Haberler

İki cani, ülkesini beğenmedikleri genci metrelerce yükseklikteki köprüden aşağı attı

Güncelleme:

Kolombiya'nın Cauca kentinde Venezuelalı iki kişi, 19 yaşındaki genci köprü üzerinde sıkıştırıp nereli olduklarını sordu. İki kişi, Perulu olduğunu söyleyen genci ayaklarından tutup metrelerce yükseklikteki köprüden aşağı attı. Talihsiz genç yaşamını yitirirken iki saldırganın halen arandığı belirtildi.

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'da korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre; Venezuelalı oldukları belirtilen iki kişi, köprüde karşılaştıkları 19 yaşındaki Silvano Cántaro'nun önünü kesti.

Olayı videoya kaydeden zanlılar, biri Silvano ile konuşurken kendisini anlamadığını ve düzgün konuşması gerektiğini söyledi. Daha sonra bir zanlı, Silvano'ya nereli olduğunu sordu. Silvano, Perulu olduğunu söyleyince, Silvano'yu tutup köprüden attı. Köprü altında bulunan ağaçlı bölgeye düşen Silvano hayatını kaybetti. Saldırganlar daha sonra Silvano'nun çantasını da köprüden aşağı attı. Videonun sonlarında, Silvano'yu köprüden atan şüpheli arkadaşına sakince 'Öldü. Videoyu sil' demesi dikkatlerden kaçmadı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bir gün sonra ormanlık alanda yapılan aramalarda Silvano'nun cansız bedeni bulundu. Polis, Venezualalı olan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

ÇALIŞMAK İÇİN KOLOMBİYA'YA GİTMİŞ

Kısa bir süre önce Peru'dan çalışmak için kaçak yollarla Kolombiya'ya giriş yapan Silvano'nun en son kız kardeşini arayıp kendisinden para istediği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Amerika Kolombiya 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

Hayri:

İzlerken içim parçalandı.keşke bu canavarlar insan şeklinde olmasaydı.

19
2
yanıtYanıtla
türk:

bunlar şeytanın vücut bulmuş halleri

16
2
yanıtYanıtla
Insan:

Insanlıgını kaybetmiş mahluklar, Allah belanızı versin, keyfı gencecık çocuğu öldürdüler , ıcım acıdı , Allah sonumuzu hayır eylesın

16
1
yanıtYanıtla
endi:

bunu yapanlar insan olamaz

16
1
yanıtYanıtla
urfalı:

Allah ın hesabı karşısında kaç defa ölümü arayacaksın bakalım ey cani

15
0
yanıtYanıtla
Bulut:

Soyluyorum kimse inanmiyor, kiyamet yaklasti. Dikkat edin haberlere dunya geneline bakin; kiyamet cok yaklasti (tabi ki en dogrusunu Allah bilir). .

10
3
yanıtYanıtla
YASMİN:

AYNI FİKİRDEYİM. BÖYLE GİDERSE İYİLER KIYAMET KOPSUN ARTIK DİYE DUA EDECEKLER.

yanıt1
yanıt0
Erdinç:

Bazı insanlar var henüz hayvani evrimini tamamlamamış. Şiddetle yaptığı eylemin aynı şekliyle cevap verilmesi gereken. Bu görüntüler internete düşmüş kendi telefonlarından çıkmış ve nasıl bir sistemdir ki kişiler tespit edilemiyor. Bir insanın vicdanının olmaması bana çok tuhaf geliyor ve bu görüntüleri gördüğümde aklıma şu geliyor. Şiddet bir hastalık gibi bulunduğun ortamdan uzaklaşmazsan senide esiri haline getiriyor. Şiddetli toplumda çevrede yaşıyorsan seninde o şekilde olman muhtemel.

12
0
yanıtYanıtla
Evrim?:

(İnsan / hayvan / evrim) üçü bir arada kullanmışsın. Sen kendin Darwin gibi düşünebilirsin ve hatta genlerinde öylede hissedebilirsin ancak ben öyle düşünmüyor ve evrime inanmıyorum. Bence bunu yapanlar psikolojik sorunları olan ve vatandaşının güvenliğini sağlamayan devletlerin sebep olduğu üzücü bir durumdur.

yanıt2
yanıt0
yasmin:

Kanım dondu. . . . .

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title