Haberler

Hırsızlık çetesi liderinin akıllara durgunluk veren hayatı! Böylesi ancak filmlerde olur

Güncelleme:

İstanbul'da küçük çocuklara hırsızlık yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Yaren Ç.'nin geçmişi film senaryolarını aratmadı. Sevdiği adamın ailesine kendisini kabul ettirmek için hırsızlık yapmaya başlayan ve daha sonra hırsızlık çetesi kuran Yaren Ç.'nin kardeşlerinden birinin doktor diğerinin ise iş kadını olduğu öğrenildi.

Her şey 16 yaşındayken sosyal medyada tanıştığı bir hırsıza aşık olmasıyla başladı. Hırsızın ailesine kendisini kanıtlamak için hırsızlık yapmaya başlayan kadının, şebeke kurup çok sayıda suça karıştığı belirlendi.

İstanbul''da cami avlularında küçük çocukları turistlerin çantalarını çalmaya azmettirdiği iddia edilen Yaren Ç. (22) adlı kadın gözaltına alındı. Yaren Ç.'nin polisteki geçmişi film senaryolarını aratmadı. Şüphelinin Bursa'da yaşarken 16 yaşında sosyal medya üzerinden tanışıp sevdiği bir hırsızın ailesine kendisini kabul ettirmek için hırsızlık yapmaya başladığı, 18 yaşından sonra İstanbul'a gelerek hırsızlık çetesi kurduğu belirtildi. Kardeşlerinin biri doktor diğeri iş kadını olduğu öğrenilen şüphelinin şizofren ve akli dengesi yerinde olmadığı raporu bulunduğu, defalarca gözaltına alınıp serbest kaldığı belirtildi. Şüphelinin annesinin bir süre önce üzüntüden kanser olup hayatını kaybettiği de kaydedildi.

POLİS KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TANIYARAK YAKALADI

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından özellikle cami avlularında turistlerin çantalarını çalan bir şebekenin peşine düştü. Güvenlik kamera görüntülerinin incelemesi sonucu bir kadının yaşı küçük çocuklara, çalacakları çantayı gösterdiği ve onlara hırsızlık için yönlendirdiği tespit edildi. Polis görüntülerden şüphelinin kendileri için tanıdık bir şüpheli olduğunu belirledi. Daha öncede bir çok kez gözaltına alınan şüpheli Yaren Ç.'yi Harbiye'de 8 Temmuz'da tekrar gözaltına alındı.

Hırsızlık çetesi liderinin akıllara durgunluk veren hayatı! Böylesi ancak filmlerde olur

HAYATI FİLM SENARYOLARINI ARATMIYOR

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne getirilen Yaren Ç., 3 ayrı hırsızlık dosyasıyla ilgili sorgulandı. Daha önce bir çok kez polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin hayat hikayesi ise film senaryolarını aratmadı. Şüphelinin iyi bir ailenin çocuğu olduğu ve sosyal medya üzerinde tanıştığı bir hırsıza aşık olup 16 yaşındayken İstanbul'a kaçtığı belirtildi.

SEVDİĞİ GENCİN AİLESİNE KENDİSİNİ KABUL ETTİRMEK İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞ

Sevdiği gencin ailesine kendisini kabul ettirmek için hırsızlık yapmaya başlayan Yaren Ç.'nin polis ekipleri tarafından yakalandığı ve ailesine teslim edildiği öğrenildi. Ailesi tarafından şüphelinin 18 yaşına kadar Bursa'da tutulduğu daha sonra reşit olmasının ardından tekrar İstanbul'a gelerek hırsızlık yapmaya devam ettiği belirtildi.

RAPORU VAR

Bu arada Yaren Ç.'nin şizofren ve akli dengesi yerinde olmadığına dair raporu bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin annesinin de bir süre önce kanser olarak hayatını kaybettiği belirtildi.

