Haberler
Güncelleme:

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Uzmanlar Marmara'da olması beklenen ve özellikle İstanbul'u etkileyeceği belirtilen büyük depremle ilgili her defasında uyarıda bulunurken Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'dan yeni açıklama geldi. Moriwaki, Bursa'nın İnegöl ve Balıkesir'in Bandırma ilçelerini işaret ederek bu bölgede büyüklüğü 6.5 ile 7 arasında olabilecek bir deprem beklediğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

Yıldırım YILDIZ:

Zayıf buluyorum demek , hırsızınız bol ya da hakkı ile iş yapmayanınız çok demenin öteki yolu demekki gibime geldi sanki .

127
1
yanıtYanıtla
Temha Arak:

Allah bilir

73
46
yanıtYanıtla
Emrehan Ozgen:

Önce tedbir sonra tevekkül

yanıt163
yanıt1
faruk merttürk:

Bunun tedbir dediği şeyde sabır şükür.

yanıt19
yanıt4
Halil Yarbaşı:

Ahlakı çöken,İslam'dan uzaklaşan her yer Tehlikede Depremin bilim ile ilim ile hiç bir ilgisi yok fay hatları şuradan geçiyor buradan geçiyor diyen bilim adamları bile ardarda olan depremlerden sonra tespit edemediğimiz fay hatları ortaya çıktı demeye başladı Allah,ın nerelere depremler seller vereceğini bilmek için Kur'an'ı okuyun ben Maraş depremini 7 ay önce tahmin ettim Âlim değilim bilim adamı değilim ama Allah'ın ne zaman gazap vereceğini biliyorum çünkü ayetlerde bu açık açık yazıyor

28
79
yanıtYanıtla
Cihans:

sen herseiyini para ve rant icin yap sonra gazap de du nya var oldugundan beri surekli her yerde deprem olur sen bunu bilir de yapmassan sonra elin adami gelir konusur sende bu isi dine baglarsin ve sunu bil kimse gelecegi bilemez tahmin eder bilimde elindeki verilerle konusur tahmini olarak ama senin tahminden daha net daha aciklanabilir daha orneksel

yanıt7
yanıt2
heyyy:

GAYBI Allahtan başkası bilemez. Hadi kardeşim işine. Kur an okunması gereken bir kitap ilk okuyan sen değilsin son okuyanda olmayacaksın.

yanıt25
yanıt3
heyyy:

okumuşsun idrak edememişsin bir kaç kez daha okumanı öneririm.

yanıt19
yanıt2
Alis :

nasıl tahmin ettin

yanıt5
yanıt2
Doğrucu davut:

ŞEYHİM TARİKAT KUR MÜRİDİN OLALIM

yanıt7
yanıt3
Es Es:

İmar affı bir daha olmamalı dediklerine bu halkın bir kısmk hala sessiz kalıyor.. ve hala metro sôyle olmuş burayı su basmış. Metrobüs yolda kalmış derdinde onlar.

52
9
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Mersin 7.4 bursa 7.2 sırada

7
40
yanıtYanıtla
Orhan Göksel:

kahinmisin kardeşim Allah bilir

yanıt21
yanıt18
Murat:

Türkiye depremde dünya sıralamasında önlerde ama maalesef tebbir yok imar affı var hem vatandaş hemde hükümet suçlu

35
3
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

Suça karşılık verilen cezada indirim yapan bir Adalet anlayışımız varken; daha çoook imar affı da olur, vergi affı da...!!

5
0
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Yeni seçilen belediye başkanlarının ilk işi kentsel dönüşüm olmalı... Ama görüyorum ki ilk işleri kadroda kendinden olmayanları zor işlere şutlayıp kendi adamlarını işe almak oluyor

3
0
yanıtYanıtla
Sihirbazın Çırağı:

Peş peşe 2 adet 7.2 şiddetinde zelzele olacak. Biliyorum çünkü zaman benim eğlencemdir. Rab dilediği gibi dilediğinden ilahî intikamını alır. Yarattığı zelzeleler için O yeri göğü sarsan tanrıya hamd olsun. Bir yeri yıktıysa adildir.

2
0
yanıtYanıtla
Özer Gül:

inegölde deprem konusunda şüphem yok, yeni binalar hep 3 katlı. fazlasına izin yok, sadece altta kapalı otopark varsa 4 kata izin var. o da daha güçlü olur zaten kapalı otoparkın yapısından dolayı.

1
0
yanıtYanıtla
Netherill:

şunları susturun artık ya valla yeter. baydılar artık. deprem ülkesinde heryeri söylüyorlar. bak 1 ay sonra çıkıp diyeceklerki doğu anadoluda şu şu iller dikkat etsin 3-5 ayda tüm illeri sayacaklar. ah deprem dedem yaşasaydı ne güzel yorum yapardı deprem öldürmez bina öldürür nokta

1
0
yanıtYanıtla
Abdullah :

Ya arkadaş ülkemiz deprem ülkesi zaten. Bu şiddette depremler zaman zaman oluyor ülkemizin her yerinde. Bi de bu uzmanlar moda oldu. 81 ilimizi de söylüyorlar şurda deprem bekliyoruz burda deprem bekliyoruz. Elbet bi şehrimizde olacak bir gün. O zaman biri de tutturdum ben size demiştim diyecek. Tövbe Yarabbim.

0
0
yanıtYanıtla
fatih aksoy:

kürtaj yapiyah 155 ararun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title