Haberler

Hükümlüler Fidan Dikti

Karaman'da, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler, 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Karaman'da, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler, 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle TOKİ Afet Evleri karşısında bulunan Sudurağı Erozyon Önleme Uygulama Projesi kapsamında ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Düzenlenen etkinlikte, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerce alana 500 fidan dikildi.

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Akçay, fidan dikiminin ardından yaptığı açıklamada, denetimli serbestliğin, Türk ceza ve adalet sistemine 2005 yılında girdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Sosyal anlamda denetimli serbestlikte, kişinin ıslahı ve topluma kazandırılması esastır. Dolayısıyla denetimli serbestlik toplum temelli bir uygulamadır. Ağaçlar geleceğe bırakılabilen en güzel miraslardandır. Ne mutlu bize ki Karaman gibi güzel bir şehrimizde bizlerin de dikili bir ağacı olacaktır. Dolayısıyla bu tür faaliyetlerin herkese örnek teşkil etmesini temenni ediyorum."

Karaman Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker de kamu cezası çeken yaklaşık 60 hükümlünün fidan dikimine katıldığını dile getirerek, "Bu tür etkinliklerle hem doğaya hem topluma faydalı bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Denetim serbestlik, cezaları dört duvar arasında çekmek değildir. Toplum içerisinde cezaların yerine getirilmesidir." diye konuştu.

Etkinliğe, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, Karaman Orman İşletme Müdürü Fazıl Cabaroğlu, orman işletme çalışanları, koruma kurulu üyeleri ve adliye çalışanları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Sudurağı Karaman Akçay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title