Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu: Başkanlığımı ilk dile getiren Zülfü Livaneli'ydi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuhaf Dergi için usta sanatçı Zülfü Livaneli'yi kaleme aldı. İmamoğlu, "Başkanlığımı ilk kez dile getiren kişi Zülfü Livaneli'ydi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuhaf Dergi Temmuz sayısı için "Önce İnsan Olmak" başlıklı yazısında "Hissettiklerimi ilk dile getiren insanlardan" olarak tanımladığı Zülfü Livaneli'yi kaleme aldı. Üniversitedeki ilk yıllarında Zülfü Livaneli'nin şarkılarının kendisini çok etkilediğini anlatan İmamoğlu yazısında Zülfü Livaneli'ye ilişkin bir de anısını paylaştı.

"UMARIM BİR GÜN İBB BAŞKANI OLUR"

Zülfü Livaneli'nin Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde klasik müzik günleri için ilçeyi ziyaret ettiğini belirten İmamoğlu, o anı şöyle aktardı:

"O gece milletin huzurunda, 'Ekrem İmamoğlu bir gün umarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olur' dedi. Bunu dile getiren ilk kişiydi. Tabii benim yüzüm kızardı, mahcup oldum. Livaneli'nin bu hedefi o günden koyması, bize böyle bir ışık tutması, benim için inanılmaz değerliydi."

"SEÇİMİN GİZLİ KAHRAMANI"

İmamoğlu yazısında Zülfü Livaneli'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin gizli kahramanı olduğunu belirtti ve adaylık sürecinde kendisinden tavsiyeler aldığını da belirtti:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına davet edilişim sürecinde kendisinin de önerilerine başvuruyordum. Bana moral verdi, tavsiyeleri oldu. Bu sürecin en gizli kahramanlarından biri olduğunu içtenlikle söyleyebilirim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zülfü Livaneli Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title