Haberler
Güncelleme:

Erzincan'daki maden faciası dünya basınında: İşçiler siyanürlü heyelan tarafından yutuldu

Erzincan'ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni'nde meydana gelen toprak kayması uluslararası kamuoyunun de gündemine oturdu. İngiliz The Guardian gazetesi, okurlarına servis ettiği haberde "Kayıp Türk madenciler siyanürlü heyelan tarafından yutuldu" ifadelerine yer verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

haksız mıyım:

çok acı bir olay. Allah yardım etsin kardeşlerimize. ama illa ki risk oluyor madencilikte, nükleer teknolojide. mesela en ileri japonyada bile nükleer sızıntı olabiliyor. siyanürle altın ayırştırma yöntemi tüm dünyada kullanılıyor

24
86
yanıtYanıtla
Erkan Can :

şunu bile savunuyorsunuz,insan az utanır yahu az saygı duyar.. kanada da japonya da avrupa da git siyanürle altın ara bak başına neler geliyor,dünyanın her yerinde varmış.

yanıt68
yanıt6
sade vatandaş:

ak partinin ustalık eseri hizmette sınır yok yaparsa ak parti yapar

yanıt22
yanıt6
anti mizantropist:

hak sızsın; hak seni terk etmiş! tövbe et belki hak seni affeder de cennetin kokusunu sana koklatır,

yanıt6
yanıt5
Ahmet AKGÜL:

salaklığın resmi. hiç akıllanma yok bizde. siyanürlü toprak için zerre tedbir alınmadığı gibi, dönemin bakanı tarafındanda ocağa onay verilmiş.

80
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Umarım Hiçlik seviyesine en yakın olan Mana ve Mantık.. tüm ölen kişilerin ruhlarını tekrar gezegenimize gönderir. Ruhları umarız havada yani bulutların orada oluşur ve toprağa iner. Toprağa indikden sonra onlara yeni kimlik çıkartmalıyız ve dünyamıza geri döndükleri için teşekkür etmeliyiz.

3
58
yanıtYanıtla
Medem:

Komikliğin için çok teşekkür ederiz Bensizde olmasanız kime güleceğiz

yanıt30
yanıt0
Mark Kolçak:

Sayın "Medem". Ben hakikatende bu türde tekrar gezegene dönmek isterim eğer bir gün bir kazada ölürsem. Yani bulutların orada bir hayalet gibi oluşup güvenlice ve yavaşça yere inmek isterim. Ondan sonrada yeni kimlik bana çıkartılmasını isterim. Yani annesiz ve babasız birisi olarak.

yanıt2
yanıt22
Tutankamon Hoca:

Daha dur tüm Türkiye'yi yutacak siyanürlü toprak 2 seneye kalmaz herkes kanse

yanıt19
yanıt4
Oğuzsoyu:

Bu altını Siyanürsüz çıkarmanın yolu yokmu ?

4
1
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Videonun 56. Saniyesinden sonra akan toprak insan yüzüne benzer bir silüet olusuyor bana mı öyle geliyor baya net

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title