Haberler
Güncelleme:

Küfürlü şeriat paylaşımı nedeniyle avukat Feyza Altun hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi

Yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kalan avukat Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (66)

JY:

TURKIYE LAIKDIR LAIK KALACAK GUZEL ULKEMI 1500 YIL ONCEDEN KALMA DINI KURALLARLA YONETMENIZE IZIN VERMEYIZ.

320
464
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Allah sanada layığını versin inşallah.

yanıt270
yanıt109
Cemilin abisi:

JY : kâfir misin

yanıt187
yanıt116
birgörüş:

bu bir kale bina yapı değil kie skisin.!? veya herhangi uçak otomobil değil ki eskisin?! insan 1500 yıl öncede insan şimdi de insan. inanç yaratan her zaman aynı. vicdan 1500 yıl önce nasıl vicdan ise bugün de vicdandır. Çağdaş mağdaş diye yutturduğunuz demokrasi de bak savaşlar, katliamlar, tecavüzler, sapkınlıklar diz boyu.

yanıt183
yanıt49
CEZA :

sikum

yanıt9
yanıt37
ertunga alp:

Sen değil sizin krallarınız gelse bize tırs gelir vırs gider

yanıt18
yanıt28
Tolga Tplg:

Küfre girmeyeçeğim malum biz müslümanız. Siz kafirler mucadelemiz her zaman olaçak. İsmi açık yazda bilelim kimsin. Devşirme sin galiba.

yanıt75
yanıt31
Güray Dilli :

Olumsuz puan verenler ,şeriat isteyenler mi oluyor...

yanıt3
yanıt5
faruk merttürk:

Tolga gibi hadsizlere özel hayata müdahaleden dava açmak lazım.

yanıt8
yanıt2
Benim Kkk:

Aynen katiliyorum laiklik her nekadar delik desik edilsede tekrar dizayn edilecek uc bes kendini bilmez istemedi diye laik duzenden vazgecek halde hic degiliz bunlarin hepsi gecici

yanıt8
yanıt13
faruk merttürk:

İslâm ahlâkı sıfır olan müslüman kılıklı tipleri görmezden gelmek en güzeli aslında. Güya kalpleri feth edeceklermiş. Bu kibirle mi yapacaksınız bunu?

yanıt2
yanıt8
gökhan eker:

diyarbakırlı öldürülen ramazan hoca yı dinleyin. İslam değişkendir . İnsanların aklı yetseydı bu kitaba zaten allah olurlardı (haşa) zaman geçtikçe olaylar düzenler değiştikçe kitabımızı daha iyi daha fazla anlayacağız çözeceğiz ve anladıkça güncellenecek "heee demek böyle söylemiş" diyeceğiz.

yanıt2
yanıt1
halis yahya:

Neden Evrenler ve çağlar üstü olan,seni yoktan var eden sayısız nimetleriyle nimetlendiren Allah(C.C.)'a kulluk etmiyorsun da mevcut çağın sınırlılığı ve sıkışıklığı içerisinde zanna uyuyorsun?,Hakkın'da ayet inmemiş Allah'ın kullarına kulluk yapıyorsun?Tüm insanlığı ahirette de dünya da da kurtaracak olan TEK YOL İSLAMDIR.Diğer tüm yollardan kıyas edilemeyecek kadar yücedir.Bunu ister kabul edin isterse etmeyin.Bu sizin tercihiniz.Yeter ki İslam'a ve Müminlere hakaret etmeyin.

yanıt1
yanıt2
Ümit Erdem:

Öldükten sonra bakalim yazdigini söyleyebilecekmi ?

yanıt0
yanıt0
Mülayim sert:

Burası Arabistan veya bir Arap ülkesi değil şeriat kanunları ile de yönetilmiyoruz Atatürk'ün kurduğu çağdaş laik Türkiye cumhuriyeti burası ülkenin düştüğü duruma bak

185
257
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

şeriat Allahın emirlerini içeren islam hukukudur şeriata uymağa mecbur değilsin ama laiklik var diye fütursuzca şeriata küfür edemezsin cahil herif küfürü seni kim kızdırıyorsa git ona et

yanıt91
yanıt39
mehmet turan:

Bizim gibi gelişmesini tamamlamayan ve tamamlamasini engellemek için her dönem Bir Kukla bulurlar, Şeriat Atatürk, sağcı solcu, o cu bu cu, Yok artık o Eski Türkiye

yanıt14
yanıt6
Beyaz:

Yobazlar her yerde yobaz

yanıt13
yanıt10
birgörüş:

çağdaşlık ve laiklik insanların inanlarına küfür edip hakaret etmekse kalsın. istemez.

yanıt24
yanıt8
xavi alonso:

