Haberler
Güncelleme:

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Etkisi 11 kentten çok daha fazla olur

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YouTube kanalında konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkutan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da olabilecek bir depremin 11 kentten çok daha fazla ağır sonuçları olacağını belirten Görür, Kanal İstanbul'un Marmara'da yaşamı bitireceğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Oğuzsoyu:

Ekrem i. Deprem sonrası İStanbul için kentsel dönüşüm için ne yaptı?

11
11
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Naci hocam İBB bugüne kadar kentsel dönüşüm için ne yaptı ? Sadece 29 ekim etkinliğine 550 milyon TL harcanıyor.Kentsel dönüşüm noktasından İBB sınıfta kaldı.

2
10
yanıtYanıtla
Seko:

20 seneden fazla istanbulu yönetip bişey yapmayanlar biranda vatandaşj düşünür oldu naci hoca gibilerde milleti korkutup değirmene su taşıyorlar....millette para yok yapılacak evin ara farkkarı en az 500 600 bin nasıl ödeyecek bunu sorun bakalım kaç kişi dask yaptırıyor istanbulda o bile bi dünya oldu

6
1
yanıtYanıtla
Muhammed Gökhan:

A HABERMİ İZLİYORSUN

3
2
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Depremler belediye üstü hatta siyaset üstü konulardır. Siyasetçiler hiç biri bu konuda dürüst değillerdir. Dürüstler ise meclis topyekûn anayasal bir değişimle 50 yıl ve üstü olan ömrünü tamamlayan tüm binaları amasız fakatsız kentsel değişime alabilirler. Yerel seçim öncesi kameralara konuşmaya ne gerek var.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title