Haberler
Güncelleme:

Camiden ters kelepçe ile çıkartılan Örümcek Adam'ın ilk sözleri: Ayağım alçıya alındı, yürüyemiyorum

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı. Koç, "Beni yere yatırdılar, ters kelepçe yapıldı, ayağıma basıldı. Tartaklandım, ayağım alçıya alındı, yürüyemiyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (76)

Reçel Tahin Etsoğan:

Bu arkadaş belli ki zekası düşük biri ama kardeşim adamı gözaltına almaya trafik polisi ve bekçi geliyor... :))) Nerden baksan komedi.

611
43
yanıtYanıtla
Ali SUNGUR:

Bende senin zekana hayran kaldım, branş ve ihtisas kapsamına bakılmadan bütün jandarma ve polisler silahlı genel kolluk kuvvetidir. Bir polis veya jandarmanın trafikçi olması yetkileri kullanmayacağı anlamına gelmez ayrıca bekçilerde genel kolluk kuvveti statüsünde sen önce bir internetten kimlek silahlı genel kolluk kimlerin tutuklama ve gözaltı yapmaya yetkisi var veya normal polis memuru ile branşı polis memurunun arasında yetkilerin aynı ve eşit olduğunu araştır öğren (:

yanıt75
yanıt203
Reçel Tahin Etsoğan:

ALİ SUNGUR: Trafik Polisinin görev ve yetkileri, genel anlamda trafiği düzenlemek, trafiği denetlemek ve meydana gelen trafik kazalarındaki iş ve işlemleri yürütmek olarak üç başlık altında toplanmaktadır.

yanıt142
yanıt34
Reçel Tahin Etsoğan:

ALİ SUNGUR: İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan bekçi yetkileri tablosunda görüleceği üzere bekçilerin önleme (arama) yetkisi, denetim yapma yetkisi, istihbarat toplama yetkisi, ifade alma yetkisi, olay yeri inceleme yetkisi, adli arama ve el koyma yetkisi, gözaltına alma yetkisi bulunmamaktadır. :)))

yanıt127
yanıt12
Ali SUNGUR:

Bak şimdi güzel kardeşim ister trafik polisi olsun ister normal polis, ister trafik jandarma olsun ister normal jandarma BU ADAMLAR SİLAHLI GENEL KOLLUK KUVVETİ branş hizmet ve ihtisas ayrımını yapılmaksızın her türlü yetkiye sahipler bu yetki onlara genel kolluk kuvveti olmaları sebebi ile zaten verilmiş bir polis memuru trafik polisi olunca yetkileri azalmaz veya kısıtlanmaz bir jandarma trafik jandarması olunca yetkileri azalmaz veya kısıtlanmaz

yanıt34
yanıt221
Ali SUNGUR:

Öyle googleden baktığın bilgilerle olmuyor :) açacaksın bizzat jandarma teşkilat görev ve yetkileri kanununu ve polis vazife salahiyat kanununu okuyacaksın orda herşey detaylıca yazıyor dışarıda birilerine polis trafikçi olunca bu bu bu yetkileri kalkıyor azalıyor yada bu yetkilerini kaybediyor deme gülerler sana genel anlamda tanıma baktığın kadar birde özel anlamda özel kanunlara bak (:

yanıt25
yanıt168
Reçel Tahin Etsoğan:

Ali SUNGUR: Git İçişleri bakanlığının kapısında ağla senin dediğin gibi bir mevzuat çıkarsınlar, bana derdini anlatma, mevzuat ne diyorsa sana onu söyledim.

yanıt118
yanıt20
Ali SUNGUR:

Bak güzel kardeşim tekrar diyorum Jandarma Polis ve Sahil Güvenlik Personelleri BRANŞI NE OLURSA OLSUN Bu Ülkenin Silahlı Genel Kolluk Kuvveti Olması Seebebi İle Her Olaya Müdahale Etmeye Yetkili Sen Google ye Trafik Polisinin Görevleri Nelerdir Dersen Sana Temel Mülki Görevlerini Orda Sayar Branşla İlgili Olanlara Bakıyorsun Sen :D ama bu adamlar aynı zamanda genel kolluk idari kolluk ve adli kolluk İSMİNDEN DE BELLİ OLACAĞI GİBİ KANUNLARDAN ve YÖNETMELİKLERDEN BİLHABER CAHİL BİR VATANDAŞSIN (:

yanıt28
yanıt13
Hek Tor:

