Haberler

Husumetli oldukları babayı bulamayınca 13 yaşındaki oğlunu vurdular

Güncelleme:

Mersin'de, sokakta oynayan 13 yaşındaki çocuk, babasının husumetli olduğu 4 kişi tarafından tabancayla sağ bacağından vuruldu. Küçük çocuk hastanede tedavi altına alınırken, şüpheliler gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sokakta oynayan 13 yaşındaki İ.K., babasının husumetli olduğu 4 kişi tarafından tabancayla ayağından vuruldu. Yaralanan çocuk tedaviye alınırken, saldırganlar kaçtıkları Adana'nın Sarıçam ilçesinde yakalandı.

BABAYI BULAMAYAN ŞÜPHELİLER OĞLUNU VURDU

Olay, bugün, Bahçe Mahallesi 0530 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre P.K., İ.K., K.K. ve A.K., Adana'dan otomobille, husumetli oldukları adı açıklanmayan baba ile hesaplaşmak için geldi. Babayı bulamayan 4 şüpheli, sokakta oynayan oğlu İ.K.'yi tabancayla sağ ayağından vurdu. 4 şüpheli geldikleri otomobille kaçtı. Küçük çocuk, hastanede tedaviye alınırken, polis ekipleri, şüphelilerin peşine düştü.

GÖZALTINA ALINDILAR

Adana'nın Sarıçam ilçesinde saklandıkları tespit edilen şüpheliler, Tarsus ve Adana Polisi'nin ortak çalışmasıyla yakalanarak, gözaltına alındı.

Husumetli oldukları babayı bulamayınca 13 yaşındaki oğlunu vurdular

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıçam Tarsus Haberler

500

Yorumlar (21)

CENGİZHAN:

YANINDA EŞİ ÇOCUĞU OLAN CAN DÜŞMANIMIZI GÖRSEK GÖRMEZDEN GELİR YOLUMUZA GİDERDİK NE OLDU BU INSANLARAA MEYDAN BU ADİ ŞEREFSİZ YARATIKLARA KALDI.

10
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Allah belanızı versin cocugun suçu ne adi serefsizler

9
0
yanıtYanıtla
Burak:

Artik bu toplum igrenilicek duruma geldi.her turlu pislik var.son 20 yilda kafir dediklerimiz bizden daha musluman yasiyorlar

8
1
yanıtYanıtla
seyfi:

siz adammısınz be ?

8
0
yanıtYanıtla
...25:

Tamam yiyin birbirinizin başını vazgececeginiz yok o davalardan da arkadaş erol taş bile filmlerde kanlisinin karısına çocuğuna dokunmuyordu yani düşmanın da Allah karakterlisini versin

8
0
yanıtYanıtla
Tt:

Cehennem köpekleri

7
0
yanıtYanıtla
Ddd:

Haklısın kardeş cehennem köpekleri

yanıt2
yanıt0
0131:

Polis vuramismi hepsini domuz zannettik vurduk diye. . . .

6
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ŞERFSİZLİK ADİLİK BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ BU OLAYIN EN AĞIR CEZAYI ALMALARI GEREKİR

6
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Ananın babanın cezasını masum bir çocuktan çıkarmak ne kadar kalleşçe bi şey...

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title