Haberler

İnebolu'da Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

İnebolu Kaymakamlığı, köylerde yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İnebolu Kaymakamlığı, köylerde yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Türk Ocağı binasında düzenlediği toplantıda, İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 yılı programında belirlenen asfalt ve stabilize köy yolu hedeflerinin aşıldığını söyledi.

İnebolu'da arazinin engebeli ve yol ağının çok fazla olduğuna dikkati çeken Kaymakam Atasoy, "Coğrafi ve mevsim koşullarına bakarak zor şartlar altında çok iş yapmaya çalışıyoruz. Eylül ayı ortalarında işlerimiz bitti." dedi.

Birinci kat asfalt ve stabilize yol yapımı ile malzemeli bakımda hedefledikleri rakamları 5,5 kilometre aştıklarını dile getiren Kaymakam Atasoy, "Bu yıl köy yollarımızda 12,8 kilometre birinci kat asfalt, 115, kilometre stabilize kaplama, 22,5 kilometre malzemeli bakım ve 234 kilometre greyderli bakım çalışması gerçekleştirdik." diye konuştu.

İlçeye bağlı 4 köyde de içme suyu çalışması yürüttüklerini aktaran Atasoy, yol ve içme suyu çalışmalarının 2 milyon 552 bin liraya mal olduğunu kaydetti.

Toplantıya, kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Atakan Atasoy İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title