Haberler

Edirne'de alkolü sürücülere ceza yağdı: Cam filmlerini elleriyle söktüler

Güncelleme:

Edirne'de polis ekiplerinin yaptığı şok uygulamada araçlar didik didik arandı. Bazı sürücüler ise ceza yememek için cam filmlerini elleriyle söktü. Ayrıca alkolü olarak direksiyon başına geçen sürücülere ise cezai işlem uygulandı.

Edirne'de polis ekipleri, kent genelinde şok uygulama başlatarak kontrol noktalarında araçları durdurarak denetim gerçekleştirdi. Araçların içi detaylıca aranırken, bazı sürücüler ceza yememek için cam filmlerini kendi elleriyle söktü. Trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine ceza kesildi.

"ARABAYI YENİ ALDIM, CAM FİLMİNDEN HABERİM YOKTU"

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekiplerinin şehrin genelinde yaptığı şok uygulamalarda alkolü sürücülere ceza kesildi. Sürücülerin, araçların ve araçlarda bulunan yolcuların tek tek üst araması yapıldı. Araçlarının ön camına, yasak olmasına rağmen cam filmi yapıştıran sürücüler, ceza kesilmemesi için kendi elleriyle cam filmleri söktü. Sürücü, "uygulamadan çok memnunum, her zaman böyle olsun. Benim haberim yoktu, arabayı yeni aldım, şimdi öğrendim" diyerek yapılan denetimleri destekledi.

Asayiş ekipleri tarafından yapılan kimlik sorgulamasında 4 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenlerin işlemleri yapıldıktan sonra Edirne İl Göç İdaresine teslim edileceği öğrenildi. Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'da yapılan denetimlere katılarak vatandaşları ve sürücüleri can güvenliklerini korumak için kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Edirne'de alkolü sürücülere ceza yağdı: Cam filmlerini elleriyle söktüler

SÜRÜCÜLER DENETİMDEN MEMNUN

Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşların huzuru ve güvenliği için denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Yapılan uygulamaları yararlı bulduğunu ifade eden sürücülerden Yusuf Çimen, "Sonuçta her şey bizim için yapılıyor. Polisler soğuk havada bizim için çalışıyorlar. Vatandaşlar olarak polislere biraz daha riayet etmek zorundayız" şeklinde konuştu. Alkolü bir şekilde araç kullanılmaması gerektiğini vurgulayan sürücülerden Onur Demir ise, "Tedbir önemli, almak gerekiyor. Her yere verilecek zararı önlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Edirne'de alkolü sürücülere ceza yağdı: Cam filmlerini elleriyle söktüler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne Güvenlik Ceza Trafik 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Sezgin Avcı:

Ön cam diye belirtsenize kardeşim millet yanlış anlayacak

34
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

camları fabrika çıkışı koyu olan veya camında film olan aracın karanlıkta görüş sahası çok zayıflar bu gece güneş gözlüğü kullanmaya benzer ben yıllar önce ikinci el araç aldım camları filmliydi hemen söktüm bu dangalaklıkları yapanların akıllarından ne geçiyor acaba

18
5
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Önü arkası yok, cam filmi işi tamamen yasaklanmalı, bir grup bundan para kazanıyor diye bu yasal olmamalı, çok isteyen varsa fabrika çıkışlı alsın, ülkede bir çok suçlu saklanabiliyor, araç içlerinde daha neler neler oluyor, araçtan bir kişiye silahla nişan alsalar kimsenin ruhu duymaz, ki artık maske işi de açık havada yasaklanmalı!

5
10
yanıtYanıtla
kerem can:

Bebeği olan anne çocuğunu emzirirken dangalaklar baksın diye mi koymasın cam filmi. Kanun doğru sadece ÖN cam yasak.

yanıt5
yanıt2
Nidhogg Nors:

İstanbul cam film terörü resmen. Polislerin çevirdiği falan yok. Kameralar gelmiş diye hikayeden çevirmişler bir garibanı.

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title