Haberler

İki Çocuk, İki Yıldır Kayıp

İki çocuk, iki yıldır kayıp Tokat'ta iki yıl önce kaybolan 7 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 10 yaşındaki Bayram Erol'un ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediklerini ve tek umutlarının kendisi olduğunu söylediTOKAT - Tokat'ta iki yıl önce kaybolan 7 yaşındaki Dursun...

İki çocuk, iki yıldır kayıp

Tokat'ta iki yıl önce kaybolan 7 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 10 yaşındaki Bayram Erol'un ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediklerini ve tek umutlarının kendisi olduğunu söyledi

TOKAT - Tokat'ta iki yıl önce kaybolan 7 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 10 yaşındaki Bayram Erol'un ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediklerini ve tek umutlarının kendisi olduğunu söyledi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde sabah saatlerinde oyun oynamak için evlerinden çıkmışlardı. Kayıp çocuklarının bulunması için, 14 Ocak 2018 tarihinde AK Parti Tokat İl Kongresine katılması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen aile, tek güvencelerinin Cumhurbaşkanı olduğunu ifade etti.

Bayram Erol'un ikiz kardeşi Berat, "Bayramsız okula gidemiyorum, Cumhurbaşkanım siz Tokat'a geliyor muşsunuz, sizinle görüşmek istiyorum" dedi.

"2 senedir rüyamızda görüyoruz"

2 senedir çocuklarından bir haber alınamadığını ifade eden anne Adile Erol ise, "Bir umutla bekliyoruz bir haber gelecek diye, elimizi uzattığımız yerlerin hepsi boş çıktı. Hiçbir haber alamıyoruz. 2 senedir rüyamızda görüyoruz. Bizim için hayatın yarısı bitti yani yarısını da çocuklarımız için devam ettirmek zorundayız. Acı da olsa insan yaşayabiliyormuş çocukları için, bu ömür boyu da sürse acısı her zaman içimizde, Allah rızası için defalarca söylüyoruz hep de söyleyeceğiz, bir bilen bir gören varsa ne olur yani söylesinler. Cumhurbaşkanımızdan da yardım bekliyoruz. Sadece tek umudumuz o kaldı bizim. Bir anne, baba ve ev büyükleri olarak ona yalvarıyoruz. Ne olur, bize yardım etsin. Bu çocukların ikisinden hiç mi haber olmaz iki senedir. Cumhurbaşkanımız ne olur sesimizi duyun, bizi bu acıdan kurtarsanız siz kurtarırsınız. Allah rızası için bize yardım edin" diye konuştu.

Tek güvencelerinin Cumhurbaşkanı olduğunu söyleyen baba Ömer Erol da, "Çocuklar kaybolalı iki sene oldu. Cumhurbaşkanımız Tokat'a gelecek, sadece tek güvencemiz Cumhurbaşkanımız ne olur bize yardım etsin. Allah rızası için Tokat'a gelip görüşmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Biz iki senedir gözyaşı döküyoruz"

Çocukları her gün rüyalarında gördüğünü ifade eden babaanne Rukiye Erol ise, "Başıma yastığı koyunca karşımda beyaz elbiseyle görüyorum. Her zaman rüyamda görüyorum çocuğumu, büyüklerimize sesleniyorum çocuğumuzu gören bilen varsa bize yardım etsinler. Her yere başvurduk, bir sonuç alamadık. Çocuklarımız dağ taş arandı. Her yer arandı ama bir sonuç alamadık. Bir gün gelecek diye hala kapımızı gözlüyoruz. Bir telefon gelir diye yüreğimiz sızılıyor. Bir araba geldiğinde çocuğumuzu getirdi zannediyoruz. Ne olurlar bize haber versinler. Biz iki senedir gözyaşı döküyoruz. Bizim günümüz geçiyor ama felekten geçiyor. Yemeği yiyoruz ama boğazımızda kalıyor. Niye, o çocuk dışarıda kaldı. Ne yedi ne içti diye çok merak ediyoruz. Bize yardım etsinler. Çocuklarım perişan, oğlum perişan, gelinim perişan, eşim perişan, her gün gözümüzün önüne geliyor. Bu çocuk okula gidiyor, tek geliyor. Yemekten içmekten kesildi. Kardeşini her gün soruyor. Her gün bakıyor bulamadım anne diyor. Kardeşim ne zaman gelir diye merak ediyor. Biz de bir gün olur gelecek oğlum diye kapıyı gözlüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Bayram Erol Reşadiye Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title