114
32
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Bakın çok güzel algı yapıyor lar çok dikkatli olmak lazım bütün seçimlerde aynı hikaye Bir puan öndeyiz geçtik aldık felan

108
36
yanıtYanıtla
hakan sorgular:

en ufak yağışta istanbulda deniz birleşiyordu 25 yılda 0 altyapı adam 5 yılda yer altına ağ ördü ağ gelde anlat şunlara

101
36
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

nereye ördü hiç kazılan yer görmedik küçük at bir örnek göster şu semde diye

yanıt19
yanıt30
Vatandaş:

Aç tavuk kendini rüyasında buğday ambarında görürmüş.

88
26
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

Bakıyorum da sistemi gayet güzel işletiyorsunuz . Oy oranlarınızı önceleri geride gösterip yavaş yavaş arayı kapattığınızı söyleyip taraftar kitlenizi bir arada tutmaya çalışıyorsunuz öyle mi ? Yemezler , artık trafoya kedi bile sokamayacaksınız . Yalan propagandalarınızla etrafa zehir saçamayacaksınız .

68
12
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı Genç:

Tam tersi olmasın :)) 1,1.5 değil İMAMOĞLU size FARK ATACAK. EKREM İMAMOĞLU TAM YOL İLERİ

50
10
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Kurum sen ilk önce yapmadığın tokileri teslim et ondan sonra burda aday olursun

42
7
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Ne diyecektiniz? Ekrem İmamoğlu bizi sandığa gömecek gibi görünüyor diyecek haliniz yok.

40
7
yanıtYanıtla
Ulas Toplar:

yalanın kuyruklusu da böyle olur 1:30 puan öndelermiş

37
5
yanıtYanıtla
Bay Che:

algıdan başka birşey değil kendileride biliyor 5 6 puan fark olduğunu.

33
5
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

Baba imamoğluna veripde şehri mahvetmeyin ne olur ya, Bu adamların gerçek yüzünü bilmiyorsunuz eski jenerasyon bilir bunların kim olduğunu bilir görür, Yapma yeni nesil yapma.

9
28
yanıtYanıtla
Ghost BLue:

Yeni nesil mi sizin nesil Dinazordan farksız

yanıt5
yanıt1
Sezgin Sezgin:

Sanki İmamoğlu ilk kez kazanacak mış gibi yazıyon.. Yahuuu zaten şehir İmamoğlu nda 5 yıldır...Gayette iyi yönetti 5 yıldır mahvolan bir şey de görmedik...O senin yazdığın saçma laflar, 50 yıldır yapılan değişmez algı operasyonu zaten..."Bunlar gelirse öyle olur böyle olur din elden gider..mahvoluruz"... 50 yıldır bu halkı böyle kandırdınız.. İşte Ankara ve İstanbul örnekleri ortada..."Hiç bir şey olmaz hiç bir mahvolmaz din falan da elden gitmez"e e en güzel örnekler Ankara ve İstanbul'dur...

yanıt1
yanıt0
MEHMET BIÇEROL:

İmamoğlu en az 4 puan fark atar artık ampül söndü

32
3
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

KEDILER TRAFO ICIN EGITIMDEDIR

31
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

hahha, 1 - 1,5 öndeyseniz kaybetmişsiniz demektir:))

28
5
yanıtYanıtla
Perwer:

Bir önceki seçim döneminde bol keseden verdiği vaatleri ve sözleri pişkince hatırlamadığını söyleyen İmamoğlu kazanırsa, sadece mevcut iktidara olan genel tepkiden dolayı kazanır. Televizyon reklamlarında görüldüğü gibi yine asla yapmayacağımı bildiğimiz vaatler savurmaya devam ediyor .

7
25
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Yaptıkları yetiyor sen boşver...Betona değil insana parayı harcıyor

yanıt1
yanıt0
mahmut tuncer:

anlaşılan bu seçimde de hiç bişey olmasa da kesin bişey olacak

27
2
yanıtYanıtla
Sezgin Güçlütürk:

Anlat kabaktepe anlat :)

24
3
yanıtYanıtla
Hayri :

aday falan önemli değil ilk öğretimi bile tarikatlara teslim eden zihniyete hayır bu tarikatları finanse eden belediyelere hayır belediye mülklerini çoluk çocuğun vakıflarına bedelsiz veren zihniyete hayır

24
2
yanıtYanıtla
Erdem Sen:

akp diyorsa kesin dogrudur:)))

17
6
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Çok şakacısınız, çok güleceğiz 14 gün sonra sayenizde

17
4
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Baboş AKP'li değilim, trol değilim, adım, soyadım orta da 1 Nisan sabahı onlar gülecek siz ağlayacaksınız bu dediğimi unutma.

yanıt6
yanıt13
Dr.Kimbel:

Kim kazanirsa kazansin türkiye bitmek üzere dollar secimden sonra 50 tl hazir olun bu gün bol bol yiyip icin 31 marttan sonra kemer daha daralacak ayda bir ekmek et süt zenginler icin

19
2
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Dürüst olalım bu ekonomi şartlarda akp liler inaniyormu.

