Haberler
Güncelleme:

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Konyaspor ile deplasmanda oynanacak şampiyonluk maçı öncesinde takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Futbolcularla toplantı yapan Buruk, öğrencilerine Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir video izletti ve hiç konuşmadan toplantıyı bitirdi. Deneyimli teknik adam, takımından olumsuz yorumlardan etkilenmemeleri için sosyal medyadan uzak durmalarını da istedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Tandogan Dogan:

sampiyon fenerbahce olacak hic bosa yorulmayin

75
99
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

yanıt76
yanıt36
Nuri Aga:

He serçe he.

yanıt53
yanıt17
Oliver:

o sene bu sene değil mi :)))))) her sene olduğu gibi :)))))

yanıt37
yanıt11
Tamer Ozsan:

Ya arkadaşlar olaya objektif bakalım. Türkiye de futbol oynanmıyor. Son derbi maçı hep bir kaos, kavga, gürültü, hiç bir şey yokken yerde yatanlar seyir zevki 0. 45 dk zor dayandım sonrası Villarreal -Real Madrid maçına geçtim oyun sürekli akıyor, kavga yok, yatan yok goller ve oyun mükemmel. Hadi karşılaştırma yapalım sizce hangisi....?

43
3
yanıtYanıtla
Mehmet Gönül:

Aynen ülkede futbol yok adı futbol ama başka oyunlar var hatta içinde her şey var her hafta başka bir rezillik

yanıt21
yanıt1
Rapor Doğrulama:

Kuşş uçurtmasın :)

33
11
yanıtYanıtla
Doğru Söz:

Yandaş takımınız Konyaspor size yardımcı olacak. Rahat olun. Konyaspor başkanı "Fenerbahçeden intikamımızı alacağız" demişti.

15
18
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Galatasaray ajitasyon yapmasın. Fenerbahçe maçını bahis şirketine kaç milyon dolara sattığını açıklasınlar ? Galatasaray ın kendi sahasında üstelik maçın daha başından itibaren 10 kişi kalan Fenerbahçe ye isabetli 1 şutunun bile olmaması hayatın olağan akışına aykırıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title