Laikliği bilmeyen şeriata laf ediyor. Ne olursan ol ister laik ister dindar. Laikliği savunan dinciye hakaret etme hakkı yoktur, dindar olanında laik diye geçinene hakaret etme hakkı yoktur. Ne dindar üstün ne solcu ne sağcı insan üstün insan !

yanıt22
yanıt4
Murat Kabacı:

Sende ermenisin demekki biz hazreti muhammetin askerleriyiz

yanıt28
yanıt7
virtueslife:

sade vatandaş biz senin inancınız kurallarına göre yaşamak zorunda değiliz. Bir dindar ateistlere küfür ediyor bu hakkı kendini görüyorsa aynı şekilde şeriata da küfür etmek bir özgürlüktür.ha ateisti koruyormusun? o zaman tamam bizde küfür etmeyelim. ama islam ateisti korumuyor.aksine öldürülmesini emrediyor. Bu işin özeti budur.

yanıt10
yanıt19
Adem Oğlu:

DEDİĞİN GİBİ BURASI TÜRKİYE, HİÇ KİMSE %99 MÜSLÜMAN OLAN BİR TOPLULUĞUN KUTSALINA KÜFÜR EDEMEZ, İNANMAYABİLİR. ANCAK KÜFÜR VE HAKARET ETTİĞİNDE CEZASINI ÇEKMELİ, FEYZA ALTUN İÇİN HUKUK UYGULANMADI VE HUKUKUN ÜSTÜNDE TUTULDU MAALESEF.

yanıt19
yanıt9
Şükrü:

Haklısın, ülkenin düştüğü duruma bak!! Türk dil kurumunu Atatürk kurdu. Diyanetide Atatürk kurdu. Türk dil kurumunda şeriat islam hukuku diyor. Peki siz kim oluyorsunuzda şeriat Arap ülkesi ve Arabistan kanunudur bilgisini veriyorsun.sen doğruysan Atatürk’ün kurduğu dil kurumu yanlış o zaman. Atatürk hata yapmış öylemi?

yanıt22
yanıt8
Şükrü:

Hadi söyleyin Atatürk’ün kurduğu çağdaş ülkede Atatürk’ün kurduğu türk dil kurumunda şeriat islam hukuk diyor. Atatürk’ün kurduğu diyanet şeriat islam hukuku diyor. O zaman Atatürk’de şeriat islam hukukudur diyor. Hadi sıkıyorsa Atatürk’ a laf söyleyin hodri meydan!!!

yanıt14
yanıt6
CEZA :

Virtueslife kardeşim islam ateitsi öldürün demez hiç bir zaman Allahın yarattığını Ondan başkasının almasını istemez.. islamda geçerli sebebp olmadan öldürmek en büyük günahlardan biridir. islamda bir insanı sebepsiz öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibir der.. islamı oku anla sonra yorum yap. inanırsın ianmassın o senin bileceğin konu.. Arapca bilmeyebilirsin. islamın inanışlara bakış acısınıda öğrenmek istersen kafirun suresinin mealini okuman yeterli

yanıt15
yanıt4
Metin Öge:

Ha burası çağdaş Atatürkü ülke olunca inananların kutsal saydığı değerlere küfür mü etmek lazım. Ayrıca kadının İslam dinini temelinii oluşturan şeriata küfretme sinin hangi. Çağdaşlığa bağlıyorsun. Merak ettim gercekten. İnanır inanmazsın özgürsün. Ama inan insanların kutsalı ada saygı duymak zorundasın

yanıt9
yanıt4
halis yahya:

Neden Evrenler ve çağlar üstü olan,seni yoktan var eden sayısız nimetleriyle nimetlendiren Allah(C.C.)'a kulluk etmiyorsun da mevcut çağın sınırlılığı ve sıkışıklığı içerisinde kanaate varıp,Hakkın'da ayet inmemiş Allah'ın kullarına kulluk yapıyorsun?Tüm insanlığı ahirette de dünya da da kurtaracak olan TEK YOL İSLAMDIR.Diğer tüm yollardan kıyas edilemeyecek kadar yücedir.Bunu ister kabul edin isterse etmeyin.Bu sizin tercihiniz.Lakin İslam'a ve Mü'minlere saldırmaya hakkınız yok.

yanıt1
yanıt1
umut acar:

3 yıl az değil mi ya 20 yıl isteyin. terbiyesiz kadın nasıl şeriata hakaret edebilir.. şeriat bizim anamız babamız.

