Haberler

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı

Güncelleme:

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Konyaspor ile deplasmanda oynanacak şampiyonluk maçı öncesinde takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Futbolcularla toplantı yapan Buruk, öğrencilerine Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir video izletti ve hiç konuşmadan toplantıyı bitirdi. Deneyimli teknik adam, takımından olumsuz yorumlardan etkilenmemeleri için sosyal medyadan uzak durmalarını da istedi.

Rams Park'ta şampiyonluk yarışındaki ezeli Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu son haftaya bırakan Galatasaray, bir yandan derbinin kötü izlerini silmeye çalışırken, bir yandan da Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı şampiyonluk maçına hazırlanıyor. Fenerbahçe mağlubiyetinin düşük enerji ve konsantrasyon sebebiyle yaşandığını düşünen sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Florya'daki motivasyon ve odaklanmayı en üst seviyeye çekmek için çalışmalar yapıyor.

TOPLANTIDA HİÇ KONUŞMADI

Tecrübeli teknik adam, önceki gün çok çarpıcı bir uygulamada bulundu. Buruk'un tüm takımı video analiz odasında topladığı ve burada Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir görüntü izlettiği belirlendi. Alınan bilgilere göre Okan Buruk, toplantı sırasında hiç konuşmadı ve izletilen videonun ardından da odadan dışarıya çıktı.

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara yasak getirdi

"SOSYAL MEDYADAN UZAK DURUN"

Bir başka bilgiye göre ise Buruk, öğrencilerinden sosyal medyadan uzak durmalarını istedi. 50 yaşındaki çalıştırıcının şampiyonluk maçı öncesinde sarı-kırmızılı futbolcuları yazılan olumsuz yorumların etkilerinden korumak istediği için böyle bir kısıtlama getirdiği öğrenildi.

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara yasak getirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Fenerbahçe Fenerbahçe Okan Buruk Konyaspor Konyaspor Futbol Spor Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500

Yorumlar (9)

Tandogan Dogan:

sampiyon fenerbahce olacak hic bosa yorulmayin

75
99
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

yanıt76
yanıt36
Nuri Aga:

He serçe he.

yanıt53
yanıt17
Oliver:

o sene bu sene değil mi :)))))) her sene olduğu gibi :)))))

yanıt37
yanıt11
Tamer Ozsan:

Ya arkadaşlar olaya objektif bakalım. Türkiye de futbol oynanmıyor. Son derbi maçı hep bir kaos, kavga, gürültü, hiç bir şey yokken yerde yatanlar seyir zevki 0. 45 dk zor dayandım sonrası Villarreal -Real Madrid maçına geçtim oyun sürekli akıyor, kavga yok, yatan yok goller ve oyun mükemmel. Hadi karşılaştırma yapalım sizce hangisi....?

43
3
yanıtYanıtla
Mehmet Gönül:

Aynen ülkede futbol yok adı futbol ama başka oyunlar var hatta içinde her şey var her hafta başka bir rezillik

yanıt21
yanıt1
Rapor Doğrulama:

Kuşş uçurtmasın :)

33
11
yanıtYanıtla
Doğru Söz:

Yandaş takımınız Konyaspor size yardımcı olacak. Rahat olun. Konyaspor başkanı "Fenerbahçeden intikamımızı alacağız" demişti.

15
18
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Galatasaray ajitasyon yapmasın. Fenerbahçe maçını bahis şirketine kaç milyon dolara sattığını açıklasınlar ? Galatasaray ın kendi sahasında üstelik maçın daha başından itibaren 10 kişi kalan Fenerbahçe ye isabetli 1 şutunun bile olmaması hayatın olağan akışına aykırıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title