Ha Örümcek Adam ha Batman ha da Süperman kılığında girmiş oraya, kostümse kostüm, TEBLİĞCİLERDEN ne farkları var? Onlara mübah da diğrlerine haram mı yani????

yanıt17
yanıt28
Ali SUNGUR:

Trafik Polisi Olması Bir Şeyi Değiştirmez Her Polis GENEL KOLLUK KUVVETİDİR. Ek Madde 4 – (Ek: 16/6/1985 - 3233/7 md.) Polis, görevli bulunduğu mülki sınırlar içinde, ihtisası, hizmet branşı, yeri ve zamanına bakılmaksızın, bir suçla karşılaştığında suça el koymak, önlemek, sanık ve suç delillerini tesbit, muhafaza ve yetkili zabıtaya teslim etmekle görevli ve yetkilidir. Bu madde hükmü gereğince bir suça müdahale eden polise karşı işlenen suçlar görevli memura karşı işlenmiş suç sayılır.

yanıt29
yanıt4
mahalle sakini:

Kim gelecekti genel kurmay başkanı mı ?

yanıt9
yanıt0
Murat Topcu:

Biraz yürekliysen ima ettiğin ismin doğrusunu yazar ve yorumlarını tekrar yaparsın

yanıt3
yanıt2
Osman Sandal:

Fethi Sekin diye bir kahraman var, Bilirmisin..

yanıt9
yanıt1
Musa Gerçekçi:

Bizim polisinde şiddete ve kabadayılıga gelince ustune yok ! Baksanıza adamcağızı ne hale sokmuşlar. Boyle acımasız ve onyargılı polislere bir işlem yapılmadığı için, bu. Gibi vakalar gun geçtikçe çoğalıyor. Plan demokrasimize ve vatandaşıma oluyor. Şiddet yanlisı ve heveslisi bütün polisler Emniyetten temizlenmeli....

117
279
yanıtYanıtla
Export 86:

Cami bunun gibi şaklabanlıkların yeri değildir tık yok uğruna Gitmeyecekleri kılık yok ama camiye bu şekil giremez

yanıt315
yanıt66
Musa Gerçekçi:

Kelek kafa yapılı Export ! Adam cemaatin içinde ve camiye ibadetini yapmaya gitmiş. Adam o şekilde camiye gitmişse, sana ve şidder yanlısı polise ne...?

yanıt55
yanıt205
Emin Dinc:

Ne kadar saçmalıyorsunuz.. Oraya dalga geçmeye mi gitti, ibadet e mi.. İbadet edecekse, hadi kıyafeti çıkaramaz anladık lakin maskeyi çıkarması lazım. Dalga geçer gibi kafasında. Ayrıca sen avrupa, abd polislerini görmedin sanırım. Avrupa ve Abd 'yi ele alacak olursak, Türk silahlı kuvvetleri onlardan çok daha kibar. Abd - AB de 5 10 polis direk mermi veya tekme tokatla yere indirip, ters kelepçe atıyorlar. Biraz internetten bakmanı ve sonra neden Türkiye de suç oranı yüksek olduğunu anlamanı.

yanıt163
yanıt14
ali tartan:

Polis ne yapsa beğeneceksiniz çok merak ediyorum

yanıt82
yanıt13
Serkan Aygun:

Bugün örümcek yarın şeytan kostümü giyip gelir orası ibadet yeri şakrabalık değil

yanıt117
yanıt9
Toroman Kutlug:

Sorgulama gereken şey! Allahın evi ve Türk milletinin 3 önemli değerlerinden birinin sembolü olan yerde olan bu tür ahlaksız eylem olmalı

yanıt42
yanıt10
Haşimato:

O adam bir terörist olsaydı ve belinden silahı çıkarıp birkaç kişiyi öldürüp kayıplara karışsaydı bu seferde devlet nerde devletin polisi nerde neden camiye maskeli birinin girmesine izin veriliyor diye biryerlerinizi yırtardınız . İnsanların toplu olduğu yerlere özellikle de ibadet hanelere ( hangi dinin ibadethanesi olursa olsun ) bu şekilde giremezsin . Terörist mi provakatör mü ne olduğu bilinmez şekilde girersen böyle ters kelepçeyi yersin

yanıt33
yanıt3
OkuYorum:

