Haberler
Güncelleme:

Edirne'de alkolü sürücülere ceza yağdı: Cam filmlerini elleriyle söktüler

Edirne'de polis ekiplerinin yaptığı şok uygulamada araçlar didik didik arandı. Bazı sürücüler ise ceza yememek için cam filmlerini elleriyle söktü. Ayrıca alkolü olarak direksiyon başına geçen sürücülere ise cezai işlem uygulandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Sezgin Avcı:

Ön cam diye belirtsenize kardeşim millet yanlış anlayacak

34
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

camları fabrika çıkışı koyu olan veya camında film olan aracın karanlıkta görüş sahası çok zayıflar bu gece güneş gözlüğü kullanmaya benzer ben yıllar önce ikinci el araç aldım camları filmliydi hemen söktüm bu dangalaklıkları yapanların akıllarından ne geçiyor acaba

18
5
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Önü arkası yok, cam filmi işi tamamen yasaklanmalı, bir grup bundan para kazanıyor diye bu yasal olmamalı, çok isteyen varsa fabrika çıkışlı alsın, ülkede bir çok suçlu saklanabiliyor, araç içlerinde daha neler neler oluyor, araçtan bir kişiye silahla nişan alsalar kimsenin ruhu duymaz, ki artık maske işi de açık havada yasaklanmalı!

5
10
yanıtYanıtla
kerem can:

Bebeği olan anne çocuğunu emzirirken dangalaklar baksın diye mi koymasın cam filmi. Kanun doğru sadece ÖN cam yasak.

yanıt5
yanıt2
Nidhogg Nors:

İstanbul cam film terörü resmen. Polislerin çevirdiği falan yok. Kameralar gelmiş diye hikayeden çevirmişler bir garibanı.

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title