Haberler

Issa Semineri İle Dünyanın Sektöre Bakış Açısı Değişecek

Güncelleme:

ISSA/INTERCLEAN Fuarı; ISSA ve TESHİAD'ın işbirliği, Amsterdam RAI ve UBM NTSR'nin ev sahipliğinde ilk defa Türkiye'de düzenlenecek.

Fuar kapsamında; ISSA'nın uluslararası gücü ve yabancı konuşmacılar ile seminer Türkiye'de ilk kez yapılacak. WOW Convention Center'da gerçekleşecek zirvede ISSA ve TESHİAD temsilcileri konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye'de endüstriyel temizlik ürün ve servisleri sektörünü bir araya getirecek olan ISSA/Interclean istanbul, önemli bir sempozyuma da ev sahipliği yapacak. TESHİAD ve ISSA tarafından 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek seminer programında sektörün önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Zirvenin ilk gününde; Diversey Care Başkanı Dr. İlham Kadri açılış konuşmasını yapacak. Ürün koruma, tesis hijyeni ve gıda güvenliği konusunda dünya lideri olan Sealed Air firmasında Diversey Care bölümünün başkanı olan Dr. Kadri; ürünün yaşam döngüsü ve tedarik zinciri aşamalarında sürdürülebilirlik girişimlerinin nasıl geliştirilmesi, uygulanması ve devam ettirilmesi ile ilgili tavsiyelerini sunacak. Dr. Kadri, efektif hijyeni ile sürdürülebilirlik konularının dengelenmesinin nasıl sağlanabileceği hakkında görüşlerini paylaşacak. Mevzuatın etkilerini, yenilik ihtiyaçlarını, temizliğin gerçek değerini ve global temizlik sektörü mensuplarını bir araya getirmenin önemi gibi konular, sektör temsilcilerinin de katkıları ile tartışılacak. "WC'lerde hijyen neden önemlidir" başlıklı oturumda Roberto Berardi; tuvaletlerde doğru kağıt kullanımının önemini vurgulayarak, en güncel araştırmalara ve çalışmalara ışık tutacak. Stan Atkins "Uluslararası odaklı sertifikasyon" konusunda sektördeki tecrübesine dayanarak eğitimli iş gücünün önemi ve işe kattığı değer ile ilgili ana hatları paylaşacak. Aynı zamanda temizlik operatörleri, süpervizör personelleri, ISSA ve BICS iş hizmetleri (BBS) tarafından desteklenen CIMS sertifika programının konuları da ele alınacak.

ISSA seminerinin yanı sıra TESHİAD tarafından oluşturulan program kapsamında ise zirvenin ilk gününde "Hastanelerde Hijyen Uygulamaları" konuşulacak konular arasında yer alıyor. R. Cüneyt Sonuk "Ulusal Makine Üreticilerinin Sorunları"nı dile getirirken; Umut Delikanlı "Temizlik Sektöründe Ülkemiz ve Dünya" başlıklı bir konuşma yapacak. İbrahim Doğan Salman da "Kamu İhale Kanunu" hakkında bilgi verecek. Zirvenin ilk gününde Gürkan Doğanay ve TESHIAD başkanı Bülent Doğru da konuşmacı olarak yer alacak.

İkinci gün "Uluslararası Pazarda İş Yapmanın Önemi" konulu oturumla açılacak. Clive Damonze; Afrika dışında ve uluslararası toplumlarda işini nasıl genişlettiğini ve tecrübelerini aktaracak. Ayrıca, Türkiye'de iş yapmakla ilgili bir sunum da yapacak. Ardından; "Yüksekte çalışma" konusunda Craig Mawlam, Avrupa Mevzuatının ana hatlarını ve çalışanların sağlık ve güvenlik eğitimlerini almasının ve bunlara uymasının önemini işleyecek.

TESHİAD programı kapsamında ise; Zafer Mumcular, "Hijyen Eğitimi, UMS ve Belgelendirme Süreci"; Nesrin Serin "Hizmet Sektöründe İnsan Kaynakları ve Kariyer Planlama"; Miktat Kuzhan "Tesis Yönetiminde Temizliğin Önemi"; A. Haydar Gürkan "Güvenli Kimyasal Kullanımı"; Ali Ekber Durmaz "Tesis Yönetiminde Çok Uluslu Entegrasyonlar" konularında katılımcılarla bilgilerini aktarıp, örnek uygulamalar anlatacaklar. Son günün diğer konuşmacıları ise Mehmet Ersoy ve Ali Murat Çimen.


Sabırsızlıkla beklenen etkinlik için ISSA direktörü John Garfinkel; "Dünya temizlik endüstrisinin liderlerini Türkiye'ye getirerek yarattığımız değişim dalgası, bölgenin tamamındaki temizlik firmalarının üretkenliğini ve becerilerini arttırmanın yanı sıra Avrasya'da sektörü kökten değiştirecek." diyor.

Sektörün ulusal ve uluslararası önemli isimlerini bir araya getirecek olan zirveye; ISSA üyeleri 100 Euro; ISSA üyesi olmayanlar ise; 150 Euro bedel ile (5 seminer için) kayıt yaptırabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air Amsterdam Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title