Yanımda bu maskeyle biri namaza dursa aklı dengesi yerinde değil diye tedirgin olur ben de polisi ararım. Çünkü aklı başında biri bunu yapmaz. Aklı başında biriyse de bunu öngörmesi gerekirdi ve polise karşı çıkmamalıydı. Zaten ordaki insanlar depremde neler yaşadı ve hala yaşıyor, o insanları böyle tedirgin etmeye kimsenin hakkı da yok ayrıca.

yanıt0
yanıt0
ülker kaya:

ABD polisi gibi yetki ve güçleri artırılmalı. Sokakta üniversitede PKK yanlısı eylem yapmayı aklından bile geçirememeli mesela.

yanıt0
yanıt0
ERKAN ÜNAL:

Bu şekilde ibadet alanına girende kabahat yokta polisin müdahalesinde mi sorun buluyorsunuz,az bile yapmış,ibadet yerleri soytarılık kabul etmez

yanıt16
yanıt3
Snn Aksu:

Orası Allah'ın evi edebinle girer edebinle çıkarsın bu tür saklabanlığın yeri değil

284
32
yanıtYanıtla
oturan:

camide polise niye mukavemet ediyorsun.örümcek ler camiden böyle atılır. ben evden bile atıyorum.

217
83
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

oturan arkadaşım örümceklerin yuvalarını bozmak dinimize göre günahtır ... bu örümcek kıyafetli vatandaşımıza gelince umarım yarın öbürgün mürit toplayıp kendisinide şeyh ilan edip örümcekağa cemaatini kurmaz zaten başımızda yeterince tarikat ve cemaat var

yanıt22
yanıt35
Salih Kandıralı:

Ayasofyada Ayin yapan papaza tık yok. Gıçı Kırık örümceğe gücünüz yetiyor.

yanıt8
yanıt25
Ayşegül Öztabak:

Provokasyon yapıp camiye neden örümcek adam kostümü ile giriyorsun camiye adam gibi girilir adam orası cami eğlence yeri değil ibadethane... Kostümün içinde in mi var cin mi var kim nereden bilecek

232
22
yanıtYanıtla
Serkan Ceylan:

birde madurum edebiyatı yapmasi yok mu...

121
11
yanıtYanıtla
Ahmet Uzturk:

çıkart maskesini ara üstünü, kimliğine bak bişey yok sa bırak be kardeşim, her meczup la da böyle uğraşılmaz ki yazık

17
47
yanıtYanıtla
Koray dinç:

Adam spider man ezmesi olmuş

54
8
yanıtYanıtla
EVO20 :

Bu polisler anca boyle gucsuzlere eziyet eder! Adama insan gibi neden boyle geldin veya cik deseler zaten cikar uniforma ile gelen guc zehirlenmesi bu baska bisey degil!

12
38
yanıtYanıtla
sthunder Sthunder:

yaw hehehe kucuk eniste

yanıt0
yanıt0
Muharrem Şahin:

Ne olursan ol yine gel mantığıyla gitmiş adamcağız , niye karışıyorsunuz

10
27
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Adamın asıl amacı gündem olmaktı bunu başardı.Tamam kıyafeti anladık pankartı neden camiye götürmüş.Hedefine ulaştı onlarca haber kanalı adamın haberini yaptı.Üç kuruşluk menfaat için şaklabanlık yapan bir adam.

yanıt0
yanıt0
Makbule EROGLU:

Örümcek adamı yedirmeyiz

9
21
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Ben olsaydim kafani kirardim camide şaklabanlık yapma yeri degil.

16
11
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

Hıyarlık yapmış bide haklı çıkmaya çalışıyor. Camide maskesini çıkarsa bunlar başına gelmezdi. Bir de polise direniyor.

16
6
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Kardeşim.. Ne bilsinler senin niyetini? Giymişsin bir kostüm. Ne yüzün görünüyor, ne bir şey. Canlı bomba, terörist, katil falan olmadığını kim nereden bilecek? Orası yeri mi böyle şeylerin? Kusura bakma ama kaşınmışsın.

17
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hocam senin niyetin gayet iyi olabilir; ben de samimiyetine inanıyorum. Ama dünyada hangi dinin ibadethanesine yüzün maskeli olarak girersen gir; insanlar huylanır senden be. Adamlar maskeyle futbol sahasına daldılar, terör estirdiler bu ülkede; Türkiye'yi dünyaya rezil ettiler. Maske sıkıntı özellikle şu sıralar.

