Haberler

Kaynanasının evinin camından atladı, ağır yaralandı

Güncelleme:

Isparta'da psikolojik sıkıntıları olduğu öne sürülen bir kadın, ailecek misafir oldukları kayınvalidesinin evinin camından atladı ve yaralandı.

Olay, bugün saat 00.05 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sıkıntıları bulunduğu öne sürülen 36 yaşındaki Hatice Ö., değişiklik olması sebebiyle eşi ve çocuklarıyla birlikte günübirlik olarak, kayınvalidesinin evine misafir oldu. Evdekiler yattıktan sonra 3. katlı evin 2. katından kendini bahçe tarafındaki boşluğa bırakan kadın, toprak zemine düşerek yaralandı. Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, genç kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavisi için Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Polis ekipleri bölgede gerekli incelemeleri yaparak konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Isparta'da gelin, misafir oldukları kayınvalidesinin evinde camdan atladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Isparta Haberler

500

Yorumlar (11)

AİLE KAYNAKLI:

KİM BİLİR NE DERDİ VAR. . . AİLEVİ BASKI MI PSİKOLOJİK BASKI MI. . . TEDAVİSİ, SORUNLARI ÇÖZÜLMEZSE YİNE BU GİBİ YOLLARA BAŞVURACAKTIR.

20
1
yanıtYanıtla
Kötülük yapmayın baari:

Kayınvalide ve görümcelerin, evliliğe müdehale etmemeleri gerektiğini öğrenmeleri gerekir artık! Niye kendi evinde intihara kalkışmamış?Yeter artık, evlilik; İki kişi arasındadır, dört beş kişinin değil. Rahat bırakın gençleri, yıkmayın yuvalarını. Asırlara dayanan bu kötü geleneği bırakın artık. Görümce imişmiş, neyi görecekse artık. Bakın adı bile üzerinde. Burnunu sokacak yaani. Evlilik kurumu ailenin eğlence vede ego tatmin merkezi değildir. Uzak durun. Allaha hesap verilecek. İyiliğiniz dokunamazsa, köt

16
3
yanıtYanıtla
bir dost:

BİR EVDE KARI KOCA ARASINDA DEVAMLI BİR KAVGA VARSA ÇOCUKLAR BU KAVGANIN İÇİNDE BÜYÜYORSA O ÇOCUKLAR İLERİDE YAŞLARI NE OLURSA OLSUN YAŞADIKLARI SÜRECE O OLAYLARI ASLA UNUTMUYORLAR. SORUNLU BİR NESİL YETİŞTİRMEMEK İÇİN ANNE VE BABALAR PROBLERİNİ İNSANCA ÇÖZSÜNLER. BİRBİRLERİNE KARŞI SAYGI VE SEVGİYİ EKSİK ETMESİNLER. ÇOCUKLARINA İYİ ÖRNEK OLSUNLAR. . . ŞU BİR GERÇEK Kİ ÇOCUKLAR ANNE VE BABALARININ KOPYASIDIR. . . .

15
2
yanıtYanıtla
Şeyime Büşra:

Allah''ına kavuşmayı istemek herkesin hakkıdır, hiç kimse bu dünyanın kötülüklerine tahammül etmek mecburiyetinde değildir.

0
14
yanıtYanıtla
buzul:

oyle kavuşulsaydı mevlana da aşık yunus da kavuşurdu

yanıt0
yanıt0
Cevap:

Bellide birisi atmıştır. Psikolojik sorunları var da güzel kılıf.

7
3
yanıtYanıtla
Sorunlar:

Problemler önce sosyolojik sonra psikolojik olacak şekilde çözülmelidir. Ailenin veya çevrenin problemli olduğu bir ortamda psikolojiyi düzeltmek pek mümkün değil maalesef. İlaçlar sadece bireyi uyuşturur önce sosyal problemler çözülmeli. Her aileye bir sosyolog verilmesi kanaatindeyim.

8
2
yanıtYanıtla
ARSLAN:

İNSANLIK ASTROLOJİYE YAPTIĞI YATIRIMIN YARISI KADAR PSİKOLOJİYE YATIRIM YAPMADIĞI SÜRECE BU SORUNLAR SÜRER GİDER

8
0
yanıtYanıtla
abi:

len görümce ve kaynana kızı yer kardeşim ben eşimi benimkilere ezdirmedim 35 yıllık evliliğim var.

6
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

Tebrik ederim sizi aile saadeti için bu ayrımı güzel yapmak lazım.

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title