Haberler

    Hugh Jackman, 150 Milyon Doların Yok Olmasını Engelleyemeyebilir

    Neverland'e gitmek ister misiniz?

    Mahmut Saral - -

    Hollywood'un büyük stüdyolarından Warner Bros., 9 Ekim itibarıyla yeni fantastik filmi olan Pan'ı gösterime soktu. Joe Wright tarafından yönetilen filmin başrolünde Hugh Jackman yer alıyor. Blackbeard rolündeki Jackman, görünüşe göre Wolverine karakteriyle elde ettiği başarıyı bu kez elde edememiş. En azından şimdilik...


    IMDB'de 6 puanı olan film, Boxofficemojo verilerine göre gösterimde olduğu 5 günlük süreçte yaklaşık 44 milyon dolarlık hasılat elde etti. Filmin bütçesi ise, 150 milyon dolar. Bu paraya tanıtım ve reklam faaliyetleri dahil değil. Eleştirmenler, şimdiden bu filmin Warner Bros.'a 150 milyon dolar kaybettirdiğini düşünüyor.


    Öte yandan, filmin daha yeni gösterime girdiği ve Çin'de henüz gösterimde olmadığı da bildiriliyor. Çin, birçok film için adeta kader ülke olarak nitelendirilebilir. Çünkü nüfus fazla olduğu için gişe gelirleri de birçok ülkeye kıyasla çok fazla olabiliyor.


    Eğer bu filmi izlediyseniz yorumlarınızı bekliyoruz. Şu an için tablo hoş görünmüyor, ama filmin önünde uzun bir süreç var...


    Öte yandan, Warner Bros.'un Harry Potter serisinin boşluğunu farklı yapımlarla doldurmaya çalıştığı da biliniyor. Pan bunu başarır mı bilinmez, ama yakında Harry Potter serisinin yan ürünü olarak Fantastic Beasts and Where To Find Them filmiyle karşılaşacağız.


    Jackman doğruladı. Wolverine bitiyor...



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hugh Jackman Mahmut Saral Warner Bros Hollywood Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title