Haberler
Güncelleme:

Bakan Koca'dan vatandaşın "Emeklilerin durumu ne olacak?" sorusuna yanıt: Reis gereğini yapacak

Milyonlarca emeklinin zam beklentisi 31 Mart seçimleri öncesinde artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Emeklilerin umutlu bekleyişi sürerken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın yönelttiği "Emeklilerin durumu ne olacak?" sorusuna "Reis gereğini yapacak" yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (41)

haksız mıyım:

hangi iktidar döneminde geçerse geçsin, kime vurursa vursun, işe girerkenki yasa ne yazarsa yazsın 40/45 li yaşlarda insanların emekli olduğu eyt ke sin lik le yanlıştı. ben de emeklilik hakettim eyt ile ama hala çalışıyorum ve 65/70 Allah ne ömür verirse çalışacağım. hiç bir ülkenin sosyal güvenlik kurumu bu yükü kaldıramaz

70
102
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Niye hep emeklilik konusu açıldığında akp yi bu eleştirilerden kurtarmak için hemen konuyu, 40 li yaşlarda emekli olan küçük bir azınlığa sıkıştırıyorsun?

yanıt53
yanıt17
Sezgin Sezgin:

Yahu 50 yaş altı emekli sayısı 300 bin kişi bile değil..Haberin var mı...Yani ağzınıza sakız yapmaya değecek sayı değil 300 bin kişi... Demek bütün suç bu 300 bin kişide..Vah vah vah: ) yedik hemen

yanıt27
yanıt9
nnnnn:

300 bin kişi 10.000 kabataslak ne yapar var hesabını sen yap ki bence 300 binde çok fazla. kaldı ki 55 bile erken. Avrupa ya bakın bklm kaç yaşında emekli oluyorlarmış....kazığı hep kendinize yontuyorsunuz... evi idare edemezkenken adam koca devlet yönetiyor.

yanıt8
yanıt9
Can null:

Sen olma işte

yanıt8
yanıt1
haksız mıyım:

Harbi cahilsiniz buna yemin ederim. Burada muhalif geçinenlerden daha bilen birini görmedim. eyt den emekli olan 300 bin bile olsa bu sayı bir ülkede 10 yılda kamuya alınacak memurdan fazladır. Ve eyt den emekli olanlara 150 katrilyon dan fazla para harcandı.

yanıt6
yanıt8
sade vatandaş:

reis emeklilere gerekeni çok güzel yaptı geçen seçimlerde ona oy verip caddelerde sokaklarda bunu coşkuyla kutlayıp on binlira maaş alıp on beş bin lira kira veren emeklilerimiz şimdi karalar bağlamış bir şeyin matemini,yasını tutuyor

yanıt3
yanıt0
Hek Tor:

Bakan Koca'nın dünyadan haberi yok yav, reisi gereğini çoktan yaptı bilem....

yanıt1
yanıt0
ekrem celebi :

sen kımsın oğlum hakkını heal etmıyorsun kac paralık adamsın ben zaten gasp edılen hakkımı aldım..sızın gıbı kıskanc cekemeyen haset kısılere ben hakkımı helal etmıyorum..

yanıt1
yanıt0
ekrem celebi :

özür yorum yanlıs yere yazılmış

yanıt0
yanıt0
birgörüş:

50 yaşın altında EYT den emekli olanlara hakkımı helal etmiyorum ben 50 de emekli oldum

54
93
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Toplam Emekli sayısı: 16 milyon... 50 yaş altı emekli sayısı: 500 bin bile değil...Bütün suç bu 500 bin kişi de mi

yanıt67
yanıt26
Can null:

Sen niye oldun bizde sana etmiyoruz bizim 65 yaş

yanıt72
yanıt0
Zafer yılmaz :

birgörüş: eytden emekli olmuşlara ne hakkın var senin helal etmiyormusun.cahillikte sınır tanımıyorsunuz.ekonomi sıkıntısının hesabını gözünüzü kapattıgınız sürekli desteklediğiniz hükümetden hesap sorun, oraya hakkını helal etme.bu arada ben emeklide değilim.

yanıt46
yanıt3
Nuray :

50 de emekli oldunda kaç yilda kac gün primle emekli oldun? 30 yil çalışıp 48 de emekli olunca adi eyt mi oldu? Sanıyorsunuz ki herkes 15 20 senede emekli oldu? Ve dedikleri gibi de 16 milyon emeklinin içindeki 300 binin mi suç.

yanıt35
yanıt7
Narter Nart:

Bizi kıskanan toplumlardaki emekliler, emekli maaşları ile dünyayı geziyorlar. Bizimkiler ise glikoz düşüklüğünden hayal görüyorlar. ne zaman bize zam yapılacak... Bekleyin yapılacak. azıcık sabırlı olun...Elbette yapılacak. Ama unutmayın. ENFLASYON var...Üzülüyorum size...Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz.

yanıt3
yanıt0
Hek Tor:

Ağlama istersen, ben 65,5 yaşımda emekli oldum... Hem de sgk yatırdığım isteğe bağlı primlerimi bile hiç ederekten.