144
136
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

idam edin

138
113
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Yok eşeğin orası... Ne saçmalamışsın ha; adam mı öldürdü, vatana ihanet mi etti ne yaptı?

yanıt78
yanıt98
YILDIRAY YILDIRIM:

vatana ihanet edenler için de aynı şeyi söyler misin ? aynı hassasiyeti ATATÜRK ve CUMHURİYET e hakaret edenler ve hatta vatanı satanlar için de gösterdiğiniz zaman sizin samimiyetinize inanacağız

yanıt50
yanıt37
Burak ERGÜL:

En sonunda birisinin aklına tdk yani doğru tanım gelmiş . Şu doğru tanımı , Afganistan yada İrana bakıp oradaki şeriat adlı keyfi hukuk ile mukayese edenler bir kere daha okusun .

58
16
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

Bu kadın laik değil din düşmanı. Laik olduğu cezayı alsın....

39
34
yanıtYanıtla
Muhammed Ali Arslan:

Layık ayrı laik ayrı kardeşim.

yanıt28
yanıt6
Tutankamon Hoca:

Bunlar siyanürlü toprakların fırat nehrine akmasını engellemek icin cıkarılan yan haberler her böyle sansasyonb yaratan haberin ardından birileri piyasaya sürülür

40
29
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Feyzayı mi sürdüler diyorsun

yanıt12
yanıt1
Beyaz:

Şeriat yeryüzünün en kötü en karanlık kadınların yeryüzü mezarlığı saçma adaletsiz gerici hukuksuz bir ŞEYİDİR..( rejim bile denmez)

19
23
yanıtYanıtla
BİR DOST:

Bu yeryüzünü yaratanın koyacağı kanunu sen haşa ondan daha iyi biliyorsun yani öylemi. Çok bilmiş kuş beyincik.

yanıt17
yanıt12
BİR DOST:

Buna adam gibi ceza vermezseniz yarın önüne gelen herkes dini değerlerimize söğüp sayar. Burda bunu destekleyenleri gördükçe de üzülüyorum ülkenin geldiği hale. Soyundan habersiz soy...lar. Tutturmuşlar arabistan arabistan İslam Araplara gelmedi tüm insanlığa geldi. Kuş beyniniz bunu bir türlü algılayamıyor.

21
14
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

Neyin cezası bu? Olup olmadığı belli olmayan ruhani bir şey için ceza mı alacak?

13
18
yanıtYanıtla
halis yahya:

Geçmiş de sizler yoktunuz.Bugün ise varsınız ve buradan yorum yazıyorsunuz.Geçmiş de birilerinin sizi yok saymış olması sizin bugün burda olup bir şeyler yazmayacağınızı kanıtlamaz.O yüzden belirsizlik içinde bocalamak ancak vakit kaybıdır.Her insan bir mucizedir.''Olup olmadığı belli olmayan ruhani bir şey'' diye nitelendirdiğiniz Hakikati bulup bulmama kararınız sizin imtihanınız ve size kalmış bir şey.Ancak o zaman olaylara anlam verebilirsiniz.

yanıt1
yanıt1
Halo Dayı:

Şerita küfredemezsin. Şeriat Kurandır İslamdır. Sen İslamı kullanan münafıkları gördüğün için İslamı kötüleyemezsin İslamı İslam gibi yaşanlarla ölçeceksin. beni kıyma makinesi ile çekin ama İslama şeriata söz söylemeyin!

19
11
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Tahrikat şeriatçı müridleri dinayete çökmüşler, orada toplu temizlik lazim,

16
14
yanıtYanıtla
Mustafa kuyulu :

bir kadın alenen kendi rabbine küfür ediyor ve bunu savunan kişiler oluyor akılla açıklanacak bir yanı yok. inancın yok diyelim kadının küfür etmesi ayıp tepki gösterilmesi gereken yerde sahip çıkılıyor şaşıyorum.

18
11
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

şevki yılmaz ne olacak ATAM hakkındaki söyledikleri çifte standart işliyor adalete CUMHUR neden susuyor şevki konusunda nereye gidiyor canım TÜRKİYE YEM

13
13
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

30 senedir New York ta yaşıyorum. Şimdiye kadar kaç kişi istıyerek veya istemiyerek bana kötü sözler soyledıler ( hiç birısını mahkemeye vermedim :-) bu kadar sorun varken ilimle bilimle uğraşacağımıza bır bırımızle uğraşıyoruz. Böyle bır durumda bu kadın için Allah’ından buldun deyıp geçmek lazımdı

8
17
yanıtYanıtla
BİR DOST:

Böyle dersen bu cinsler kendilerinde sövme hakkı buluyor işte bunun gibi. Tepkini göstermezsen yarın öbürgün bütün değerlerine saydırırlar.

yanıt16
yanıt10
Şeyhmus Sezer:

Bu ve bu zihniyetteki insanlara caydırıcı cezalar verilmesi lazım ki bir daha müslümanların dini değerlerine dil uzatılmasın

