Haberler

Başarılı şarkıcı Hülya Avşar'ın bikinili videosuna beğeni yağdı

Güncelleme:

Yaşına rağmen fit vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çeken Hülya Avşar, sosyal medya hesabından havuza girdiği anların videosunu yayınladı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan 55 yaşındaki Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Avşar, son olarak havuza girdiği anların videosu paylaştı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Vaktinin büyük çoğunluğunu sevdiklerine ve spora ayıran Hülya Avşar, aynı zamanda bol bol yüzüyor. Avşar, dün Instagram havuzda yüzerken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Siyah bikinisi ile havuzda kulaç atan Hülya'nın bu görüntüsü 212 bin izlenme oranına ulaştı.

Hülya Avşar'ın bikinili videosuna beğeni yağdı

MAKYAJSIZ HALİ TAM NOT ALDI

Avşar kızı geçtiğimiz günlerde de banyodan çıktıktan sonra bornozuyla çektiği fotoğrafı takipçisinin beğenisine sunmuş ve makyajsız görüntüsüyle hayranlarından tam not almıştı.

Hülya Avşar'ın bikinili videosuna beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (53)

PAŞALI:

Avşar kızı oyuncu, şarkıcı, program sunucusu, reklamcı her dalda çok başarılı örnek alınacak ünlülerden. başarılan daim olsun Hülya Avşar.

7
12
yanıtYanıtla
TIRCI ABDULLAH:

doğru demişsin pembe bikinili dilber. kıskandınmı kadını la hacı. aynısınız o yaylı yataklarda sen kamyonlarda kasalarda.

yanıt2
yanıt3
PAŞALI:

TIRCI ŞEKER OĞLAN Yine dün akşam kamyonda kafanı tavanamı vurdurdular devrelerin yanmış kesin yine 4 gider Haydarın kamyonuna denk gelmişsin yanına krem al zıplamaktan ikizlerin zarar görür

yanıt3
yanıt0
TIRCI ABDULLAH:

PAŞALI aslında ben böyle biri değildim erkek arkadaşım ev boş gel dedi bende ev boş diye ufak bir eşya aldım gittim meğerse evde arkadaşımdan başka kimse yok diye boş demiş. bana gazoz içirdi bayıldım gerisini hatırlamıyorum uyandığımda evde 6 erkek vardı hepsi çoşkun göğen tiplerdi şortlu vaziyette bana gülüyorlardı benimde bazı yerlerim çok ağrıyordu

yanıt2
yanıt0
TIRCI ABDULLAH:

paşalı aslında ben öyle şeker biri değildim arkadaşlarım bana hep bebek yüzlü şeker derlerdi bir gün erkek arkadaşım aradı ev boş gel dedi bende ev boş diye ufak bir eşya alıp gittim. meğerse arkadaşımın evinde annesi babası yokmuş o nedenle boş demiş. odasına geçtik bana gazoz içirdi bayılmışım uyandığımda arkadaşım gülüyordu işte her şey o gün başladı

yanıt3
yanıt0
:

PAŞALI sen dağıtmışsın be dostum. .

yanıt1
yanıt0
:

KARPUZ KAFALI SENDE

yanıt0
yanıt0
obali:

ben size solemiyormuyum bu kadını haber yapmayın baska birsey bulamıyormusunuz

10
1
yanıtYanıtla
bedlis:

sürekli istek ve arzu dolu biri tebrikler

5
1
yanıtYanıtla
:

HADİ BE SENDE TAKOZ KAFA. SENİN BABA ANNEN SAYILIR O KADIN

yanıt1
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title