Haberler
Güncelleme:

Asrın felaketi unutulmadı! Ünlü isimler, kayıplarımızı bir kez daha andı

Ünlü isimler, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilimizde binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği iki depremi yıl dönümünde unutmadı. Üzüntülerini dile getiren isimler, hayatını kaybedenleri andı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Perwer:

Depremzedelerin acısı üzerinden twit atıp reklamınızı yapmayın. Çok üzüldüyseniz hepinizin maddi durumu iyi, gidersiniz o bölgede gösterişsiz bir şekilde yardımlarınızı yaparsınız.

9
2
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Senede 1 gün twit atarak hatırlamış gibi yapalım..

7
4
yanıtYanıtla
Cem Demirci:

Değerli Sanatçılarımız , Oyuncularımız , Kıymetli Arkadaşlar. Lütfen Deprem Bölgesinde Yaşayan İnsanlarımıza Maddi Yardımda Bulununuz , Dilekleriniz Çok Kıymetli , Çok Önemli , İyi ki Varsınız Ama Daha Önemlisi Bu İnsanların Maddiyata İhtiyacı Var Sizin Açınızdan Küçük Paralar , Depremzede İnsanlarımız için Büyük Paralar Olabilir. Bugüne Kadar Yaptığınız ve Yapacağınız Yeni Katkılarınızdan Dolayı Teşekkür ederiz. Syg.

9
1
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Neden Mahsun KIRMIZIGÜL gösterilmiyor paylaşım yaptı.Ayrıca Adıyaman da günlerce kaldı mücadele verdi.

5
4
yanıtYanıtla
Tarafsız konuşan:

Çok duygusal bu sanatçılarımız. Okadarki her ay oralara gidip Allahını sınırsızca verdiği ses tonunu orda moral olarak verdiler.......

1
0
yanıtYanıtla
Motto Premium:

isim,isim verıyorlar ne olmuş onlar anınca unutulmuyorlarmı,sırf reklam kokuyorsunuz ve asıl sız unutulacagız dıye korkuyorsunuz..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title