Haberler

İYİ Partili Koray Aydın'dan seçim anketi açıklaması: Sonuçlar hep aynı çıkıyor

Güncelleme:

İYİ Partili Koray Aydın yaptırılan anketlere ilişkin sonuçları açıkladı. Aydın, "Sonuçlar hep aynı çıkıyor. AK Parti ve MHP'nin toplam oyu yüzde 40'ın altına indi." dedi.

İyi Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Etimesgut İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuştu.

Türk siyasetine yön verdiklerini söyleyen Aydın, "İyi Parti bir emeğin ve gayretin ürünüdür. Bugün geldiği noktayla Türk siyasi hayatına yön veren bir siyasi harekettir. 2 Ayda teşkilatları kurduk. Cumhuriyet Tarihinin en büyük kongresini Ankara'da yaptık. 100 bini aşkın insanı burada topladık. Bu eser hepimize ait. Türkiye'yi yönetme iradesini elinde tutan insanların toplandığını gösterdik. Gelen partililerimize soracağız, kaç üye yaptın diye? öyle sağda solda ahkam kesmek yok. Herkes sahaya inecek. Herkesin cebinde üye koçanları olacak. Arkadaşlarınızı, eşinizi, dostunuzu üye yapmak için uğraşacaksınız. Üye yapmak en ciddi siyasi organizasyondur. Üye katılım organizasyonumuzu yaygınlaştıracağız. Her yerde söylüyorum üye yapmakla yatacaksınız üye yapmakla kalkacaksınız. Gece rüyanızda göreceksiniz. Ve o kadar içselleştireceksiniz. Bunu seferberlik haline dönüştüreceğiz. Bunu başaracak güce, iradeye sahibiz." dedi.

"AK PARTİ-MHP TOPLAMI YÜZDE 40'IN ALTINDA"

İyi Parti'nin yaptırdığı son anketleri de açıklayan Aydın, "İktidara kitlenmiş tek siyasi parti biziz. Ortam çok müsait, çok sayıda yaptırdığımız araştırmalarda taban yükseliş trendine girdi. Partinin tabanı kemik gibi oldu. Mücadele kültüründen gelen insanların parti tabanının da böyle bir refleks vermesini doğal olarak bakıyorum. Bütün anketlerde aynı sonuçlar çıkıyor. AK Parti, MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi. Yeni kurulacak olan partinin oy oranı o kadar ahım şahım değil. Hiç önemli değil bir, iki puan bile olsa bütün siyasi dengeleri değiştirebilecek bir tablo ortaya çıkıyor. Yönünü başka arayışlarda olan kitlenin gözü İYİ Parti'de. Üye kampanyasını bunun için önemsiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koray Aydın İYİ Parti AK Parti MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title