Haberler

Osman Sınav'dan İrem Helvacıoğlu Hakkında Açıklama Geldi

Güncelleme:

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü çekimlerine katılan ancak yılbaşı gecesi ekranlarda yer almayan oyuncu İrem Helvacıoğlu hakkında konuşan yapımcı Osman Sınav, "İrem, O Ses Türkiye'ye bize danışmadan başvurdu." dedi.

Geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü çekimlerine katılan ancak yılbaşı gecesi ekranlarda yer almayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve yapımcıyı suçlamıştı. Olayla ilgili konuşan yapımcı Osman Sınav, "İrem, O Ses Türkiye'ye bize danışmadan başvurdu" dedi.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde ekranın sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu'nun dizideki rolünü kaybedebileceğini yazdı.

İşte yazının o bölümü:

''Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu'nun sosyal medyasından yaptığı şu paylaşım, yapımcısıyla köprüleri attığının göstergesi. İşte Helvacıoğlu'nun oyuncu olarak yıldızını parlatan dizinin yapımcısı için yazdıkları: 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.'' 'Dizi karakterlerini korumak yapımcıdan önce oyuncuya düşmez mi?' tartışmasını bir yana bırakın, bu iş nasıl oldu da bu noktaya geldi?

İrem Helvacıoğlu'na Osman Sınav'dan Gözdağı!

"O SES TÜRKİYE'YE BİZE DANIŞMADAN BAŞVURDU"

Projenin yapımcısı Osman Sınav'ı aradım. Söyledikleri Helvacıoğlu ile aralarındaki gerilimi net bir şekilde ortaya koydu: 'Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, 'O Ses Türkiye'ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8'e ihtarname yolladık.' Yapımcıyla oyuncu arasındaki bu restleşmeden sonra ne olur? Şayet Helvacıoğlu, bu saatten sonra yapımcısıyla uzlaşmaya yanaşmazsa 'Sen Anlat Karadeniz'de hayat verdiği Nefes'in ömrü uzun olmaz.''

İrem Helvacıoğlu'na Osman Sınav'dan Gözdağı!

NELER OLMUŞTU?

ATV'de çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini oynayan İrem Helvacıoğlu, TV8'deki O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılmıştı. Herkesin merakla beklediği o sahneler ise ne yazık ki ekrana gelmedi. İrem Helvacıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada, çok isteyerek katıldığı ve büyük bir keyifle sahneye çıktığını, ancak yapımcının Nefes karakterine zarar verebileceği söylemi üzerine muvafakat sağlanamadığını, bu yüzden de kendisinin şarkı söylediği o bölümün programdan kaldırılmasını istemek zorunda olduğunu belirten bir yazı kaleme almıştı. İrem Helvacıoğlu'nun bu açıklamasıyla işaret ettiği yapımcı, aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Osman Sınav'dı. Sınav ile aralarında bir gerginlik yaşandığı anlaşılan İrem Helvacıoğlu ve Sınav arasında, bu gerginlikten sonra ne yaşandığı merak konusu olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Helvacıoğlu O Ses Türkiye Osman Sınav Yılbaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500

Yorumlar (39)

Vatandas:

Bu filmi hiç sevemedim birde bu kız hiç rol yapamıyor çok suni çok yapay davraniyor .

26
2
yanıtYanıtla
spunkovic:

saçma sapan bir dizi nasıl bu denli popüler oldu anlamak çok güç

20
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

en lüzumsuz kanallar: atv a haber tv8 flash tv.

16
6
yanıtYanıtla
SAÇMALIK:

Kadın haklarını savunan senaristleri yok muydu bunların ? Hani kadınlara özgürlük diye bas bas bağıran senaristler ? Şimdi ne oldu ??? Oyuncunuz da bi KADIN ! Özgürlüklerini elinden aldığınız oyuncuya, kendi olmadığı NEFES karakteri ile mi özgürlük vereceksiniz ? O zaman Öykü Gürman da konserlere çıkmasın. BU NASIL Bİ SAÇMALIK

15
2
yanıtYanıtla
:

Helalll

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

İNŞALLAH AYRILIR DA ZIRILDAYAN KADIN FİGÜRÜ GÖRMEYİZ VE SİZİDE SONA ERER. ZATEN AĞITTAN BAŞKA BİR NUMARASI OLMAYAN 16 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA HİTAP EDEN BİR MEVZUSU VAR.

17
0
yanıtYanıtla
.....:

amannnn ne önemli dizi sanki. . gereksiz

15
0
yanıtYanıtla
Uy uşağum ne diyisin:

Bitirin su sacma diziyi de herkes kurtulsun da

9
6
yanıtYanıtla
murat:

Çok gıcık sürekli ağlayan dizinin kalitesini düşürüyor yerine kim gelirse bundan çok daha iyi olacağına Emin’im

12
1
yanıtYanıtla
mühendis:

kız istediğini yapar size ne yaptığınız dizi çok güzel ya sanki allahım ya of bitsin şu dizi ya şiddeti özendiriyorlar ondan sonra çocuklar birini öldürünce neden öldürdü al bu be bunlardan işte

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title