Haberler

Hülya Avşar, Dekolteli Beyaz Mini Elbisesiyle Mest Etti!

55 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan Hülya Avşar, dekolteli beyaz mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.

Instagram hesabını aktif kullanan ünlülerin başında gelen Hülya Avşar, beyaz mini elbisesiyle çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

"HER YAŞINIZ AYRI GÜZEL"

Instagram hesabından paylaşım yapan Hülya Avşar, cesur fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi. Avşar'ın fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Avşar'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi fotoğrafa, "Şarap gibi kadınsınız Hülya Hanım. Her yaşınız ayrı güzel." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Kuğu gibi poz vermişsiniz." yorumunu yaptı.

Hülya Avşar, Dekolteli Beyaz Mini Elbisesiyle Mest Etti!

"BİZ YİNE BİRBİRİMİZE GİRDİK"

Acun Ilıcalı ile yemekte buluşan Hülya Avşar, Instagram hesabına çektiği bir videoyu koymuştu. Yıllardır birlikte pek çok iş yapan Ilıcalı ve Avşar'ın eğlenceli diyalogları dikkat çekmişti. Ilıcalı'nın çektiği videoya yorum yapan Avşar, "Yine birbirimize girdik" demişti. İkilinin kimin daha iyi video çektiği tartışması ise esprili anlar yaşandı Videoya yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Siz gerçekten komik bir ikilisiniz sizi tekrardan kamera karşısında görmek istiyoruz." yorumunu yapmıştı.

Hülya Avşar, Dekolteli Beyaz Mini Elbisesiyle Mest Etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hülya Avşar Instagram Haberler

500

Yorumlar (73)

cevdet:

milletin ahlakını huzurunu bunun gibiler bozdu işte ilk önce evdeki hanımlar özendi sonra hanımların kızları annelerine özendi bir milleti böyle yıktılar işte ahlak yönünden..

29
1
yanıtYanıtla
Ada:

Senin hayalindeki. Bana evet dese boşanır giderim

yanıt0
yanıt2
Muhalefet:

Açma artık bıktık Sizin berbat bedenlerinizden

16
4
yanıtYanıtla
TAKA:

bu kadını sevmem neden. bir keresinde. . şehitlerimiz var. . . sözlerine. . . canım onlarda şehit veriyor. . her şey karşılıklı. . diyen bu zavallı kadındır. hala insanlarla dalga geçerken paraya da para demiyor. .

17
1
yanıtYanıtla
Lima Hara:

yannış sanatçı kardeş.senin dediğini başkası demişdi.....

yanıt0
yanıt0
cenk:

bu garı budan sonra ne yaparsa yapsin yüzüne makyajla bile bakan olmaz..

17
1
yanıtYanıtla
fatih.:

milletin başına bela gibi bişey ya..

13
1
yanıtYanıtla
deli kıss:

yılışık şeyy

9
3
yanıtYanıtla
merve:

5 yıldır 55 yaşında diye yazıyor bu haberciler. hiiiiiçte mest olmadım. 20 lik dünya güzele gençkızlar etrafı doldurmuşken 55 likler kimi mest etti acaba. ????????????????????çoook merak ettim

11
1
yanıtYanıtla
Lima Hara:

kıskanma hissediyorum sanki...

yanıt0
yanıt2
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title