Haberler
Güncelleme:

YÖK'ten Sudanlı ve Filistinli öğrencilerle ilgili koşulsuz yatay geçiş iddiasına yalanlama

YÖK'ten yapılan açıklamada "Bazı basın ve yayın organlarında, Yükseköğretim Kurulunun Sudanlı ve Filistinli öğrencilere belgesiz, koşulsuz yatay geçiş hakkı verdiği yönündeki iddia asılsızdır" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

vatandaş osman :

sanki memleketin öğrencisine kıran girdi de diğer ülkelerden öğrenci topluyorsunuz. Siz önce kendi öğrencilerimize sahip çıkın. Önce kendi öğrencilerimizin beslenme, barınma sorunlarına çözüm bulun. Bulun ki tarikatların kucağına düşmesin gençlerimiz.

342
35
yanıtYanıtla
Tırpan:

Senin aklın almaz almadığı da belli. Siz ancak muhalefetin yalanlarıyla yaşayıp boş beleş konuşursunuz. Her şeyin bir amacı var.

yanıt24
yanıt191
Alkurt:

OSMAN, yerden göge haklisin, birileri demografik yapimizi bozuyor, AZIZ TÜRK MILLETI BUNLARI UNUTMAYACAKTIR..ÖNCELIK TÜRK GENCLIGI OLMALI..yoksa gencligimiz tarikatlara yem oluyor..yazik

yanıt106
yanıt10
Sessiz ciglik:

Haklisin vatandas osman zamaninda sana sahip ciksalardi suan putcularin eline dusmezdin.

yanıt8
yanıt66
esrefpasali:

sesız cıglık gıbı tarıkatcı ol osman .......ne putcu...ne tarıkatcı... dunya sartlarına uygun secenegın yok... ya benımsın ya torpagın... genclerın aklı yok gozu yok beynı yok...onun fıkrıne uymuyorsan tarıkatcısın veya putcu. normal yolda gıtmene ızın yok...YSK'nin verilerine göre, 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 kişi,ılk oylarını kullandı...

yanıt5
yanıt3
Toroman Kutlug:

Aklınızın ermedigin Vicdanızın olmadığı insanlık erdeminden yoksun yorumunu al ve git. Senin gibi bir vatandaş bize lazım değil.

yanıt0
yanıt21
Kurt Öztürk:

Tirpan ilkokul mezunusun. Sabah aksam yandas kanallari izliyorsun. trol hesaplari takip ediyorsun. yemin edebilirim ama ispatlayamam. Cocularimiz senelerce yurt sikintisi cekti ve malum basimiza bela olan cemaatlere yonelmek zorunda kaldi. Bazi illerde okul vardi yeterli yurt yoktu.

yanıt1
yanıt0
Salim:

YENİ KARABÜK LERE DOĞRU BİR İKİ BİR İKİİİİİİİİİ

152
12
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

KARABÜK ÜNV

117
10
yanıtYanıtla
Murat Kara:

acaba bu arap merakı nerden geliyor .

86
9
yanıtYanıtla
Toroman Kutlug:

Meselaa Suddanlı dediğimiz insanlar Kendi gelirlerinin yüzde 30 unu TÜRKİYE ye hibe ettiklerinden olabilir mi?

yanıt2
yanıt36
Ayhan erdem:

Arap merakı falan değil murat bey açık açık ulkeyi karıştırma çalışması

yanıt20
yanıt3
AYDIN DEMİREZER:

Önce can önce vatan; önce sen kendi canlarına çare ol .Sanki dünyanın en zengin en sorunsuz ülkesiyiz. Ama en cömert ülkesiyiz.Vergilerimiz önce kendi canlarımıza çare olmalı bence.

73
5
yanıtYanıtla
Yasin Göksel:

aslı yok denen herşeyin sonradan aslı var oldu güven duygusunu bitirdi akp

20
0
yanıtYanıtla
Vedat Ceylan:

Haber başlığı yanlış. YÖK yalanlamamış. Kabul etmiş

9
0
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Aynısı suriyeli sığınmacılara yapıldı, gelenler tup 5-6 . Sınıfa kayıt yaptırdılar ama Osmangazi tıp dan mezun olabilen 1 sığınmacı bile çıkmadı.

7
0
yanıtYanıtla
ERMAN KADİR AYÇİÇEK:

Gelsinler gelsinler 95 milyon olalım. Yarısını İstanbula alalım. Kayıt dışı çalışsınlar, ben 35 sene vergi vereyim. Bir de oy kullansınlar ooohhhhhhhh. Padişahım çok yaşa.

7
0
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Memleketin bu arap sevdası nedir anlayabilmiş değilim. Dünyanın hangi ülkesi kendi vatandaşını,öğrencisini açlığa mahkum edip elin varandaşını baş tacı eder, bu nasıl bir ezilmişliktir.

6
0
yanıtYanıtla
anti mizantropist:

Ülke elden gitti gitti, ülkeyi bitirdiniz, kendi ülkesinde Türkiye Vatandaşları 3.sınıf insan muamelesi görüyor yazıklar olsun.

4
0
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Yalanlama varsa biliyoruz ki doğru sadece daha fazlası var.

4
0
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

İngiltere'yi İngiltere yapan yabancı öğrencileri ülkelerinde okutarak gelecekte kendi devlet kadrolarında görev almasını sağlamak oldu. Sizin vizyonunuz da aklınızda bunları almaz.

0
2
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Kesin yapmışsınızdır....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title