Haberler

İstiklal Marşı'nı okuyamayan yarışmacılar Müge Anlı'yı sinirlendirdi

Güncelleme:

Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasına İstiklal Marşı sorusu damga vurdu. Yarışmacılar İstiklal Marşı'nı okuyamayınca Müge Anlı duruma çok sinirlendi.

Yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı sunan Müge Anlı, alışılagelmişin dışına çıkarak Tamer Karadağlı'nın eskiden sunduğu Güven Bana yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Beğeniyle izlenen yarışmanın yayınlanan son bölümüne ise İstiklal Marşı sorusu damga vurdu.

SORUYA UZUN SÜRE CEVAP VEREMEDİLER

Güven Bana'da "İstiklal Marşı'nın bestelenen ilk iki kıtasında toplam kaç tane "millet" kelimesi vardır? sorusuna uzun süre cevap veremeyen yarışmacılar, İstiklal Marşı'nı doğru okuyamayınca Müge Anlı'yı sinirlendirdi.

İstiklal Marşı'nı okuyamayan yarışmacılar Müge Anlı'yı sinirlendirdi

BENİM İÇİN UTANÇ KAYNAĞI

Yarışmacılara sitem eden Anlı, "Size hiçbir şey söylemek istemiyorum. Ben sizden sadece İstiklal Marşı'nı okumanızı istedim. Keşke biriniz okuyup diğeriniz saysaydı" dedi. Soruya cevap veren kadın yarışmacı ise "İnanamıyorum, benim için utanç kaynağı" dedi.

İstiklal Marşı'nı okuyamayan yarışmacılar Müge Anlı'yı sinirlendirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Karadağlı Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (133)

yazar:

Gerek yok istiklal marşıymış 10. yıl marşıymış falan Bunlar gereksiz şeyler. Hele de andımıza hiç gerek yok. Dindar eğitimimiz var, Dinci hocalarımız var. . . . Camiye gidiyorsun hoca vaaz verirken bile kopya çekiyor. Biz bu gidişattan ne bekleyebiliriz ki ???????????????????

23
40
yanıtYanıtla
ali:

hazmedemeyen dini suçlar zaten

yanıt3
yanıt2
İbrahim Karasu:

Dindarların hepsi İstiklal Marşının ve anlamını bilir bilmeyenler atalarımız maymun diyen beyinsizler var onlar bilmez çünkü İstiklal Marşı yazarıda dindar dı allah rahmet eylesin

yanıt0
yanıt1
Emrah:

O kişiler dinci hocaların gelmeden cokdan mezun olmuşlar koçum ??

yanıt2
yanıt1
aksaray:

şunu unutmayın imanı olmayan hiç kimse İstiklal Marşımızı ezberlemez ve ezberlemekte istemez. isterseniz buyrun araştırın. çünkü içerisinde her kelimesinde ve mısrasında Allah''tan ve islamdan bahsetmektedir. mesela çağdaşlar ve laikçiler istiklal marşımızı asla sevmezler.

29
32
yanıtYanıtla
LAİKÇİ:

LAİKÇİ NEDİR LA HIRBO

yanıt3
yanıt4
ENTEL BALTA (LAİK VE MÜSLÜMAN):

İstiklal marşını yazan ve yazdıran laikler yani bu ülkenin aziz kurucularıdır. Yani Atatürk, silah arkadaşları ve tüm türk milletidir. Yine Kur''an''ı türkçeleştiren de. (Arapça bilmeyenler de anlasın diye, arapçasına herhangi bir kısıtlama yasak gelmemiştir. ) Ve hani diyorsunuz ya atatürk islam düşmanı diye. Ama o islamın ülkede daha çok anlaşılmasını sağlamaya çalışmıştır. O astı dediğiniz hocalar da din üzerinden isyan çıkartıp ülkeyi bölmeye çalışanlardır.

yanıt21
yanıt0
DAMDAKİ KEMANCI:

AKSARAY LI , Allah ve İslam sadece sizlere mahsus bir şey mi ?Sizler yazdıkça batacaksınız

yanıt5
yanıt4
hasan:

istiklal marşını bilmeyene onuncu yıl marşını sormak lazım onu bilirler. istiklal marşı nın yerine onu getirmek istiyorlardı ya .

23
31
yanıtYanıtla
hasancık:

beyin terk

yanıt13
yanıt5
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title