17
0
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Martin ; aynen hadi örümcek adam kostümü ile girdin camiye de bari maskeni çıkarsaydın caminin içinde, milletin zaten aklı gitmişti depremde geri kalan aklını da sen almışsın. Neyse geçmiş olsun örümcek adam, kendine dikkat et, Cami gibi yerlere girerken maskeni çıkart bir daha, Dışarıda tekrar takarsın.

yanıt9
yanıt0
murat kesici:

Az bile yapmışlar, Camiler bizim kutsalımız, biraz saygınız olsun da. bir yere mescide nasıl girip çıkacağınıza dikkat edin..

8
8
yanıtYanıtla
Serhat Dere:

O kostumle camide ne isi var,cami edep yeridir bu kostumlulerinbyeri degildir,cocuklari eglendireceksen parklara git,cadelere git camiye gitceksen kostumu cikar insanlari paniğe sevk etme.canli bombalar var vs milet hakli her yerin bir adabi vardir

11
2
yanıtYanıtla
Onur Avcı:

Senin ayağına bişe olmaz , örümceklerin ayakları yenileniyor iki ağ at geçer

9
2
yanıtYanıtla
Furkan Önder:

Neden direniyorsun diye sorarlar ? Bir suçun olmadığı anlaşılıp salıncağını biliyorsan neden hala direniyorsun. Bu hale kendini sen sokmuşsun . Her türlü olay olabilir . Bombalı eylem yapacak bir hain de olabilirsin. Polis seni o an gözünde şüpheli olarak görüyorsa direnmeyeceksin abicim.

9
1
yanıtYanıtla
hakan er:

Beter ol

3
6
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Millet asik soruyu sormuyor arkadas. Bu adama kim, hangi sebepten oturu neden sponsor olup, issiz gucsuz tum ulkeyi gezebilme imkanini sunuyor? Dunyada esi benzeri olmayan hareketler sergileniyor...

4
3
yanıtYanıtla
Baba Can:

Neyse akillandin demek ki camiye maske ile girilmezmis ya Trabzon taraftari gibi kompostu yapsalarddi yine de sansliymissin

4
3
yanıtYanıtla
Ramazan Kus54:

Kusura bakma bir fabrikaya girince bile orada giysi şartı var Elhamdülillah sen dünyayı her şeyi yaratanın huzuruna çıkıyorsun o şekil çıkılır mı.........

5
1
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Önceden haber verseydin. Bu duruma düşmezdin

5
1
yanıtYanıtla
uCube :

.İyi güzel namaza gitmişsin. Arkadaş hadi kostüm neyse, kafandakini saygıdan çıkarır insan terbiyesiz. Az saygılı ol saygılı. ;))

4
2
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

camideki cemaat doğal olarak endişelenir, eylemci sanabilirler, bu kadar tuhaf bir iş mi olur

4
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Yüzünde kar maskesiyle bankaya giren birisi ne kadar tepki çekerse, bu da o kadar tepki görmüş... İzmirlisin, hataya gidiyorsun, camide ne işin var. Provakasyon amaçlı bir eylem olarak görüyorum...

3
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

deliisen namaz farz degilne isin var camide akilli isen niye sacma sapan kiyafetlerle camiye namaza gelirsin bu arkadas deli ise birakin camiye gelsin dokunmayin akli yerinde ve niyeti bozuksa yatirin falakaya acimayin

3
1
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Sadece cami değil tüm insanlığın ibadet ettiği yerlere bu şekilde girilmemeli,insanların kutsal saydığı ibadet yerlerine Bi şekilde girilir mi.kim bunu normal görür

3
1
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Görev başında herkes namaz kılıyor ama maskeni cebine koysaydın ya.. Sosyal medyada gündeme gelmek için yaptığın o kadar belli ki. Videoyu çekende arkadaşın zaten, senin iyi niyetine inanmak çok zor.

3
1
yanıtYanıtla
Kara Murat:

maske ile nere gidersen git sıkıntılı bir tipsindir. müdahale etmeleri normal.

3
1
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Asker, jandarma, çevik kuvvet, polis, bekçi, zabıta , mit ve başka ne kaldı ? Kuzey kore ' de bilebu kadar kolluk kuvveti yoktur

4
0
yanıtYanıtla
Serdar Güneş:

Kardeşim camide cemaati mi eglendireceksin. Edebinle giyin Allahın huzuruna çıkıyorsun .Namazini kıl git sonra cami avlusunda çocuklarla oya eğlen kimse sana birsey demez .

