Haberler

Iğdır'da "Dünya Kudüs Günü" Anıldı

Iğdır'da "Dünya Kudüs Günü" anıldıIĞDIR - "Dünya Kudüs Günü" nedeniyle Iğdır merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Sahibuz zaman cami önünde anma programı düzenlendi.

Iğdır'da "Dünya Kudüs Günü" anıldı

IĞDIR - "Dünya Kudüs Günü" nedeniyle Iğdır merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Sahibuz zaman cami önünde anma programı düzenlendi.

Bağlar mahallesi Sahibuz zaman cami önünde kurulan iftar çadırında düzenlenen yemeğe yaşlı, genç, kadın, erkek bütün vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftar yemeğinde açıklama yapan Sahibuz Zaman Cami yetkilisi Ali Kıran, "Kudüs günü bildiğimiz gibi süre gelen Filistin davasını ve işgal altındaki Kudüs ve Mescid-i Aksanın anıldığı bir gün. Kudüs günü aslında sadece bununla değil bütün mazlumların emperyalistlerin cuntası altında inleyen bütün halkların simgesel bir günü haline gelmiştir. Kudüs günü Filistin'in şu andaki dramını Müslümanlara ve halklara unutturmamak için önemli bir gün. Bizde Iğdır'dan Kudüs gününe, mazlum Filistin halkına ve onların şahsına bütün mazlum halklara bir ses verebilmek amacıyla Sahibuz zaman camisi adına bir iftar yemeği verdik. Her yıl müslümanlar bu önemli günü, zulmü, işgal altındaki toprakları, işgal altındaki ilk kıblemizi ve Mescid-i Aksayı unutmasınlar diye böyle bir etkinlik yaptık. Bizde ona "Lebbeyk" dedik hem iftar yemeği, hem de camimizde yapacağımız programla Kudüs gününü anmak istedik" dedi.

Düzenlenen anma programı daha sonra camide yapılan dualarla son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kıran Filistin Iğdır Kudüs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title