Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Lanet" dediği Çukur dizisinden cevap geldi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Lanet bir dizi" diyerek eleştirdiği Çukur dizisinden cevap geldi. Dizide Vartolu'nun ağır makineli tüfeklerle saldırı yaptığı esnada, "Çocukların ve gençlerin ruhsal gelişimlerini kötü yönde etkiliyormuşsunuz etkilettirmem" sözleri Bakan Soylu'ya yanıt olarak yorumlandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Lanet bir dizi" diyerek eleştirdiği Çukur dizisinde ilginç bir sahne yaşandı. Dizide "Vartolu" karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in ağır makineli tüfeklerle yaptığı saldırı sırasında Bakan Soylu'ya yanıt verdiği görüldü.

ÇATIŞMA SAHNESİNDE MEGAFONLA GÖNDERME

Bir çatışma sahnesinin yaşandığı dizide Vartolu'nun, ağır makineli tüfeklerle gemiye doğru hareketlenirken, megafonla kısa bir konuşma yaptı. Bu konuşmasında Köstendil, "Dikkat dikkat. Duydum ki ateş ediyormuşsunuz ettirmem. Çocukların ve gençlerin ruhsal gelişimlerini kötü yönde etkiliyormuşsunuz etkilettirmem. Burada yalnızca ben ateş ederim, ben." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'lanet' dediği Çukur dizisinden yanıt geldi

"ÇUKUR'DAKİ ŞİDDET GÜNDELİK HAYATA GÖRE ÇOK MASUM"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de dizinin eski oyuncularından 'İdris Koçovalı' lakaplı Ercan Kesal da Bakan Soylu'ya yanıt niteliğinde bir yorum yapmıştı. Kesal, "Çukur'daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'lanet' dediği Çukur dizisinden yanıt geldi

REYTİNGLERDE UÇUŞA GEÇTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisiyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunmasının ardından 74. bölümüyle ekrana gelen dizi, reytinglerde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek Fatih Portakal ile Fox Ana Haberi tahtından indirerek birincilik koltuğuna oturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Soylu Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

bu dizi bitirilsin:

kapatın şu dengesiz çukur mu bataklık dizisini gerçekden kötü örnek oluyorlar. .

45
13
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Rütük niçin müdahale etmiyor. gençleri şiddete yönelten bu tür yapımların ülkeye zerre kadar faydasını gösterirmisiniz. Birde utanmadan çatışma sahnesini örnek gösteriyorlar. bu nasıl bir yerdir ki onlarca insanı öldürüyorlar tek bir emniyet gücü ortalıkta yok. buyrun saçmalığı izleyin.

53
2
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

genç nesli mafyavari hayat tarzını güzel bir şeymiş gibi gösterip hayatlarını gayrı ahlaki işler içine itiyor bu tür diziler

38
5
yanıtYanıtla
DOĞRU DİYENİ 9 KÖYDEN KOVUYORLARMIŞ:

Aşk-ı memnu izleyip amcanızın hanımıyla birliktelik yaşamıyorsanızYaprak dökümü izleyip kardeşinizin kocasıyla kaçmıyorsanız Yeni Gelin izleyip eşinizin üstüne kuma getirmiyorsanızHiçbir dizi sizi özendirmez ? Miletçe dizilere dizi gibi bakmayı öğrenmeliyiz YETER ARTIK!!

yanıt18
yanıt5
Yazdim:

SOYLU ne DERSE dogrudur.

13
26
yanıtYanıtla
ENTEHLIKELI:

Bence en zararlisi ilk olarak esra eroldur

28
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

kaldırılsın bence de. . . şiddet. . . çatışma. . hep özendirici. . eski diziler geri gelsin. . mesela. . . . BABA EVİ. . . PERİHAN ABLA. . . MAHALLENİN MUHTARLARI. . . KAYNANALAR. . EKMEK TEKNESİ. . . YEDİ NUMARA. . ailece izlen. . anlamlı şahane dizilerdi be. . . . . . . .

23
4
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

Savaş filmleri, insanların birbirine mermi attıkları savaşın ne denli kötü bir şey olduğunu göstermek için harika örneklerdir. İnsanlara bunu göstererek özendirmiş olmazsınız aksine savaşmayın dersiniz çünkü savaşırsanız yaşayacağınız deneyimler bundan çok daha sarsıcı olacaktır. Benzer bir şekilde Reşat Nuri GÜNTEKİN''in Hulleci adlı bir tiyatro eseri vardır-izleyenler bilir- sonunda ''bu anlattığım hikaye özendirmek için değil aslında ne kadar yozlaşılmış meseleler olduğunu göstermek için yazıl

yanıt4
yanıt4
Adam:

Harika tesbit

yanıt0
yanıt0
eskilerden:

cicek, taksi , bücür , cadi , bizimkiler , uzayli zekiye gibi mesela eskilerini keske tvlerde oynatsalar

yanıt1
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title