Haberler

İş Dünyası Tügiad Ankara Şubesi'nin İftarında Bir Araya Geldi

TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından ÇEPAŞ Gonvarri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Kahraman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde sevgi mesajları ile sivil toplum ruhu tazelendi.

TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından ÇEPAŞ Gonvarri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Kahraman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde sevgi mesajları ile sivil toplum ruhu tazelendi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkan Yardımcısı Ercan Kahraman'ın ev sahipliğinde Holiday Inn Otel'de gerçekleşen davete TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, Genel Sekreter Başak Ilısulu, Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı ve Yönetim Kurulu, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ile sivil toplum kuruluşları başkanları ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Türker Naslı'nın açılış konuşması ile başlayan iftar davetinde birlik, beraberlik mesajları verilirken, sevgi vurgusu yapıldı. Naslı, konuşmasında yaklaşan bayramı da kutlayarak, " Ramazan Bayramı'nın barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasını, milli birliğimizin daha da güçlenmesi, İslam aleminde huzur ve barışın tesisi için bir fırsat olmasını diliyoruz. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; bayramın ülkemize, Ortadoğu başta İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının temelinde sevgi barındırdığını ve bu beraberliklerin sevgiyi de pekiştirdiğini söyleyen Veli Sarıtoprak'ın ardından söz alan Rahmi Çuhacı da, "Ramazan ayını barış, mutluluk getiren bir ay olarak biliyoruz. Diğer ayların da böyle geçmesini diliyor ve Ramazan Bayramı'nı da şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

Davete ev sahipliği yapan ÇEPAŞ Gonvarri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Kahraman da bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, barışın egemen olduğu, paylaşımların daha yoğun yaşandığı, dini inançların, örf ve adetlerin uygulandığı nice mutlu bayramlar yaşama temennisinde bulundu.

Ev sahipliğinden dolayı Ercan Kahraman'a teşekkür ederek söze başlayan Ali Yücelen, Ramazan'da duygu seli yaşandığını ifade etti. Yücelen şunları söyledi:

"Gönülle bir arada olan insanların gönüllerini birleştirerek yaptıkları her aktivite çok önemlidir. STK'lar da gitgide önemi artan farklı, çok renkli düşünce ve fikirlerin aynı çatı altında dostlukla bir araya geldiği yapılardır. Gönül bağı ile toplanan insanlar kendisi gibi düşünmeyen kendisi gibi yaşamayan insanlarla da bir araya gelebiliyor, bazen de eleştiri oklarının hedefi olabiliyor. İşte bu yüzden sivil toplum kuruluşlarında görev alan insanlar çok şeyden fedakarlık etmiş kahramanlardır. Onları burada görmekten dolayı saygı ve sevgi duyuyor, onları dualarıma katıyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Ali Yücelen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title