Haberler
Güncelleme:

Aynı evde 4 kişiyi öldürüp kaçan kişi eski damat çıktı! Çocuğunu göremeyince katliam yapmış

Afyonkarahisar'da bir evde 4 kişinin ölü bulunmasıyla ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı. Akşam saatlerinde çocuğunu görmek için eve gelen M.M.T.'nin olumsuz yanıt alınca eski karısını, baba ve annesi ile anneannesini öldürüp kaçtığı ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

ilhan:

Katliamı savunmuyorum. Babalar da çocuklarını sever, görmek ister.

281
36
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

Eşinden boşanan boşanma aşamasında olanlara yazıyorum, sakın bu haberdeki hatanın içine düşmeyin aynısı başınıza gelir, hemen önünüze bakıp yeni bir evlilik yapın ...bir sürü hatun var boşta elbet biri beğenir sizi

yanıt79
yanıt13
Elif Şahan:

Görmek isteyen baba elinde silahla kapıya dayanmaz.kimse cocugu bahane etmesin.ekmek götürseymiş.cıkolata götürseymiş.niye silahla gıdıyor. Sacma .

yanıt24
yanıt4
Elif Şahan:

Savunma tatbiki de. TV ye bile cıkmış bu aile.karısı hamileyken şiddet görmüş bide kocasını mı sevecektim.indirmeyin kadınların gözündeki perdeyi.yoksa istemez sizi,siler atar.bunuda hazmedin lütfen .Ne olursa olsun ölüm hakediş olamaz.allahtan korkunuzda mı yok

yanıt1
yanıt0
sem sem:

Asla savunmuyorum ama velayeti alan anne yada baba eski eşine acı cektirmek için çocukları kullanıyorlar göstermiyorlar baskaca yöntemler kullanıyorlar yazık asıl olan o çocuklara oluyor

238
11
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Kimse kimseye acı çektirmiyor.şimdi acitasyon yapmayın .şiddet görmüş bir kadın ayrılmak tabii isteyecek .Adam olun kaçırmayın karıları elinizden .öldürmek nedir.bu bir hak ediş olamaz.allahtan korkunuzda mı yok.öldürecek adam önce kendisinden başlar.

yanıt0
yanıt0
ihsanhan:

ne olursa olsun haktır babanın cocuga görmesi. kadın hakları kadın hakları diye alin işte kadın hakları. adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletlerini kendileri ararlar.. kim olursa olsun bezdirdiler mi cocugu gostermedilermi aynı olumle karsılasabileceği unutulmamalıdır.

158
24
yanıtYanıtla
bilenmez diyar:

Adalet bir tek kadın öldürülünce mi sağlanmış oluyor ülkemizde onca adaletsizce durumlar var böyle hunharca böyle vahşet verici şekilde adaleti sağlama yetkisi kime verilmişte bu durumu böyle savunup bu katliama bu vahşete böyle bir yorum yazıyorsun.

yanıt3
yanıt0
OkuYorum:

Bu da benim imtihanım, sabretmeliyim diyemiyor musunuz? İnsanların çocukları ölüyor ona bile sabır veriyor Allah. Bu nasıl evlat sevgisi hiç mi Allahtan korkmuyorsunuz, hiç mi ahiret korkunuz yok. Evladını gerçekten seven ben göremiyorum ama anasının dedesinin yanında güvende en azından der, Allaha dua eder, sabır diler. Allah korkusu olan ve evladını seven biri o kapıya silahla gidip katliam yapmaz.

yanıt2
yanıt0
Metin Akbıyık:

Yorumlara bakıyorum da aklı başında adam kalmamış memlekette. Katil cinayet işlemiş babalıktan bahsediyorsunuz. Şimdi çocuğunu görebilecek mi , görse ne olur annesini öldürdü çocuğun. Babaysan şikayetçi olursun avukat tutarsın sevgini bağlılığını gösterirsin en fazla gider tartışırsın kavga edersin ama katil olup çocuğunun da hayatını bitirmezsin.

83
61
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

sana çok basit geliyor sanırım bu durumlar

yanıt66
yanıt31
OkuYorum:

Bülent sana da çocuğun yaşadıkları ve sonra yaşayacakları basit geliyor sanırım. Baba göremediğine üzülüyor, sonra çocuğun hayatını bitiriyor. seviyor çocuğu sözde. babalık böyle birşey değil, yeri gelecek sen acı çekeceksin ama çocuğunun yaşadığı evde ona bunları yaşatmayacaksın. Şunu bir anlasanız sizin olayınız çocuk sevgisi falan değil o velayeti kaybetme acısı.

yanıt3
yanıt0
OkuYorum:

Bülent sana da çocuğun yaşadıkları ve sonra yaşayacakları basit geliyor sanırım. Baba göremediğine üzülüyor, sonra çocuğun hayatını bitiriyor. seviyor çocuğu sözde. babalık böyle birşey değil, yeri gelecek sen acı çekeceksin ama çocuğunun yaşadığı evde ona bunları yaşatmayacaksın. Şunu bir anlasanız sizin olayınız çocuk sevgisi falan değil o velayeti kaybetme acısı. madem amaç çocuğun mutluluğu o eve silahla değil en kötü polisle gider, çocuğunu göreceksin.

yanıt5
yanıt0
Bülent Levent:

Ülkenin en büyük acısı bu, yok edilen aileler herkes seyirci herkes umursamaz

113
0
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Sizin saçma yasalarınız binlerce vatan evladını ya katil yada bu vatana düşman ediyor

90
5
yanıtYanıtla
Tarık Gunduz:

Katliamı asla savunmuyorum ama bu duruma getiren saçma sapan yasalar kadının beyanının esas olması istanbul sözleşmesi saçmalığı maalesef durum ortada adam eşiyle ufak bi tartışma yaşadı diye 6 ay evden uzaklaştırma adam ne yapacak 6 ay dışarlarda nasıl delirmesin bu adam evine gidemiyor çocuklarını göremiyor .... yazık çok yazık

69
13
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Boşanmalar arttıkça böyle haberlerin artmasından korkuyorum. 6284 sayılı kanun kadına şiddeti önlüyor mu? Aileyi koruyor mu? Köklü değişiklik şart.

62
9
yanıtYanıtla
ayşe kart :

İnsan yetiştirmek lazım bu işin kadını erkeği yok.onun hakkı bunun hakkı diye bişey yok İnsan hakları var.

57
1
yanıtYanıtla
Erkan Can :

görürsün artık cocuklarını, cahil..

1
0
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Silah bulabilecek ortamı olan, bunun yolunu yordamını bilen, böyle çevresi olan ve öfkesini ancak 4 can alarak susturabilecek biri, evladının velayetini zaten haketmiyordur. Bana deseler ki bir silah bul, ne nerden alınacağını ne kime sorulacağını bilirim. Bunu bilen insanlarla da birarada olmam. Evladının geleceğini düşünen, göremiyorum diye ciğeri yanmış bir baba onun yaşadığı eve gidip sevdiği 4 insanı öldürmez.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet :

Yanında pompalıyla gitmesi zaten açıkça katlitama gittiğinin kanıtı

0
0
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Amaç asla cocuk değil.bayaaa cinayet işlemeye gitmiş.çocugunu görmek isteyen adamın elinde cikolata olur oyuncak olur ekmek olur.tabanca tüfek olmaz.nasıl olsa ölenler kendını savunamayacak.neymiş efendim çocuuumu göstermesi.bırakın bu ceza indirimli lafları.asil olun adam olun erkek olun.baba olun.saygı örf terbıye Allah korkusu kalmamış kimsede.cinnet grciren once kendı ne zarar versin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title