18
2
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

En son Cumhurbaşkanlığı seçiminde siz değilmiydiniz laf aramızda kazanıyoruz. Bay Kemal, sağımda Ekrem yardımcım solumda Mansur Yardımcım%60lar %70 ler yandaş anket şirketlerin anketleriyle hep kazanmıştınız. Şimdi ne var bunda 1-1.5 puan öndeyiz görünüyor gerçek anket 31 Mart ta belli olacak diyor sizinkiler gibi kazandık felan demiyor.

4
16
yanıtYanıtla
bagıran adam:

Ekmek paran yok daha akp sevdası.

18
2
yanıtYanıtla
Can null:

:) :) hehe öndesiniz

16
3
yanıtYanıtla
Şenol Dogan:

tabi tabi bizde yedik algı yapmayın lütfen

15
3
yanıtYanıtla
Wingchun07 null:

mahsus önde gösteriyorlar ki, laik seçmen sandığa gitmesin, bunlardan her şey beklenir

15
2
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Bakalım nisan1 kime gülecek kime şaka yapacak

14
2
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Yaw he he tamam sen öndesin ama bu benim kararımı hiç değiştirmedi.

13
3
yanıtYanıtla
bagıran adam:

Gelecek için zafer partisi

12
3
yanıtYanıtla
zebil animation:

bu nasıl bir haber sunma şekli grafik yok bişey yok biraz emek edin verdiğiniz haber.

12
2
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bu anketi nerde yaptiniz Akp genel merkezindemi

11
1
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

Vermeyin Ekrem imamoğluna arkadaşlar vermeyin geçmişi temiz değil ki gelecekleri parlak olsun, Bu adamlar iyi değil benim jenerasyon bilir geçmişte neler yaşattıklarını. Vatanı milleti ülkesi umrunda olmayan insanlar bunlar... Etmeyin etmeyin.

1
11
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Herkezin traşı 31 mart gecesi belli olur ak,mı karamı

11
1
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Valla emekli çok kızgın Ama Anadolu da tepkini göster Ama söz konusu İstanbul Ankara İzmir Adana Mersin bunlar kesinlikle beka meselesi bunun için iki defa düşünmeli akparti li emekli kazanamayacak Bir adaya oy vermemelidir doğru emekli nin büyük hakki yendi ama bu öfkeyle kalkan zararla oturur dikkat edilmesi gereken bu reis de farkında inşallah bu mağduriyeti şeyyanen zam la kapatır yoksa belediye başkan adayları verdiği parayla seçimde oy değil iki kat oy kaybeder bu geri teper artık

2
9
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Yerel seçimde beka sorunu nasıl oluyo? Ankara'da ki iktidar mı değişiyor..belediyeleri CHP kazandığında.. trollukta sınır tanımıyorsunuz vallahi

yanıt0
yanıt0
ARSLANOĞLU Hakan:

İstanbul 1 Nisan sabahı Muradına erecek..

2
8
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

Buradaki atrollere nedense bir güven gelmiş....ama işiniz İstanbulda baya zor....Şimdiden seçimi bir bir buçuk puan öde aldığınızı söylüyorsunuz aynen daha önce yaptığınız sahtekarlık gibi.Ama millet artık uyandı....:)

6
1
yanıtYanıtla
CAN:

bekir yapici: oy toplamaya çalışıyorsun ama onu yaparken bile yalanlarla şeytanla saf tutmayın 71 yaşındasın kıbrıs gazizisin öyle 2034-71=1963 dogumlusun sen 11 yaşında savaşamı gittim gazimi oldun a benim canım yav ayptır be kardeşim partiniz dürüst değil adayınız dürüst değil anladıkda bu yalan sizedemi yapıştı :))) bi oy vereceksiniz onda da kılıktan kılıga giriyorsunuz

1
4
yanıtYanıtla
Mustafa Demir:

İstanbul daki tüm akrabalarıma haber saldım hiç bir siyasi partiye oy kullanmayacaklar. Allah razı olsun dinlenler beni

1
3
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

AKP'ye oy vermiyorum

3
0
yanıtYanıtla
Ayhan:

İlk defa bir seçimden kesinlikle eminim Akp İstanbul'u bu şartlarda hele ki murat kurumla mümkün değil alamaz

3
0
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

imamoğlunun şansı kat kat fazladır,bu hükümet miadını doldurdu,ekonomi felç,iflasın eşiğindeyiz,her yer satıldı,vergilerle idare edilen bir ülkeyiz,

3
0
yanıtYanıtla
Ayhan:

Mümkün değil son seçimde de Kılıçdaroğlu kazanıyordu :D

0
2
yanıtYanıtla
Veysel :

Zamlar zamlar millete tak etti.Kanal projesi yapacağız diye o güzergahtaki topraklarımızı araplara tahsis edilip satıldı.Ekonomi allak bullak ve hala daha utanmadan Murat Kurum oy istemeye gelmiş.İstanbula gelecek parayı Tayyip engellemişti.Akp artık tükeniyor...

2
0
yanıtYanıtla
Cesan Lu:

Bu seçimde çok büyük tepki oyları var , emekli ve tiki mağdurları, ekonomik sıkıntılara karşı tepki, kira tepkisi ve benzeri bir sürü tepki gösterecek AKP li secmen yeniden refah partisine kaydığını unutmayın o yüzden bu seçim 1 Nisan belli olacaktır kazanan...

1
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title