İSTANBUL'DA ÇETE KURDU YAKALANDI

Şüpheli Yaren Ç.'nin 2017 yılında kendilerine "Şizofren" çetesi olarak adlandıran bir grupla birlikte gözaltına alındığı ve hakkında 27 ayrı suç dosyasından işlem yapıldığı öğrenildi. O tarihte evlerinde yapılan 30 bin lira, 1600 dolar, 60 cep telefonu, 50 kadın çantası, 50 bin lira ziynet eşyası, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca ile birlikte ele geçirilen şebeke üyelerinin de ufak yaşta çocuklara hırsızlık yaptırdıkları iddia edilmişti.

15 GÜN ÖNCEDE YAKALANMIŞTI

Şüphelinin son olarak geçtiğimiz Haziran ayı içinde yine açıktan hırsızlık suçundan gözaltına alındığı, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli hakkında Süleymaniye Camii'nin avlusunda meydana gelen 3 ayrı hırsızlık dosyasından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500

Yorumlar (20)

MİLLETİN İŞSİZİ.:

AŞKTIR İŞTE BU HER ŞEY YAPTIRIYOR MALESEF. :)

14
33
yanıtYanıtla
Exterm:

Biz aşk olaylarını tekrar gözden geçirmek zorundayız millet olarak onuda yanlış anladık galiba

45
0
yanıtYanıtla
KAAN:

AYNEN AŞK İNSANA HAYAT VERİR TÜRKİYEDE AŞK İNSANIN HAYATINI MAHVEDİYOR

yanıt25
yanıt0
Adınızı Yazın:

ne aşkı bunun gibiler pisliktir annesibile kahrından ölmüş

24
1
yanıtYanıtla
neco:

iyi imisya kadin sabikali ama sizofren ne ala pilanyapip cocuklari calistirani at iceri 40 sene ceksin icerde ask acisi

21
0
yanıtYanıtla
Muro 1:

BU RAPOR ALMA ISINE DEVLET EL KOYMALI CEZADAN KURTULMAK VE SUC ISLEMEK ICIN SAHTE RAPOR ALIYORLAR KARDESLERI AYARLAMISTIR RAPORLARI SAVCILAR IMIZ BU RAPORLARLA ILGILI ARASTIRMA YAPMALI LUTFEN ILGILENIN BIKTI MILLET SQYKO AYAGINA YATANLARDAN

20
0
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET:

NE ALA BİR MEMLEKETİMİZ VAR YAA!!!. CİNAYET İŞLEMEK İÇİN, KABADAYILIK YAPMAK İÇİN DELİ RAPORU VERDİKLERİNİ BİLİYORDUM AMA HIRSIZLIK İÇİN DELİ RAPORU ALANA İLK DEFA DUYUYORUM. . . BU TÜR KANUNSUZLUKLAR İÇİN RAPOR ALDIRANIN DA, ALANIN DA, ÖZELLİKLE RAPORU VEREN DOKTORLARIN DA ALLAH BELALARINI VERSİN. . .

14
0
yanıtYanıtla
ld:

şizofrende olsa hastada olsa defalarca suctan sabıkası olan bırı nasıl bırakılır anlasılır gıbı değil bu şahıs normal yasantısına devam eden bır suclu ve suclarından dolayı pısmanlık yasayan bır ı değil bunlar gıbı bınlerce suclu var hırsızlık gasp cınayet tecavuz cu sapık ğı hakkında onlarca yakalama sucu olanlar bır kapıdan gırıp dığer kapıdan cıkıyorlar ulkedekı yasa artık ıslemez olmus sonuclarıda bunlar

14
0
yanıtYanıtla
Ormantik:

Sizofren raporuvarmis bu sahte raporlulari hepsini bir odaya dolduracan verecen benzini ulan adamin 3 cocugu var üçünde rapor ile engelli maasina bağlamış kendisi sokaklarda hap satiyor bu nasil zihniyet devleti deniz olmaktan cikarin yoksa deniz bitti.

13
0
yanıtYanıtla
KAAN:

KEMAL SUNALIN BÖYLE BİR FİLMİ VARDI

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title