Haberler

İrem Derici, saplantılı hayranının serbest bırakılmasına tepki gösterdi

Güncelleme:

İrem Derici, kendisini önce mesajla taciz eden sonra da gece yarısı kapısının önüne kadar gelen saplantılı hayranının gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasına ve bir muhabirin gelip bu kişiyle röportaj yapmasına isyan etti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, kendisine önce mesaj göndererek rahatsız eden sonra da geçtiğimiz akşam Harbiye'deki evine kadar gelen kişiden şikayetçi oldu. Olay yerinde gözaltına alınan ve cinsel taciz suçundan adliyeye gönderilen hayran, dün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İrem Derici hem bu karara hem de kendisini rahatsız eden saplantılı hayranıyla röportaj yapılmasına tepki gösterdi.

SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA İREM'İN EVİNE GİTTİ

Dün öğlen serbest bırakılan ve Derici'ye 50 metre yakınına yaklaşmasının yasaklandığı hayran, kuralı ilk günden çiğneyerek şarkıcının evinin önüne gitti. Saplantılı hayran, yaşanan olay sonrası Derici'nin evinin oraya gelen bir muhabir ile de röportaj yaparak yakınlardaki bir otelde kaldığını söyledi.

"BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU ÇANAK TUTANLARDIR"

Olayla ilgili gece saatlerinde paylaşımlar yapan Derici, şu sözlerle verilen karar tepki gösterdi: "Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun! Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak hangi platformda aramalıyım?

SAPLANTILI HAYRANIYLA RÖPORTAJ YAPIP EVİNİ GÖSTERDİLER

Derici öte yandan saplantılı hayran ile röportaj yapılarak kendi oturduğu apartmanın gösterilmesine de "Burası da İrem Derici'nin apartmanı diye apartmanı çekip ana haber bülteninde yayınlamak haneye tecavüz değil de nedir?Bu normal bir şey mi arkadaşlar lütfen soruyorum size" dedi. Şarkıcı İrem Derici'nin paylaşımlarını gören oyuncu Hazal Kaya ise "İnanılır gibi değil" yorumunu yaptı.

SOSYAL MEDYADA DESTEK BÜYÜYOR

Bunun yanı sıra destek mesajlarının yağdığı İrem Derici Twitter'da da 'İremdericiyanındayız' etiketiyle trend listesine girdi.

İrem Derici, saplantılı hayranının serbest bırakılmasına tepki gösterdi

İrem Derici, saplantılı hayranının serbest bırakılmasına tepki gösterdi

İrem Derici, saplantılı hayranının serbest bırakılmasına tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Derici Harbiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

Memo:

Abartma istersen İrem diyeceğim ama işiniz abartmak değil mi

33
35
yanıtYanıtla
aysel:

neyi abartma adam karısını boşuyor irem için evine gidiyor kadın polise şikayet ediyor adama yasak var hala evin önünde ve röpörtaj yapılıp evi gösteriliyor birgünde içeri girip kadını öldürüncemi anlıyacaksınız ne olduğunu

yanıt14
yanıt3
Kürşat:

@AyselBu kadının özel hakları mı var da böyle extra muamele hak ettiğini düşünüyosun. Polis işini gücünü bırakıp bu çirkin ucubeyi korusun bütün gün öyle mi?

yanıt4
yanıt6
SİNAN:

KÜRŞAT bu özel hakka yaşama hakkı deniyor. Gerçi bizim ülkede bu hak ne kadar saygı gördüğü belli. Ama sen bunu anlayamazsın, kafanı yorma. Eğitim şart.

yanıt5
yanıt4
vay arkadaş:

sinan her kesin özel yaşantısı vardır onda haklsın ama nerden bilecem kendisinin veyahut iremi kıskanan yada başka birisinin yaptırdığını belki prim uğruna böyle kendini lekeliyodur yok senin peşine de bıyıklı biri takılsında bilmem nede bunları bırakın ayakta kalmak pahasına her şeyi yaparlar

yanıt0
yanıt3
DERİN GÖLGE:

senin peşine gezel hayranın varmı irem bu reklam işine benziyor az

16
25
yanıtYanıtla
Birisi:

Adamla 2 kelam etse bunların hiç biri yaşanmıcak adam belki gerçekten sevdi ve konuşmak istedi. Bunların olayı abartmak

10
17
yanıtYanıtla
adil:

biriside bi gün senin karını kızını beğenir severse sen izin ver konuşup buluşmalarına

yanıt13
yanıt5
bir dost:

ne yani adam senin sikinin keyfine ebedi ceza evindemi kalsın bu nasıl kafadır ya

7
12
yanıtYanıtla
fatih:

ireminde peşinden geziyorsalar diğerlerine Allah yardım etsin.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title