Haberler

İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'ün Çıkışına İlk Yorum: Seslerinin Daha Gür Çıkmasını İsterim

Güncelleme:

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül'ün İstanbul seçimlerine ilişkin yapmış olduğu açıklama için "Bu sürece yorum yapması sevindirici. Ama seslerinin daha gür çıkmasını isterim" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'ndan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilk yorum geldi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) resmi olmayan sonuçlarına göre İBB Başkanlığı seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, gündem ilişkin açıklamalarda bulunarak YSK'ya seslendi. İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

GÜL'E: SESİ DAHA GÜR ÇIKMALI

Düzenlediği basın toplantısında Abdullah Gül'ün İstanbul seçimleriyle ilgili yapmış olduğu "Bize yapılanı güçlü olunca başkasına yapmamamız gerekiyor" çıkışına değinen İmamoğlu, "Kendisine teşekkür ederim. Bu sürece yorum yapması sevindirici. Ama seslerinin daha gür çıkmasını isterim. Bu ses bu kadar yumuşak tonda olmamalı." şeklinde konuştu.

İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'ün Çıkışına İlk Yorum: Seslerinin Daha Gür Çıkmasını İsterimAbdullah Gül

"YSK'NIN SÜRE TANIMASI NORMAL DEĞİL"

"Oradaki süreci kirletmeye çalışanlara akıl tutulması yaşıyorlar. YSK'nın süre tanıması doğru değil. 16 milyon insan bunlara gülüyor, 16 milyon insanın sahip olduğu bir makam. Siz görev yaptınız şimdi başkası gelecek. Kendi malı mülkü gibi her gün bir şey uydurarak, gündemi meşgul etmelerini üzülerek takip ediyorum. Yapmasınlar yazık ediyorlar. 300-400 kişilik liste vererek, İstanbul seçimlerine gönderme yaparak neyi yakalamaya çalışıyorlar. Biz 16 milyon insan adına önemli bir vazifeyi yerine getirdik. AA'nın sürece ihanet etmesine rağmen süreci olağanüstü bir şekilde yönettiler."

"NEDEN BİTİRMEK İSTEMİYORSUNUZ?"

"Niyetiniz ne? Neden bitirmek istemiyorsunuz? Anlatın, millet anlasın. Gülünç duruma düşüyorlar. Biz emanetçiyiz, ne malım ne mülküm. Görev yaptım helalleştim Beylikdüzü'nde başka bir göreve gidiyorum. Bu kadar basit, şükür olsun Allah'ıma. Artık YSK kararı vererek insanları rahatlatmalı. 16 milyon insanı geciktirmesinler."

İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'ün Çıkışına İlk Yorum: Seslerinin Daha Gür Çıkmasını İsterimEkrem İmamoğlu

İBB'DEKİ İHALE İDDİALARI

"Bu 12 günü mercek altına alacağız, ne yapılmış ne yapılmamış. Oradaki onbinlerce çalışana güveniyorum. Siyasi iradenin zorlamasıyla tek bir işlem yapmasınlar. Onlar ne Ekrem İmamoğlu'na ne başkasına hizmet edecekler."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Abdullah Gül İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title