4
0
yanıtYanıtla
Git Bi Bak:

Şu habere değil de yorumlara bakıyorum harbiden cehalet akıyor oluk oluk. Kimi kolluk kuvvetini tartışıyor kimi kanun yasa paylaşmış. İşsiz misiniz nesiniz.

1
1
yanıtYanıtla
ali taş :

İyi de kardeşim niye direniyorsun. buyrun gidelim de. neden karşı geliyorsun. Bu kadar düşüncesizlik olmaz. Deli misin nesin. sana o şekilde davrananlar zaten kro.

2
0
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Örümceği de allah yarattı.Ayrımcılık yapmayın!

2
0
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

yahu karşıdan adamı izlersin azcık :) lap diye dalınır mı ? bir bak adam harbiden namazını kılıyorsa ses etmezsin. saçma sapan işler yapıyorsa eywallah. biraz abartmışlar. çocuğa bir kaç ay polis evlerinde gösteri yaptırsınlar bari :) destek olsunlar .yazık günah kim o kıyafetle gezer şehir şehir ? belli var bi sıkıntısı . polis abileri onun sıkıntısını giderir diye düşünüyorum

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Sırf üç kuruş prim yapmak için yaptığı şaklabanlığa bakın.Adamın amacı zaten ünlenmek bunun için kıyafet haricinde elindeki pankart ile beraber camiye gitmiş.Amacına ulaştı.İnstagramda kendisinin haberini yapan kanalların altına gelip yorum yapıyor hani benim sayfam bu takip edin babaında.Bu insanların çıkar için yapamayacağı şey yok.

1
1
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Camye hirsiz girer orumcek asam giremez.

1
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

hani örümcek adamin olagin üstügücleri vardi ne oldu tutuklukmu yapmis

0
1
yanıtYanıtla
Ismail Cihan:

Niye benim yazim yok hayirm

0
0
yanıtYanıtla
Sempatik:

camide ne işin var figür kıyafetiyle İslami degerlerle alay edilmez

0
0
yanıtYanıtla
Ali SUNGUR:

Trafik Polisi Olması Bir Şeyi Değiştirmez Her Polis GENEL KOLLUK KUVVETİDİR. Ek Madde 4 – (Ek: 16/6/1985 - 3233/7 md.) Polis, görevli bulunduğu mülki sınırlar içinde, hizmet branşı, yeri ve zamanına bakılmaksızın, bir suçla karşılaştığında suça el koymak, önlemek, sanık ve suç delillerini tesbit, muhafaza ve yetkili zabıtaya teslim etmekle görevli ve yetkilidir. Bu madde hükmü gereğince bir suça müdahale eden polise karşı işlenen suçlar görevli memura karşı işlenmiş suç sayılır.

0
0
yanıtYanıtla
Ali SUNGUR:

Trafik Polisi Olması Bir Şeyi Değiştirmez Her Polis GENEL KOLLUK KUVVETİDİR. Ek Madde 4 – (Ek: 16/6/1985 - 3233/7 md.) Polis, görevli bulunduğu mülki sınırlar içinde, ihtisası, hizmet branşı, yeri ve zamanına bakılmaksızın, bir suçla karşılaştığında suça el koymak, önlemek, sanık ve suç delillerini tesbit, muhafaza ve yetkili zabıtaya teslim etmekle görevli ve yetkilidir. Bu madde hükmü gereğince bir suça müdahale eden polise karşı işlenen suçlar görevli memura karşı işlenmiş suç sayılır.

0
0
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Akıl sağlığı yerinde olmadığı belli, camide böyle bir şeyle ibadet edilmeyeceğini de din ile ilgisi olmadığından anlaşılabilir.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet GÜLER:

O zaman müslümanların kutsal mabed yerlerine girerken dinimize uygun şekilde ADAM gibi gelecen koçum sana anan baban ögretmedimi camiye ne için gelindiğini .

0
0
yanıtYanıtla
cabbar ağırbasar:

Hastasın sen değerli kardeşim. Muhtemelen duygu durum bozukluğu mani dönemi... Uçuştasın. Spiderman kostümü ile camiye normal adam gider mi? Uzman yardımı al tedavisi var

0
0
yanıtYanıtla
Seko:

Bunu kapatın bir yere...

0
0
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Camiye örümcek adam ayı adam yarasa adam ne bileyim hayvan adam olarak gidilmez. Insan olarak gidilir. Çıkışta hayvan olabilirsin o normal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title