Haberler

İstanbul'da trafik magandaları sokakta drift yaptı

Güncelleme:

İstanbul'un farklı noktalarında cadde ve sokaklarda drift yapan magandalar, o anları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Polis magandalarla ilgili arama çalışmaları başlattı.

İstanbul'un çeşitli noktalarında otomobilli magandalar, sokak ve caddelerde dakikalarca "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estirdi. Magandalar o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

SOKAK ORTASINDA TEHLİKELİ HAREKETLER

Ağır para cezaları ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nde bir maganda, otomobille sokak arasında dakikalarca "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı. Tozu dumana katan maganda, çıkarttığı sesle de çevreye rahatsızlık verdi.

İstanbul'da trafik magandaları sokakta drift yaptı

Ümraniye İnkılap Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde kaydedilen bir başka görüntüde ise, lüks otomobilli bir maganda güpegündüz cadde üzerinde dakikalarca yanlama yaptı. Vatandaşların şaşkına döndüğü olayda, ortalığı dumana boğdu.

ŞOV İÇİN KAMERAYA ÇEKTİLER

Sancaktepe Sarıgazi Atatürk Caddesi üzerinde seyreden diğer bir otomobilli maganda ise trafikte araçlar seyrettiği esnada yanlama yaparak trafiği tehlikeye düşürdü. Hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü, şov uğruna yapmadığını bırakmadı. Ortalığı dumana boğan magandalar, kendi etrafında dönerek kuralları hiçe saydı. Magandalar o anları kaydettirip bir de sosyal medyada yayınladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, drift yapan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya İstanbul Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (28)

dr:

bunlara ceza yok silah atana yok ama sigara içti diye ceza yaz bu ne mantık bu adamlar o gün serbest kapattıkları yolda olan ambulans polis bunlar ne yapacak peki onun hakkını kim verecek

18
2
yanıtYanıtla
Ahmet Mehmet:

Karde$im sen hangi magrada ya$iyorsun. Drift edenlerede ceza verililiyor, Silah ta$iyanada, kavga cikaranda. Türkiye ilerlemi$ bir ülke, geride kalan bi ülke degil. Almanyada tecavüz ettiginde 2 sene hapis cezasi, en basit Bilgisayar Hack''i uyguladiginda en az 3 sene. Bu mu mantik. Tüküreyim avrupanin yüzüne

yanıt1
yanıt5
AHMET:

Bunlar iktidarın yandaş ihaleci çocuklarından başkası değil.

14
6
yanıtYanıtla
Tr:

Sen kimin neyin çocuğusun acaba

yanıt1
yanıt2
TR:

ATATÜRKÜN ÇOCUKLARIYIZ BİZ ASLAN PARÇASII

yanıt0
yanıt0
ALPASLAN:

Drif yapanın aracı trafikten men et yapıyor mu . . . güzel bir cezayı da yapıştır trafikte bunu yapan kalır mı . . .

16
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

Önce dumansız araç sahası kararını alacağınıza şu drift , abartı egsoz ve yüksek sesle müzik dinleme gibi durumları bir karara bağlayın . Sigara , içenin kendisini bunların yaptığıda halkı ilgilendiriyor.

11
3
yanıtYanıtla
Kenan Komutan:

sigara içene 153 lira ceza yazana kadar, bu tarz kendini bilmeyen beyin gelişimini tamamlayamamış arizona kertenkelelerine, düğün asker uğurlama vb. konvoy yapıp etrafa rahatsızlık verene, yol kesin eşkiyalık yapıp kendini güçlü adam sanan insan olamadıklara ceza veirn. . bu hareketleri yapanın hiç bir şekilde bir daha karayoluna çıkamaması lazım, arabasına ve ehliyetine süresiz el koyup en az 6-8 ay görüşsüz hapis cezası vermek lazım, buna ve bunun benzerlerine. .

12
1
yanıtYanıtla
ajan:

bırkakın adamları atsınlar drift

2
10
yanıtYanıtla
1234:

İtlaf edilsinler

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title