Haberler

Metrobüste, Kadını Taciz Edip Cinsel Organını Dışarı Çıkaran Sapığın İfadesi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Metrobüste kadını taciz edip cinsel organını dışarı çıkaran sapık, polis tarafından gözaltına aldı. Şüpheli, polise verdiği ifadesinde, kadının bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını söyledi.

İstanbul'da metrobüste cinsel tacize uğradığını iddia eden kadın, çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Avcılar Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Olay dün Avcılar yönüne giden bir metrobüste yaşandı. Metrobüste F.Ö'nün cinsel tacizine uğradığını iddia eden N.C, bağırmaya başlayarak tacizcisini ifşa etti. Tacize uğrayan N.C, tacizcinin cinsel organını dışarı çıkardığını ve boşaldığını söyledi. N.C, metrobüsteki vatandaşların yardımı ile tacizciyi Saadetdere durağında indirdi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Tacize uğrayan N.C, o anları cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medya paylaştı. Kullanıcılar, Twitter'da tacizciye tepki gösterdi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli F.Ö'yü gözaltına aldı. Avcılar Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli, kadının bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını söyledi. Şüpheli ifadesinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (80)

Hikmet:

Adama mapusha atmak yerine bedava geneleve giris karti verselerdi??

36
29
yanıtYanıtla
Bu ne:

Allah çoluğu çocuğu, genci yaşlıyı senin gibilerden korusun.

yanıt20
yanıt0
Hikmet:

Bu tür insan ancak sizin kültürde yetisiyor,cünkü avrupada pip showlar var bu tür insanlar gerektiginde gidiyorlar

yanıt1
yanıt1
......:

Her olayı ve her iğrençliği partilere bağlayıp, yorumlamayın arkadaşlar. Sapığın ruhu ve mayası bozuksa , A partili veya B partili olması , O parti ile ne alaka? Toplum olarak aynı doğayı paylaşıyoruz ve paylaştığımız bu doğada da aynı olaylarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Birbirimize fayda sağlayacak fikir alış verişi ve önlemler varken, birbirimize karşı neyin savaşını vermeye çalışıyoruz, Allah aşkına söyler misiniz ? Yok bu ENSAR''cı, yok bu CHP''ci. . Partizanlık değil, insanlık lazım bize i

51
13
yanıtYanıtla
...:

HAYIRDIR YÜZÜNÜ NİYE GÖSTERMİYOSUNUZ HABERDE ADINI NİYE VERMİYOSUNUZ. OSMAN AĞAYI HEMEN DEŞİFRE ETMEYİ BİLİYORSUNUZ. SAPIK CHP Lİ ÇIKTI DİYE DEĞİLMİ. SİZ VARYA AZ ANASININ GÖZÜ DİİLSİNİZ. HABER KANALI OLARAKTA CEHAPELİSİNİZ AÇIK VE NET

29
30
yanıtYanıtla
sedat06:

gs formalı ne bekliyorsunuz ki

9
50
yanıtYanıtla
OFLU:

GS forması olunca ne oluyor ? Fb veya bjk forması ? formaya göre mi sıfatlandırıyorsun bu durumu kör cahil . . . Sizin gibiler oy kullanıyor ya ona yanıyoruz. . .

yanıt42
yanıt1
mha:

Sen geri zekalı bir malsın SALAK

yanıt6
yanıt3
1907:

İDEOT FORMA İLE NE ALAKASI VAR ? SEN ŞİMDİ METROBÜSTE GİDİYORSUN YANINDAKİ KİŞİ SANA SÜRTÜYOR VE ÜZERİNE BOŞALIYOR ŞİMDİ NE HİSSETTİĞİNİ SÖYLE ? SENİN HOŞUNA GİDER HERHALDE BUNU YAZDIĞINA GÖRE :)

yanıt9
yanıt1
adalet adalet:

bunu yazdığına göre seninde ondan farkın yok akıl yoksunu

yanıt3
yanıt2
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title