Haberler

Dr. Mehmet Öz'ün "Karantinada ilişkiye girin" önerisi İrem Derici'ye soruldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Dr. Mehmet Öz'ün "Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin" önerisine "Şu dönemde herhalde kimsenin aklına cinsel ilişki gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur" yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Pop Bizde Youtube kanalında "Sansürsüz" programına konuk oldu. Derici, Dr. Mehmet Öz'ün "Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin" çıkışını yorumladı. Derici, "Estetiğin bir sınırı olmalı mı?" sorusuna da çok konuşulacak bir cevap verdi.

"KİMSENİN AKLINA CİNSEL İLİŞKİ GELMİYORDUR"

Derici, "Geçtiğimiz günlerde Dr. Mehmet Öz'ün karantinada kalan insanlara bol bol cinsel ilişkiye girin şeklinde tavsiyede bulundu. Peki yalnızlar ne yapsın?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Kendinizi tatmin mi edin diyeyim? Şu dönemde herhalde kimsenin aklına cinsel ilişki gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur. Ben yalnızım mesela... Allah'tan köpeğim var ama o da nereye kadar? Öpüyorsun, ağzın kıl doluyor. Şu an tek düşündüğüm şey, anneme nasıl sarılacağım, sahneye ne zaman çıkacağım gibi şeyler."

İşte Derici'nin kendisine yöneltilen diğer sorulara verdiği yanıtlar;

Estetiğin bir sınırı olmalı mı? Yaptırdığı estetikleri saklayan insanlar var, ne düşünüyorsun?

Türkiye'de çıkıp da oram buram yapma deyip dürüstçe söyleyen insanlardan biriyim. Estetiğin bence bir limiti yok, ihtiyacın varsa yaptır ama artık popo görmek istemiyorum. Giriyorum bazılarının fotoğraflarına popo ağzımızda, sahnede popo ağzımızda, popo kusacağız artık. Erkekler seviyor olabilir ama ben görmek istemiyorum.

"AŞIK OLMAYI ÖZLEDİM"

İrem Derici'nin aşkta filtresi var mı, nasıl erkeklerden hoşlanıyor?

Aşık olduğum erkeklerin ortak özelliği zeki olmalarıdır. Benim için ne iş yaptığı önemli değil; her ne iş yapıyorsa yapsın başarılı olsun. Limon satsın ama her günün en çok limon satanı olsun. Ben aşık olmayı seviyorum ya! Aşık olmayı özlediğimi fark ettim şu an.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İrem Derici Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Melis:

Ben uyuyorum doktorun tavsiyesine

9
11
yanıtYanıtla
25:

Her habere ne yorum yazıyorsun gereksiz.Akıllı ol Tokatı yersin

yanıt9
yanıt4
tolga:

herkes elinden geldiği kadar tavsiyelere uysun

yanıt2
yanıt3
Birisi:

MELİS BUGÜN İYİCE SAÇMALADIN.ŞEYMAYI ARATIR OLDUN.BURADA YORUM YAZAN HERKES BİLİYORKİ SEN KADIN DEĞİLSİN.KADIN OLMAYA ÇALIŞAN DÜRBÜNLÜDEN BAŞKASIDA DEĞİLSİN.BURADAN SANA EKMEK ÇIKMAZ.

yanıt9
yanıt1
Mahsun:

İyi uykular. .

yanıt1
yanıt2
KAYA:

YA ŞUNUDA HABER DİYE YAZIYORSUNUZ YA YAZIKLAR OLSUN SİZE.

9
0
yanıtYanıtla
Emrah:

''sevdiğim kişinin İşi önemli değil isterse limon satsın ama günün en çok limon satanı olsun'' lafının anlamı şudur: ne iş yaparsa yapsın yeter ki zengin olsun

6
1
yanıtYanıtla
Gundem:

Aşk bi turşu suyudur içmesen ağzın sulanır içersen miden bulanır. Irem hanım.

5
1
yanıtYanıtla
at yalanını:

Sırf gündemde kalmak için kendi kafalarından uyduruyorlar

4
0
yanıtYanıtla
avcı:

25 her yorumu okuma, gereksiz OSMANLI tokatını yersin

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title