Haberler
Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın en özel anlarını paylaşan baldızdan dikkat çeken çıkış

2 yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan ve ablası Cansu Taşkın'ın sarmaş dolaş pozlarını yayınlayarak gündeme gelen Elif Vurgun, gelen yorumlara "Bunları özgür hür irademle paylaşıyorum, Yılmaz ağabeyciğim bana kızmaz. Ailem söz konusuysa gemileri yakarım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

VATANDAŞ:

Peki sormak istiyorum 2 yıldır beraber deniyor... Farkında mısınız Müslüman ülkedeyiz kişiler Müslüman olduğunu ifade ediyor Peki... Dini nikah var mı acaba... Yoksa 2 yıldır zina mı var.. Bu soruları düşünmeden edemiyorum... Üzülüyorum açıkçası ahireti düşünmek lazım birazda

53
41
yanıtYanıtla
Alev Simli:

sana birkaç bilgi vereyim 1.olarak Ülkelerin dini olmaz insanların olur.Kaldıki bu ülkenin çoğunluğu müslüman olabilir ama bu ülkeyi müslüman yapmaz bunu zaten açıkladım. 2.olarak nikah olup olmaması kimseyi ilgilendirmez 2 yetişkin insan. Ahiretini sen düşünebilirsin başkasının hayatına karışamazsın.

yanıt2
yanıt0
sezgin sucin:

yılmaz erdoğan gibi bir adama asla yakışmaz o hareketler bizde onu ağabey biliyoduk oda basitmiş

48
13
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Ornek insan. Sonra bu ne siddet ne celal :)

21
13
yanıtYanıtla
JY:

BALDAN TATLI BALDIZ.

19
8
yanıtYanıtla
birol atess:

Kullanildigini bilerek ask yaşamak ??

18
3
yanıtYanıtla
Eyup Can:

şan şöhret oara para yara oara

10
0
yanıtYanıtla
heyyy:

Baldız oradayken ve oda içinde başkası varken öpüşmek nedir. Hadi öpüştün baldızın nasıl aklına geliyor da bu anları çekiyor art niyet yok mu? Hadi çektin paylaşmak nedir özel hayatın ihlali.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title