Haberler

İlkleri Başaran Başkan:Mithat Nehir

Güncelleme:

Sosyal Medyada "ilkleri başaran başkan" başlığıyla yayınlanan, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in icraatlarını anlatan video büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Mithat Nehir'in yenilikçi, demokrat halkçı, dürüstve mütevazi kişiliğinin yansıtıldığı çalışmada aynı zamanda halkla olan içten ve samimi diyalogu da yer alıyor. Çalışmanın içeriğinde Başkan Nehir'in "Halkımızdan Aldığımız Güçle Daha Aydınlık Yarınlar İçin Çalışıyoruz" sözüne yer verildi.

10 dakikalık çalışmada şeffaf, katılımcı, halkçı belediyecilik anlayışı, Cumhuriyet değerlerine ve geleceğe sahip çıkmak adına yapılan siyasi çalışmalar, işçi halkları, emekçilerle dayanışma,adalet yürüyüşüne destek, toplumun bütün kesimlerini kapsayan çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan koordineli çalışmalar, doğa sevgisi, hayvan haklarına saygı, belediye meclisin özverili çalışmaları, CHP seçim kampanyalarına destek, icraatlar (yeni belediye binası, toplu konutlar, yol, park, yeşil alan çalışmaları, çok amaçlı salonlar, girişimcilik eğitimleri, Hz. Hızır Parkı, İpek Köyü, İpek Baharı Festivali, Kreş ve Gündüz Bakımevi, Sosyal ve Kültürel çalışmalar, Samandağ Pazarı, Yeni Çarşı Binası, 26 yeni araç) Sodem sosyal belediyecilik ve Yılın Belediye Başkanı Ödülü yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mithat Nehir Samandağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title