Haberler
Güncelleme:

Gazze'de istediğini alamayınca çirkinleşmeye başladı! Netanyahu'dan Erdoğan için küstah sözler

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sizin Hitler'den ne farkınız var ya. Bunlar bize Hitler'i de aratacak. Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı var mı?" sözlerine yanıt geldi. Netanyahu, "Erdoğan, bize ahlak dersi verebilecek son kişidir" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

Ismail Kadir Yavuz:

Ülkemizde ne kadar da yahudi sevici varmış

291
94
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

İsrail ordusu dünyanın en ahlaklı ordusudur lafımı doğru??

yanıt145
yanıt49
Tolga Babacan:

Ismail@ Yok bunlar Bati devletlerin Bölücü usaklari

yanıt69
yanıt19
recep kaya:

BENİ İSRAİL SİZİN DERSİNİZİ İLAHİ KADER VERİCEK

325
58
yanıtYanıtla
yusuf Orbay:

Demir denen yahudi hesabını sorarlar seninde birgün

63
22
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Musluman liderleri bu zulme dur demekten ziyade mudahale etmesini engelleyen sey nedir? Burda kisi eliyle degil devlet eliyle yapilmasi gereken şeyler oldugu halde halen ekonomi ve dunyevi cikarlari düşünüyorlar sanirsam. Bazen inceldigi yerden kopmali demeli bir lider. Ama oyle bi lider varmi acaba?

27
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hocam amacım kavga etmek değil; sadece anlayabilmek için soruyorum. Müdahale etmekten kastınız nedir, ne şekilde bir müdahaleden bahsediyorsunuz?

yanıt6
yanıt6
yusuf alemdar:

Bu vampirin sonu gelmeli artık.

22
2
yanıtYanıtla
Engin Kaya:

Bir daha elini sıkmaz olur biter.

3
4
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Yorumlara bakılırsa bu pkk sevicilerin yahudi hayranlığı gittikçe artıyor. Ama unutmayın bir gün bir hitler çıkar alayınızın kökünü kazır. Şu adamın savunulacak hiç bir tarafı yok. Ama sizlerin ortak noktası var. O çok sevdiğiniz terörist Öcalan da bebek katili, Netanyahu da bebek katili. Ortak noktanız çok.

4
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Satırbark'ları basarlar yine, kahvelerini yerlere dökerler, millete korku vermeye kalkarlar... İşte bunların yiğitlikleri bundan ibarettir. Limanları, havaalanlarını basıp da İsrail'e gönderilecek malzemelere engel olsanıza sıkıyorsa.

1
3
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Yahudi iyi cevap vermiş diyenlere sesleniyorum. Bu yahudinin, Öcalan ile ortak noktası var. İkisi de bebek katili. Bundandır ki sizde bu yahudiye yakınlık duyuyorsunuz. Yalnız sizler için bu devran böyle gitmeyecek. Bir gün Fatih Sultan Mehmet gibi birisi çıkar hepinizi darağacına yollar. Haberiniz ola.

4
0
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Özelikle kemalist kesim ile pkk sevicileri yahudileri tutuyor. Lakin unutmayın bir gün Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet gibi bir yiğit gelir bunun hesabınızı alayınız dan sorar.

3
1
yanıtYanıtla
yusuf Orbay:

Hamas hakkını verir korkak yahudilerin.

4
0
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

lanetlenmis kavim

3
0
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Erdoğanın iç siyasetini beğenmiyorum. Hersey ortada. Ama Netanyahu da haddini bilecek. Herseyden önce sevmesemde benim ülkemin cumhurbaşkanı olduğu için dışa karşı yanındayız.

3
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Reisin attigi tirnak etmezsiniz karliamci da laf konusurmuş vatan haini haincikler de iyi cevap verdi diye arka cikarmis

2
1
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Pkk yok ediliyor netenyahu gazzede de islerin yolund gitmiyor hamas sizi ekin bicer gibi biciyor bundan sonra israile rahat yok bizdeki vatan haini arkacilarini mi dedin ne onlari akvaryumdaki balik gibi takip ediyoruz merak etme gerektiginde akvaryumdan cikarir nefeslerini keseriz

1
1
yanıtYanıtla
umudum var:

Burdan yahudileri destekleyenleri görüyorumda, eğer ki Yahudi değilseniz gerçekten akıl tutulması var. ya bunlar çoluk çocuk, yaşlı, kadın demeden katliam yapıyor. aynısı çocuğunun başına gelse ne yaparsın acaba? yani bunları görmek için müslüman olmak gerekmiyor, insan olan kim olursa olsun bu zulmün karşısında durur, bir şekilde...

1
0
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Kurt sorunu yok bunu var gibi gösterip içerdeki hainlerle birlikte terör oluşturan sizlersiniz. Gaxetecilerde sizlerden. Gazze kasabı pislik sen cumhurbaskanimizi pis ağzına alamazsin

1
0
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Amerikanin kizilderilere yaptigi , Fransanin afrikalilara yaptigi hele ingilterenin her millete yaptigi zulum unutulurmu iste bunlara ornek olan Israil de katiliyor bunlar Allah in dunyaya getirdigi seytanlar , bu seytanlar birgun ya bu Dunyadan gidecekler yada Dunyayi batiracaklar.

1
0
yanıtYanıtla
İrfan Karlıdağ:

Onlar PKK'ya silah veriyor bizde Hamas'a verelim

1
0
yanıtYanıtla
İskender BARTAN:

bebekleri bile canice katleden ahlaktan yoksun askerlerim ve ben diyecektin dilin sürçmüş galiba. Benim Cumhurbaşkanımın adı bile size ağır gelir. Yerebatasıcalar.

0
0
yanıtYanıtla
Alaeddin Yayla:

İsrailoğullarının devleti ihanet, yalan, zulüm, iftira, kan ve gözyaşı üzerine kurulmuş zalimâne bir devlettir. Bunun en son örneğidebu konuşmasıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title