Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası asgari ücret mesajı

Kabine Toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yılda yapılacak asgari ücret zammına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanlarımızın kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

mehmet POLAT:

Sayın cumhurbaşkanım asgari ücrete zam gelmeden her şeye %30 zam uyguladılar bundan haberiniz varmi

288
17
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Bide zam yapilinca dusun aralik sonu yine gelir ocak basi ve ocak sonu yine gelir yapilacak zam bizim elimize gecmeden ericek zaten

yanıt98
yanıt6
Murat Vatansever:

Mevzu 2028 e uzandı şimdiden. Vizyon gerçekten çok geniş. Hep gelecekler günler güzel. Hiç yaşadığımız günlerin hesabını veren yok. Ve olmayacak ta! Hepimize geçilmiş olsun. En güzel günümüz yine bugünümüz olacak!

196
15
yanıtYanıtla
ilyas Gülden:

Ona zarar buna zarar politikasıyla başlayan bir konuşma hayırlı olsun 15500 TL

130
12
yanıtYanıtla
Hasan Aksoy:

Düşünsenize en düşük memur maaşı bile az görülürken onun yarisi maaş alan asgari ücretli ne yapsin taş mi kemirsin. Şimdi bir mal çıkıp okusaydin dicek biliyorum :) okudum kpss puanım 89 ama dayım olmadığı için atanamadım asgari ücrete hapis edildim benim gibi binlercesi var şimdi biz yaşamayalım mi ?

107
13
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Okumuşsun iyi etmişsin genç adam, ancak Devletin herkese iş vermek zorunda olmadığını bilmen gerekir genç adam, benim çocuğumda okudu 1 sezon bekledi böyle beklemek ile hayat geçmez dedi gitti çırağın bile yapmadığı işi yapmakla başladı, bugün baba Devletin iş vermesini iyi ki beklememişim diye bana söylüyor ..

yanıt17
yanıt70
Kartal Q7:

Metin Yalçın adam ne yorum yapmış sen ne cevap vermişsin eeee yani asgari ücrete mahkum mu olsun bu halk ne demek istiyorsun ??

yanıt14
yanıt2
FATİH ARSLAN:

20 yıldır hedef 2023 tü şimdi 2028 oldu. Zamanın da anlamadığın işe karismasaydin şimdi enflasyon dolar çok farklı olurdu. Ne oldu naslar faiz yüzde 48 . Bunun sorumlusu kim. Dünya faiz arttırır iken bizimkisi naslari rüyasında gördü. Nas dedi sonuç yüksek faiz ve sıfır sorumluluk. Ne güzel dünya.

106
13
yanıtYanıtla
osman tanik:

Yükseldi de ne oldu? Düşürelim derken yanlış mı söylüyordu, kovdum işcileri yatırdım tüm parayı bankaya şimdi ayda 5 milyon ohhh... yatırım istihdam yok artık

yanıt10
yanıt43
orhan yaldız:

Asgari ücret 8500 TL iken en düşük memur maaşi 13000 TL idi. Yeni yılda en düşük memur maaşi 34000 TL olucaksa asgari ücretin 16000 TL lerde kalması gülünç olur.Bütceyi sarsan seçim nedeniyle memura verilen seyyanen zam oldu. Ek MTV gibi vergilerle kapatmaya çalıştılar olmadı. Emeklilerde bu yüzden 7500 TL de kaldı.

95
24
yanıtYanıtla
Muratmurat:

Yurtdışında yaşayan biri olarak,ülkemin insanlarına Allah yardım etsin demekten başka birşey gelmiyor,heleki emekli insanları resmen açlık ve sefalete sürükledik yazık çok yazık

90
14
yanıtYanıtla
osman tanik:

Yokluk açlık senin boş beyninde, zor zamnlar geçiriyoruz ama Allah'a şükür acından ne ölen var, ne sokaklarda yatan

yanıt18
yanıt105
Ay kural:

Allah rızası için artık memurlara zam verme...enflasyonu yükseltmekten başka bir duruma yaramıyor.

32
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title