Haberler
Güncelleme:

Hamas'tan işgal altındaki Gazze için ümitlendiren açıklama

İsrail ordusunun işgal altındaki Gazze Şeridi'nde insanlık dışı saldırıları devam ederken, bir yandan da Tel Aviv yönetimi ile Hamas arasında ateşkes görüşmeleri de tüm hızıyla sürüyor. Hamaslı bir yetkili, süren ateşkes görüşmelerine ilişkin, İsrail askerlerinin Gazze'nin tamamından çekilmesini sağlayacak bir anlaşmaya varılması için ciddi bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Yetkili, ateşkes anlaşmasının yapılacağı tarihin ise netleşmediğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

haksız mıyım:

çok şehit verildi çok acılar yaşandı. buna çok üzülüyoruz elbette ancak müslümanlar tarih yazdı gazzede. imanın ne derece büyük olduğunu gösterdi bir avuç kahraman. dünyanın en ileri teknolojisi ve en büyük devletleri 5 ayda bir şehirde istediği başarıyı sağlayamadı. ALLAH, iman edenlerle birliktedir.

39
5
yanıtYanıtla
slim shady:

Yazık sana, bu düşüncelere nereden kapıldın acaba. Yahudiler zamana bıraktı olayı. Keyfi baskınlar yapıp bomba yağdırıyorlar. Onlar için kolay. Gazze halkı ise açlıktan ölüyor. Kahraman zırvaları üretip durmayın. israile o baskını yapmasalardı gazze daha mutlu bir şehir olacaktı.

yanıt3
yanıt5
slim shady:

İsrail keyfi bombalıyor artık sen ne masal anlatıyorsun. Gazze halkı sizin gibilerin bu kahramanlık zırvalarından dolayı açlıktan ölüyor.

yanıt5
yanıt7
mahalle sakini:

israilli teröristlerin tamamının öldürülmesi lazım başka yolu yok.

12
1
yanıtYanıtla
birgörüş:

Sadece Filistin de yapılan direnişle bu sorun çöö zül mez. Direniş ve tepki tüm dünyaya yayılmalı. Yaa huu dilerle ticaret alış veriş kesilmeli ve sert tepki verilmeli. hatta herkes kendi ülkesinden kovmalı

3
0
yanıtYanıtla
slim shady:

Yahudilerle nasıl olacakta alışverişi keseceksin. En basit örnek Google, facebook, android telefonlar vs. vs. her bir dokunuşta para kazanıyor adamlar, kimse böyle bir şey yapmaz sen dahil. İsrail i kuran rothschild ailesini bir araştır bakalım adamlar ne kadar derin. Sorunu siyonistlerle anlaşarak çözebilirsin onlarla savaşarak değil.

yanıt0
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title