12
11
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Keşke ülkemizdeki Adalet yargı sistemi her şeye bu kadar hassas yaklaşabilseydi Ben hanımefendinin kullanmış olduğu üslubu tavrı ve sözleri kesinlikle kabul etmiyorum fakat ülkede bunca şey olurken Özellikle bu hanımefendinin sözlerini bu kadar Gündem olması da gerçekten çok yadırgıyorum Oysaki Adalet herkese eşit şekilde mesafede olmalıdır

17
5
yanıtYanıtla
Emreyy:

Hiç birşey olmaz ifade verir çıkar, toplumsal gaz alınıyor sadece, bunun da bir suç olduğunu düşünmüyorum, halki kin ve nefrete sürükleme suçu o kadar ucu açık ki her olumsuz durumda buna sığınılıyor. Özgür bir ülkedeyiz dini vardır yoktur bizi ilgilendirmez, küfür eder günahı kendi boynuna, hiç kimse birşeylere inanmaya mecbur değil, saygı duymak zorunda mı evet ama bu manevi bir durum kendi bileceği iş yargılanması çok saçma aynı hassasiyet kadına şiddet ve hayvana şiddet te gösterilse keşke.

10
12
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" kanunu acil değil çok acilen kaldırılmalı... Yoruma göre herşey bu kanuna göre yorumlanabilir...Çok tehlikeli bir yasa..Bu yasayı her gelen farklı iktidar kendine göre kendinden olmayanlara karşı kullanabilir..

yanıt5
yanıt1
mehmet turan:

Zamanı gelince birileri kuklaları oynatır.. Yok o eski Türkiye..

10
9
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Reklamını yaptı cezasını verecek ne gücümüz ne de yetkimiz var sadece gündem değiştirme altın madenî sorumluları cezalandırılması neden gecikiyor

9
9
yanıtYanıtla
Hayri :

Haberin verilişi zaten ön yargılı ve hukum verilmiş gibi kufurlu şeriat paylaşımı neymiş mahkeme bakar zaten sureç yuruyor toplumu kin nefrete sevketmek diye bi saçmalık var yasada, onu diyosanız, ulu öndere kufur eden adamı 10 kasımda ziyaret edenleri neden sorgulamadınız esas buyuk kin nefret orada vardı

9
5
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

aynı hassasiyeti ATATÜRK ve CUMHURİYET e hakaret edenler için de gösterdiğiniz zaman sizin samimiyetinize inanacağız

8
5
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Turk milleti hicbir zaman seriati umursamadi yine umursamaz seriat ile yinetildi deginiz zamanlarda nu millet yine unursamiyirdu din istismarcilarindan tarih ogrenirsen ayaza kalirsin bizim karakterimize ters ahlakimiza sigmaz

8
4
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Din mi ustun insan mi peki ona kufredenler..??????

7
2
yanıtYanıtla
Teknik Servis:

Asılsın

3
6
yanıtYanıtla
İbrahim Hilmi:

Gereğinden fazla değer atfedilen bir isim ve olay... Boş insanları ve işleri konuşma konusunda rakibimiz yok Maşallah. Geçiniz, daha büyük meselelerimiz var...

4
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

önce seriat yönetimi isteyen arkadaslara acaba siz hangi cesitli kuran yorumunun seriat uygulamasini arzuluyorsunuz diye bir soralim cünki isid ile hizbullahin sii iran ile afganistanin wahabi suudi arap ile diger arap ülkelerinin veya al kaide ile boko haramin ve endenozya malezya filipinin diger müslüman ülkelerle seriat anlayisi yorumu uygulamasi aynimidir?

3
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

ülkeyi iç savaşa götürebilecek bir suça 3 yıl yetmez

0
2
yanıtYanıtla
halis yahya:

İslam, evrenler ve çağlar üstü bir yoldur.Tüm insanlığın ebedi kurtuluşu İslam Yolundadır.Allah(C.C) insanları kullara kulluktan yalnızca kendisine kulluğa çağırır.Örnek ve önderimiz de Resulu Ekrem Hz.Muhammed (S.A.V)'dir.Elbette bu dünya imtihan yeri.Kimileri doğruyu bulur,kimileri de Ba'tılı seçerek kaybedenlerden olur.Bilinmelidir ki Tüm insanların da medeniyetlerinde dönüşü ancak Allah'adır.Ve ancak O gün yani büyük hesap günü Allah(C.C)'a hesap verilecektir.

0
1
yanıtYanıtla
Erdal Doğan:

Kimse Türkiye laik değildir demiyor zaten ama sen müslüman bir ülkede şeriata küfür etmeye hakkın yoktur umarım bu kadına hakettiği cezayı verirler

0
1
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

idam edin olsun gitsin seriat isteyen irana

0
1
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Akp den sonra iktidara gelecek olan ilk iktidarın ilk görevi: Son çıkarılan sosyal medya kanunu ve ucu açık olan "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" kanunu kaldırmasıdır...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title