Haberler

İrem Derici evlilik defterini kapattı: Bu saatten sonra ancak kefen giyerim

Güncelleme:

13 Eylül 2014'te evlendiği Rıza Esendemir'den 2016 yılında boşanan şarkıcı İrem Derici'den dikkat çeken evlilik çıkışı geldi. Arkadaşının gelinlik provasına katılan Derici, evlilik defterini kapattığını ima eden bir açıklama yaptı.

EN ÖZEL TEMENNİYE ŞAŞIRTAN KARŞILIK

Geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Ünlü şarkıcı, Amerika'da yaşayan yakın bir arkadaşının Türkiye'ye geldiğini ve onunla buluşacağını söyledi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden başarılı şarkıcı, özel hayatıyla ilgili en özel temenniye verdiği karşılıkla şaşırttı.

İrem Derici evlilik defterini kapattı: Bu saatten sonra ancak kefen giyerim

"BEN O KADAR BEYAZ ANCAK KEFEN GİYERİM"

Derici, "Arkadaşımın düğünü var. Gelinlik provasında, illa sen de gel deyince onu kıramadım." dedi. Muhabirler "Darısı başınıza inşallah İrem Hanım" diye seslenince Derici, "Aman, yok arkadaşlar. Ben bu saatten sonra o kadar beyaz ancak kefen giyerim."

İrem Derici evlilik defterini kapattı: Bu saatten sonra ancak kefen giyerim

2014'TE EVLENİP 2016'DA BOŞANMIŞLARDI

Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi İrem Derici, radyo programcısı Rıza Esendemir ile 13 Eylül 2014'te sanat ve müzik dünyasından bir çok ünlü ismin katıldığı törenle hayatını birleştirmişti. Ünlü çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2016'da evliliklerini noktaladı.

İrem Derici evlilik defterini kapattı: Bu saatten sonra ancak kefen giyerim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Derici Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

ASLI:

EN İYİSİNİ YAPIYOR. 21. YÜZYILDAYIZ EVLİLİK OLAYI ARTIK DEMODE OLDU KİMSE BİR ÖMRÜ AYNI İNSAN İLE GEÇİRMEK İSTEMİYOR. BİRİNİ SEVİYORSAN TUT Bİ EV BERABER YAŞA SIKILINCA BİRİNİZ EVDEN ÇIKAR OLDU BİTDİ. YOKSA EVLİLİK BAŞKA Bİ MASRAF BOŞANMA BAŞKA Bİ MASRAF NE GEREK VAR.

11
17
yanıtYanıtla
..:

BOŞ YAPMA

yanıt2
yanıt1
:

NE DİYOR BU GEVEZE, , , , , , SALAKÇA YORUM, , , , , , , , , , , , , ,

yanıt2
yanıt4
gerzeksin:

bu dediklerin anca zenginler için geçerli olabilir. ekmeğinin derdine düşmüş ve ya geçim sıkıntısı çekenler için değil. yani kısaca saçmalamışssın.

yanıt2
yanıt2
vatandaş:

ondan sonra vay efendim niye kadın cinayetleri arttı.

yanıt0
yanıt5
Ahmet:

Çocukları komşunun üstüne mi yazdıracaksın Aslaaa Birde buna zina denir Anlaşılan çok yemekten beyin hücrelerin zayıflamış

yanıt1
yanıt2
ASLI:

BENDE EVLENMEK İSTİYORUM AMA 35 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN HENÜZ KISMETİM ÇIKMADI BU GİDİŞLE EVDE KALACAĞIM. AHHH ŞU BOĞAZIMI BİR TUTABİLSEM DURMADAN YİYORUM ETLERİ TAVUKLARI HAMURLARI TATLILARI.

1
4
yanıtYanıtla
Ahmet:

Çaresini sen biliyorsun Yemeğin başına gel Sayki yedim de

yanıt1
yanıt0
DEDEZADE:

tam bir sıyrık kafasın be ya, ,

yanıt2
yanıt0
ASUMAN:

ÇOK BEĞENDİM RABBIME YALVARDIM DUALAR ETTİM , KIZ OLMAK BÖYLE BİRŞEY SOYLESEN DEĞERSİZ OLURSUN DIYE GOZUNDE SADECE DUA EDERSİN KALPLER ALLAHIN ELİNDE . . . ALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN İNŞAALLAH

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title