yanıt0
yanıt0
ekrem celebi :

sen kımsın oğlum hakkını heal etmıyorsun kac paralık adamsın ben zaten gasp edılen hakkımı aldım..sızın gıbı kıskanc cekemeyen haset kısılere ben hakkımı helal etmıyorum

yanıt12
yanıt2
süleyman üstün:

SENİN YETİŞTİREN KAÇ YASINDAOLDU

yanıt1
yanıt0
süleyman üstün:

KISKANÇ

yanıt1
yanıt0
Turgay KAYA:

27 yıl çalıştım. 48 yaşımda emekli oldum. Benden önce emekli olmuşsun. Yani benim maaşımdan kesilen gelir vergileriyle sana emekli maaşı ödenmiş. O yüzden ben sana hakkımı helal etmiyorum. Hatta haram, zehir, zıkkım olsun..

yanıt0
yanıt0
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

-cek, -cak; kıyma 500 lira baklava 750 lira ev kirası asgari ücret!..

89
9
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Emekli diyor ki Talebimiz seyyanen 8077 tl İntibak En düşük emekli maaşı asgari ücret olmalı, 17 gün kaldı...

73
7
yanıtYanıtla
nnnnn:

öyle bir dünya öyle bir ekonomi yok malesef. Zamanı var herşeyin. Yerel seçim bu sonuçta herkes kendi şehrinin kendi ilçesinin kendi mahallesinin kaderini belirler.

yanıt16
yanıt43
ERTAN IŞIK:

Bİ TANE ADAM CIKIP DA BUNLARIN YÜZÜNE YÜZÜNE GERÇEKLERİ SÖYLEYEMEMİŞ YAZIK

66
5
yanıtYanıtla
Y Sarı:

Her şey bir adamın, iki dudak arasında!

28
3
yanıtYanıtla
nnnnn:

Bir sürü haberde bir sürü yorum okuyorum herkesin derdi para para para. Alamadığı için ülkesini kötülemek yerin dibine sokmaya çalışmak. Aç gözlüyüz malesef çok çok hem de. Bir kere ülkesine devletine destek olmamış ne olursa olsun yanındayım dememiş adamlar para bekliyor. sen destek oldun mu büyümesi için gelir elde etsin diye bu ülke. Akbabalar gibi tökezlese de tkmeyi vursaki itelesek diye bekliyrsunuz sonra utanmadan para. yok öyle dünya. Vermeden almak Allah a mahsustur.

6
18
yanıtYanıtla
soner keskin:

Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılsa emekli biraz nefes alır.

18
5
yanıtYanıtla
csd zbn:

10 BİN ALANLARA CHP Lİ ÇOK EMEKLİ PARASI ALANLARIN PARASINI KESİP VERSİNLER EKONOMİ KÖTÜ MİLETİ ÇOK DÜŞÜNÜYORLARYA VERSİNLER KENDİ PARALARINDAN LAF HERKES KENDİNİ DÜŞÜNÜR

2
20
yanıtYanıtla
habar mabar:

Hozan Beşir - Sen Gel Diyorsun (Öf Öf)

16
3
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Reis gereğini ancak Yerel seçimlerde ciddi oy kaybı yaşarsa yapar. Çünkü ne zaman oy endişesi yaşasa geri adım atmıştır. Allah korusun oy kaybı olmazsa daha da beter olur bu emekliler, ben de emekliyim. Ben de çok oy verdim ama parlamenter sistem zamanı. Verin yetkiyi görün etkiyi dedi. Ben etkiyi gördüm siz görmeyenler daha ne kadar etki bekliyorsunuz.

11
3
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Pazar artıklarını toplayan kadın fiyatları fena değil diyor konuşmak için hep şakşakçıları buluyorlar

10
2
yanıtYanıtla
Can null:

Yapmadığı tekşey vatandaşına adil davranmak

8
2
yanıtYanıtla
Can null:

Zaten reis yapıyor milleti emekliyi daha yapmasın yeter :))

8
0
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Yakalanmamak.

8
0
yanıtYanıtla
Doğrucu:

İmamından tut sağlık çalışanına kadar tek kapıya hizmet ediyor, tek bildikleri yalan söylemek haram yemek

6
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

hahahahahaaaa gülmekten öldüm, bir de yakasından tutmuş yaşlı adamı :D

7
0
yanıtYanıtla
Sezgin Güçlütürk:

Sağlık bakanının keyfi yerinde. Sorulara da kaçamak cevap verip kaçıyor. Haksız mı? Değil. Çünkü cb ne demişti: "ekonomiden sorumlu olan benim ben!"

2
0
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

HİÇ BİR ŞEY YAPACAĞI YOK ANCAK MANDA YOĞURDU KESTANE BALI İLE BESLENSİN DURSUN SARAYINDA.

1
0
yanıtYanıtla
oturan:

mekliye verile israfın yanında çerez parası.adam 60 yaşına kadar ömrünü devlete vermiş sokaga mı atacaksınız. 45 yaşında emekli niye ediyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
corci:

Gereğini yaptı zaten, dolar kaçtan kaça fırladı hala da tutamıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title